Piramide

𓀃 ➣ 10 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să faci un circuit în Egipt

1. Apa de la robinet nu este potabilă. Bea doar apă îmbuteliată.

2. Moneda este lira egipteană. Dar se poate plăti și în EURO sau Dolari. Dar la cursul de schimb stabilit de vânzători, care nu este cel mai bun. Recomand schimbarea unei sume în moneda locală pentru a ușura anumite plăți.

3. Bacșisul este o tradiție, iar egiptenii se așteaptă să îl primească la orice serviciu sau ți se cer bani pe peste tot, chiar și la baie. Schimbă o pungă de câte o liră să ai pe peste tot. Nu glumesc.

4. Ia-ți de acasă tot ce îți trebuie. Oricât ai negocia, poți ajunge la un preț mai mare față de acasă. Este necesar să ai: pălărie și ochelari de soare, cremă de protecție, eșarfă pentru nisip, papuci de plajă, în unele zone chiar pantofi speciali de plajă.

5. Dacă vrei să faci snorkeling, ia-ți un set bun de la un magazin de profil, în Egipt este mai scump să îl închiriezi.

6. Înarmează-te cu răbdare pentru negocieri. Primul preț nu este prețul final. Poți obține obiectul respectiv și cu 20% din preț. Mai ales in excursie la piramide sau alte monumente istorice.

7. Cele mai scumpe suveniruri sunt cele de lângă hotel, oricât ai negocia. Cele mai ieftine suveniruri pe care o sa le gasesti intr-un circuit in egipt sunt cele negociate de către ghid.

8. Coralii sunt protejați prin lege, iar unele specii sunt otrăvitoare. Nu îi rupe! Altfel vacanta ta all inclusive in Egipt se va prelungi!

9. Ai grijă ce mănânci și de unde mănânci. Pot apărea ușor deranjamente stomacale. Acestea se tratează cu un medicament local găsit la farmacie numit ANTINAL sau INTETRIX.

10. Pentru un circuit in Egipt este necesară viza care se acordă în aeroport pentru suma de 25 de USD.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vacanta All Inclusive Egipt
Author Rating
31star1star1stargraygray
Event
Vacanta In Egipt, Hurghada

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.