produse consumate august

Ce produse a consumat Ana în luna august (VII)

Lunar, am început să țin un jurnal al produselor consumate de fetița mea, care acum are 1 an și 8 luni. Inspirația mi-a venit de la bloggerițele de beauty. Strâng ambalajele goale ale produselor terminate și scriu părerea mea despre ele. Produsele au fost consumate în luna august, când am fost plecate peste o săptămână în vacanță la bunici. În rest, am urmat rutina noastră zilnică.

produse consumate august

CELE MAI CONSUMATE PRODUSE

  • Scutecele. S-au consumat 220 de scutece Pampers active baby-dry.  Sunt mulțumită de ele, iar luna aceasta se pare că a consumat cu un scutec pe zi mai puțin față de luna trecută.
  • Şervețele umede – Luna aceasta s-au terminat 3 pachete de şervețele umede Pampers de 64 bucăți și un pachet Monuk’all 72 de bucăți. Șervețelele Pampers au fost folosite mai mult în vacanța la bunici, iar cele Monuk’all mai mult prin parc.
  • 80 de saci de gunoi Alu fix de 10 L.
  • 2 pachete de dischete demachiante, unul de la Cotoneve, altul de la Mega Image, în total 200 bucăți. Acestea sunt începute de mult timp, dar abia acum au fost terminate.

PRODUSE PENTRU BAIE

produse consumate august

  • Sampon & Spumă de baie Nivea Baby – este un produs care a ținut luni bune, curăță foarte bine și nu a iritat ochii, nu are un miros puternic sau specific. Cu ajutorul pompiței, am putut transfera produsul și în recipiente mai mici, de luat în călătorii.

PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA BEBELUȘILOR

produse consumate august

  • Cremă antiiritații de la Sanosan. Este o cremă care conține oxid de zinc, ulei de măsline organic și proteine din lapte. Se absoarbe foarte repede în piele, iar o cantitate mică este suficientă. În toată perioada în care am folosit-o, cea mică nu a avut nicio iritație de scutec.
  • produse consumate august
  • Pasta de dinți Nenedent-baby – Folosește tipul acesta de pastă de dinți încă de la apariția primilor dinți. Este deja a la treia pastă consumată, cred. Celei mici îi place să se spele singură pe dinți cu degetarul, iar spălatul pe dinți este o activitate placută pe care o executăm în sincron. :))

Aceasta a fost lista de produse consumate de Ana în luna august. Voi ce produse ați terminat? Produsele consumate de Ana în luna iulie le găsiți aici.

3 thoughts on “Ce produse a consumat Ana în luna august (VII)”

      1. De suzeta am scapat foarte usor, pana in 3 – 4 luni. Si de scutece am scapat usor, chiar daca am trecut si printr-un proces de regresie la un moment dat. Acum, la un an si 10 luni, nu avem niciun scutec in casa si accidente foarte putine, spre deloc. Stai linistita, cand va fi pregatita, va renunta singura la multe lucruri. Acum astept sa verbalizeze ca poate se reduc tipetele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.