mai-iulie

Produse consumate de Ana în lunile mai-iulie (XII)

În lunile mai-iulie am petrecut destul de mult timp în familie cu Ana, am avut diverse activități și am trecut prin multe schimbări. Ana a fost o săptămână în vacanță la bunici, prima ei săptămână doar cu bunicii. În rest, noi la muncă, ea la grădiniță (acum a trecut la grupa mică de grădiniță) și multe seri petrecute în parc. Să vă spun ce produse s-au consumat în lunile mai-iulie 2018 de către Ana, care acum are 2 ani și 7 luni.

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

mai-iulie

  • Scutecele. S-au consumat 130 de scutece Pufies, 300 de scutece Lupilu și 114 scutece Papers Pants. Un total de 544 de scutece. Scutecele Lupilu chiar sunt de bune! Foarte puține scutece rețin tot lichidul până dimineața. Un plus ar fi că scutecele de la Lupilu au un preț accesibil tuturor. Scutecele Pampers Pants sunt foarte ușor de pus și de dat jos și îmi place acest lucru. Dar și pretul este pe măsură. Anei îi plac mai mult Pampers Pants. Iar la ultimul târg de bebeluși, am câștigat la o tombolă un pachet de Pampers Pants. Yuppi!
  • Saci de gunoi – Am consumat 2 pachete de 50 de saci de gunoi Fino de 10 l. Consider că sunt ideali pentru scutece.
  • Şervețele umede – Luna aceasta am terminat 2 pachet de şervețele umede Pampers de 64 bucăți, 1 pachet de Șervețele umede Pampers sensitive de 56 de bucăți, un pachet de Șervețele umede Lupilu Sensitive de 80 de bucăți și 2 pachete de șervețele Lupilu New Born de 56 de bucăți. Un total de 376 de servetele umede. Șervețelele umede Lupilu sunt foarte moi și rezistente la rupere. Cu ajutorul loțiunii speciale cu bio-lipide și panthenol, curăță delicat pielea și o protejează împotriva uscării. Noi am primit, spre testare, variata sensitive (fără parfum) iar după aceea am achiziționat și varianta New Born care este la fel de bună.

CREME, LOȚIUNI ŞI ULEIURI PENTRU PIELEA PERFECTĂ DE BEBELUŞ

mai-iulie

  • Șampon Mustela Stelatopia – În trecut, Ana făcea diverse cojițe pe scalp iar medicul ne-a recomandat acest șampon. Consider că șamponul ne-a ajutat să scăpăm de cojițe. Sper să nu mai fie cazul să achiziționăm un șampon nou.
  • mai-iulie
  • ABCDerm Gel spumant de la Bioderma – Este un produs bun care curăță bine și durează mult, ce este drept, are si un litru. L-am folosit mai mult pe post de gel de duș, nu pot spune că face foarte multă spumă. Poate fi folosit și pe post de șampon, dar nu am încercat.
  • mai-iulie
  • Sudocrem – Am luat tubul mare de cremă de la un supermarket din Londra anul trecut. Este foarte bun și a durat destul de mult. Ana nu a avut nicio iritație de scutec tot anul.
  • mai-iulie
  • Bepanthen – Ne-a fost recomandat de către medicul dermatolog pentru o iritație a celei mici la mână. A ajutat-o la vindecarea iritație și l-am folosit în continuare ca și cremă pentru zona scutecului.
  • mai-iulie
  • Sanytol – Mini Gel de mâini dezinfectant – îl am mereu în geantă și îl folosim ori de câte ori este nevoie. În parc ne este cel mai necesar. L-am primit cadou la o conferință.

ALTE PRODUSE CONSUMATE

mai-iulie

  • Mini – pastă de dinți Elgydium Kids cu banane – are o aromă placută și conține o formulă eficientă pentru protecție anti-carie cu fluorinol – o fluorură organică ce accelerează remineralizarea dinților și protejează împotriva atacurilor acide și siliglycol – care este o peliculă de apărare filmogenă care prelungește fixarea fluorurilor pe smalțul dinților și inhibă proliferarea bacteriană. Are un gust foarte bun de banane. Am primit-o de 1 iunie la Cea mai Itsy Bitsy zi Națională.
  • Pasta de dinți Bebe Drag cu argilă și căpșuni – are o formulă special concepută pentru copii de cele mai fragede vârste (1 an), având ca și componente de bază argila, aloe vera și extracte naturale din plante. Nu formează spumă. Nu prezintă riscuri în cazul ingerării accidentale. Pasta de dinți miroase atât de bine, încât aș vrea să o întind pe pâine, dar mă abțin.
  • mai-iulie
  • Periuță de dinți Splat – Are perii moi și curăță bine dinții. Are un design plăcut pentru copii.
  • Periuță de dinți Colgate – și-a ales-o Ana din magazin. Periuța are capătul mai mic față de restul periuțelor utilizate până acum de noi. Ajunge în toate colțurile gurii datorită dimensiunii reduse, dar și periajul dinților unui copil de 2 ani plus durează mai mult.

Acestea sunt produsele consumate de Ana în ultimile trei luni. Am scris și despre ce produse a consumat Ana în luna aprilie, dacă vreți să citiți.

1 thought on “Produse consumate de Ana în lunile mai-iulie (XII)”

  1. Noi am folosit in ultima luna: pungi ecologice pt olita portabila, bepanthen, crema cu galbenele si arnica, solutie anti-tantari, servetele umede si uscate, periute de dinti, pasta, dela dove sampon+gel de dus etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.