Top 3 Espressoare de Lapte Praf

Categories Bebe
espressor lapte praf forum

Când  blogul a împlinit un an, am întrebat cititorii ce subiecte ar dori să citească, ce informații vor să primească. Câțiva s-au plâns că nu găsesc informații legate de espressor lapte praf, nu exista review-uri, nu există un forum unde să vezi opiniile altor mămici și implicit nici foarte multe alternative. Din păcate, au dreptate. Acest subiect nu este acoperit la noi, este un aparat relativ nou, oferă un confort foarte mare dar are și un preț măricel, poate din acest motiv subiectul nu este bine acoperit.

Personal noi nu am folosit un astfel de aparat fiindcă Ana a fost alaptată 100% până la varsta de 1 an, acum primește doar un biberon de lapte praf înainte de culcare și nu merită efortul financiar. Însă dacă trebuia să prepar lapte praf de 6-8 ori pe zi, la orice oră din zi și din noapte, sigur aș fi cumpărat unul. Folosim multe electrocasnice care ne usureaza viata și economisim în acest fel timp pe care îl putem petrece cu ea! M-am documentat folosind resurse externe (în principiu forumuri din UK și USA), am verificat ce se găsește pe piață noastră și am ajuns la următorul clasament. Sper că informațiile vă vor fi de ajutor pentru a face alegerea cea mai bună.

1. Baby Brezza (best seller și pe Amazon)

Am văzut prezentarea acestui produs la un târg de bebeluși și consider că un aparat de făcut lapte praf îți ușurează viața enorm. În câteva secunde ai biberonul pregătit, doar apeși pe un buton iar el măsoară în locul tău apa și formula de lapte praf, realizând amestecul la temperatura dorită.

Caracteristici care-l scot în evidență :

 • permite setarea temperaturii, nu trebuie să îți faci griji că laptele este prea cald sau prea rece
 • are compartimente etanșe pentru depozitarea laptelui praf și al apei
 • compartimentul pentru lapte praf are capacitatea de 700g.
 • se folosește cu orice tip de lapte praf și orice tip de biberon
 • bestseller badge pe Amazon

2. *Closer To Nature (Tommee Tippee)

Produsele din gama Closer to Nature, premiată de mai multe ori, sunt axate pe siguranța și igiena bebelușului. Acest expresor de lapte praf are o tehnologie care filtrează apa și omoară toate bacteriile înainte de a începe prepararea laptelui praf.

Caracteristici principale :

 • lider la capitolul igienă
 • biberonul este gata în 2 minute
 • filtrul se schimbă la 3 luni
 • produsele din gama Closer To Nature nu conțin BPA

Dacă igiena bebelușului este principala ta grijă, atunci un espressor lapte praf Tommee Tippee este aparatul ideal. Altceva mai bun pe piață nu există la acest capitol. L-am găsit în două magazine online de la noi din țară, dar se poate comanda și de pe amazon. În plus, pe amazon am văzut că sunt diverse variante cu tot felul de promoții, iar produsul ajunge în aproximativ o săptămână.

*Update: o cititoare a remarcat faptul ca nu este un espressor in adevaratul sens al cuvantului. Nu are recipient pentru lapte, trebuie masurat si pus de fiecare data de catre noi.

3. Gerber BabyNes

Este un aparat de generație nouă, apărut în 2017, cu vânzări record pe amazon. Aparat bazat pe un sistem ce folosește capsule de lapte praf (în stilul espressoarelor de cafea cu capsule). Este singurul aparat de făcut lapte praf care folosește această tehnologie. Te scutește de orice bătaie de cap, trebuie doar să introduci capsula cu lapte praf și să aștepți 1 minut.

Avantaje si dezavantaje :

 • biberonul este gata în mai puțin de 30 secunde
 • apa este filtrată deci nu trebuie să ne facem griji de calitatea ei
 • se poate adjusta temperatura, nu este presetată din fabrică
 • efort mic în întreținere/curățare din moment ce folosește capsule
 • folosește doar capsulele lui, nu poți folosi orice formulă de lapte praf dorești

Aș recomanda doar persoanelor din afara țării fiincă nu este încă importat la noi, se poate comanda de pe amazon dar trebuie comandate și capsule constant.

Espressor lapte praf

Voi ce tip de espressor lapte praf folosiți ? Cred că foarte multă lume ar dori să afle mai multe informații care vin de la persoane din țara noastră care folosesc acest tip de aparat.

Abonare la postarile blogului

Join 6 other subscribers

6 thoughts on “Top 3 Espressoare de Lapte Praf

 1. Eu am apelat la suplimentul de lapte praf, Sofi nu se satura cu laptele meu, desi alaptam cu orele, teoretic ar fi trebuit sa am doua fantani arteziene in loc de sani, dar n-a fost asa. De la tommiee tepee am cumparat un kit interesant: sterilizator, biberoane, perie si suzeta. Sterilizatorul inca il folosesc. Biberoanele nu…pt ca aveau gaura prea mare si se ineca foarte tare. A urmat o vanatoare de tetine cu gaura cat mai mica…. Mi-era foarte teama sa o hranesc, din aceasta cauza, cu biberonul.

  Ma bucur ca exista acum esspresor, orice ajutor e binevenit.

  1. Si noi avem kitul, inca mai sterilizam chestii dar destul de rar. A fost foarte folositor, nici nu vreau sa imi imaginez cat timp se pierdea daca trebuia sa fierbem apa etc

  1. Noi am scapat de problema asta, i-am dat lapte praf doar 4 zile la inceput si apoi doar de 2 ori pe zi dupa varsta de 1 an. Dar era deja mare si ne intelegeam altfel cu ea, nu manca noaptea, nu eram adormiti, nu ne grabeam :))))

 2. Formula pro de la Baby Brezza se gaseste si in Romania de ceva timp, am luat eu si e foarte ok, eu avand gemeni, este o mina de aur mai ales noaptea.
  https://www.bebenou.ro/expressor-de-lapte-praf-formula-pro.html

  Atentie, nu este compatibil cu toate formulele de lapte praf, sunt intr-adevar ~ 600 de formule configurate (au lista cu formulele configurate in site acolo) sunt si cateva formule care nu merg. A avut o prietena de-a mea ceva hipoalergenic si era atat de gras si untos laptele ca nu ajungea sa se amestece, se lipea pe palnie.
  Cand am luat eu m-au sunat si m-au intrebat daca am verificat lista, si ale meu era intre alea 600.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.