Produse consumate de Ana in luna aprilie

Produse consumate de Ana în luna aprilie (XI)

Lună de lună, strâng ambalajele produselor cosmetice consumate de fetița mea și le fac o evaluare personală. Am ajuns la produsele consumate de Ana în luna aprilie. Ana are acum 2 ani și 5 luni. În luna aprilie am petrecut mult timp în familie, fie că am vrut sau nu. În prima săptămână din aprilie Ana a fost răcită și am stat cu ea acasă, în medical. Următoarea săptămână a fost Paștele și am fost în vizită la bunici, după aceea am plecat în city break în Budapesta, iar la final de lună am avut 4 zile libere de 1 Mai. 🙂

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

  • Scutecele. S-au consumat 90 de scutece Pufies și 200 de scutece Lupilu. Un total de 290 de scutece. Cât am stat împreună acasă, am schimbat-o foarte des. Plus că pregătirea pentru oliță nu ne scutește de scutece. Ana vrea să facă pipi la oliță și după aceea vrea un scutec nou. Iar asta se poate întâmpla de multe ori pe zi… Scutecele Lupilu chiar sunt de bune! Foarte puține scutece rețin tot lichidul până dimineața. În majoritatea scutecelor, în ultima perioadă, se tot udă. Un plus ar fi că scutecele de la Lupilu au un preț accesibil tuturor.
  • Saci de gunoi – Am consumat 1 pachet de 50 de saci de gunoi Fino de 10 l. În  rest, prin deplasări.
  • Şervețele umede – Luna aceasta am terminat 1 pachet de şervețele umede Pampers de 64 bucăți.

CREME, LOȚIUNI ŞI ULEIURI PENTRU PIELEA PERFECTĂ DE BEBELUŞ

Produse consumate de Ana in luna aprilie

  • Loțiune de corp Klorane bebe – Îmi place mirosul produselor Klorane, crema de corp se absoarbe repede în piele și hidratează pielea. Loțiunea aceasta ne-a ținut luni bune.
  • Mostră Sanosan 3 în 1 gel de duș, șampon și spumant de baie pentru fetițe. A făcut foarte multă spumă, iar acum Anei îi place spuma. :p Miroase frumos și curăță bine.
  • Produse consumate de Ana in luna aprilie
  • 2 Mostre Cicaplast de la La Roche-Posay – Le-am primit de la dermatolog pentru Ana. Avea pe o mică porțiune de mână pielea puțin mai aspră și crema chiar ne-a ajutat să remediem situația rapid.
  • Produse consumate de Ana in luna aprilie
  • Săpun Teo Bebe – Am început să folosesc săpun solid pentru a o spăla pe cea mică după nr 2. Curăță bine săpunul de la Teo și are un miros delicat.

ALTE PRODUSE CONSUMATE

Produse consumate de Ana in luna aprilie

  • Burete de baie multicolor – Cumpărat din Cora, nu a fost foarte apreciat de utilizatoare.
  • Pasta de dinți Elgydium Kids cu căpșuni – are o aromă placută și conține o formulă eficientă pentru protecție anti-carie cu fluorinol – o fluorură organică ce accelerează remineralizarea dinților și protejează împotriva atacurilor acide și siliglycol – care este o peliculă de apărare filmogenă care prelungește fixarea fluorurilor pe smalțul dinților și inhibă proliferarea bacteriană.
  • Elgydium Kids
  • Periuță de dinți Lacalut baby – și-a ales-o Ana din magazin. Periuța are capătul mai mic față de restul periuțelor utilizate până acum de noi. Ajunge în toate colțurile gurii datorită dimensiunii reduse, dar și periajul dinților unui copil de 2 ani plus durează mai mult.
  • Produse consumate de Ana in luna aprilie

Acestea sunt produsele consumate de Ana în luna aprilie. Am scris aici despre ce produse a consumat Ana în ultimile 3 luni, dacă vreți să citiți.

6 thoughts on “Produse consumate de Ana în luna aprilie (XI)”

  1. Rubrica asta e preferata mea. Cred ca voi face si eu ceva asemanator pt a deschide discutii cu mamicile referitoare la produsr si pentru o mai buna rationalizare a consumului.

    Multumim, Carmen!

  2. tin minte ca in perioada de renuntat la scutece i-am luat scutece chilotei. Acestia se puteau refolosi. Chiar daca uneori copila opta pt unii noi, deseori impachetam pe aia vechi in punga inapoi si ii scoteam cand nu baga de seama :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.