➤ 11 metode prin care poți primi produse gratis în 2023

Cui îi plac lucrurile gratuite? Ştiu că, în principiu, trebuie să munceşti pentru a avea ce îți doreşti. Dar mai sunt şi câteva metode, simple, prin care poți primi diverse produse gratis. Cu un minim de efort din partea ta. Te-am făcut curioasă? Atunci să îți spun care sunt acelea.

1. Poți testa produse noi apărute pe piață. Site-uri precum Buzzstore  Sample it sau trnd au diverse campanii de testare produse. Te poți înregistra la ei pe site, te înscrii la ce campanii doreşti, primeşti GRATUIT produsele acasă şi după ce îndeplineşti condițiile campaniei, produsele sunt ale tale. Condițiile campaniei pot fi, de exemplu, să îți exprimi părerea despre produsele testate, să pui poze cu produsele pe rețelele sociale.

2. Punctele bonus de pe cardurile de fidelitate de la diverse magazine se transformă în produse. Dacă faci cumpărături în diverse magazine, primeşti puncte bonus pe care le poți transforma în produse. Îți voi oferi câteva exemple: Movieplex oferă 10% puncte bonus din care îți poți lua bilete la film sau chestii de consumat la film. Cora oferă puncte la cumpărături sau cu diverse ocazii. Iar produsele din vitrina de cumpărături sunt foarte variate. Iar dacă nu îți place niciun produs, poți transforma punctele în bani. Sensiblu şi alte farmacii oferă reducere la achiziție sau poți strânge punctele să le foloseşti mai târziu pentru alte produse.

3. Fii atentă la cadourile de ziua ta! Pe baza cardului de fidelitate, multe magazine îți oferă diverse cadouri. Eu am primit de la Sephora cosmetice aproape în fiecare an, am primit de la Sensiblu puncte bonus pe care le-am transformat în reducere, firme de catering mi-au oferit reduceri.

4. Poți primi produse pentru bebe GRATUIT. La Cora Sun Plaza, de exemplu, aveau un program prin care ofereau copiilor de până în 3 luni produse gratuit. De asemenea, la cumpărături de peste 50 lei din raionul de produse pentru bebeluşi, primeai un cadou format din două produse dintre care: şervețele umede, bețişoare de urechi, jucărie, săpun, detergent etc.  Pampers oferă ocazional spre testare produsele lor.

5. Înscrie-te la concursuri. Ştii cum poți avea şanse mari să câştigi un concurs? Participând la el! Nu glumesc. Chiar dacă nu te consideri norocoasă, tot înscriindu-te ai şanse mari să câştigi. Eu câştig în medie cam un concurs din 10 la care mă înscriu.

6. Poți primi bani înapoi la cumpărături folosind o platformă de cashback. Ideea unei platforme de cashback este simplă – instalezi o extensie de browser sau o aplicație de mobil și faci cumpărături on-line așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback. Eu am pe CashClub. Poti câștiga 30 lei pentru fiecare prieten invitat pe platforma – cont activat (adică să aibă minim o comandă validă).

7. În cateva mall-uri din București (Park Lake, Sun Plaza, Mega Mall, Cora Lujerului) sunt automate Samplia Romania de unde îți poți lua GRATIS, produse spre testare. Îți instalezi o aplicație, iar când ajungi în mall introduci codul aparatului. La finalul testării, se completează un formular tot în aplicație. Produsele oferite spre testare am observat că se schimbă la o anumită perioadă.

8. Multe magazine au acum campanii de reciclare și oferă produse sau reduceri. Iată câteva exemple:

9. Au apărut diferite aplicații cu ajutorul cărora poți primi produse și vouchere cadou. Una dintre ele este Brandbassador.

10. Multe magazine/restaurante au propriile lor aplicații în care beneficiezi de cadouri/reduceri. O aplicație faină are magazinul Profi. Până acum am primit 50 lei CADOU pentru cumpărături, reduceri la cumpărături + au oncursuri săptămânale in urma cărora poți câștiga produse prin jucarea diferitelor joculețe. Eu am câștigat apă plată, Doritos, M&M etc. Și în aplicația McDonald’s sunt multe produse oferite cadou des. La fel în aplicația SPOT – scanezi bonurile de cumpărături din mall-urile cu care colaborează și transformi punctele în produse.

11. Mai multe companii au început să ofere mostre (sau chiar produse travel și full size) spre testare. Vichy, Farmacia Catena, Cerave sau Campofrio sunt doar câteva exemple. Trebuie urmărite paginile de social media pentru a fi la curent cu campaniile de testare. Și trebuie să aveți norocul să vă înscrieți printre primii pentru că locurile sunt limitate.

12. Un MLM este o idee bună de o obține produse în mod gratuit și de a-ți suplimenta veniturile. La înregistrare și în primele luni primești multiple cadouri, cumperi produsele cu discount, dacă ai oameni în echipă ai venituri și mai mari. Veniturile sunt proporționale cu implicarea ta. Eu sunt consultant Farmasi, dacă este de interes, te aștept la mine în echipă cu un click aici.

Sau dacă ești interesat de partea de sănătate și produse naturale care să o susțină, te invit în coral.club

Tu mai ştii şi alte metode de a primi produse gratuit? Spune-ne şi nouă. 🙂

6 thoughts on “➤ 11 metode prin care poți primi produse gratis în 2023”

  1. Remuneratie intre 80-190 lei

    Recrutam femei si barbati care sa foloseasca cosmetice la centrul nostru din Bucuresti.
    Cremele SPF,pudra cosmetica cu SPF se aplica pe cateva portiuni pe zona spatelui pentru a determina SPF.
    Remuneratia se primeste la sfarsitul studiului si depinde de durata studiului,durata vizitei,produsul dermato-cosmetic folosit !
    Locatie : Bucuresti (Stefan cel Mare)
    Program centru : L-V in intervalul 09:00-17:00
    TEN DESCHIS sau MASLINIU :
    * Studiu 1
    Durata studiu : 2 zile
    Durata vizita : minim 1h jumate – maxim 3 h
    Remuneratie intre 80-130 lei
    * Studiu 2
    Durata studiu : 2 zile( prima zi 2h,a doua zi 30 min.)
    Remuneratie intre 80-95 lei
    * Studiu 3
    Durata studiu : intre 1-3 zile
    Durata vizita : intre 1 h jumate-6 h
    Remuneratie intre 80-190 lei
    TEN MASLINIU :
    * Studiu 4
    Durata studiu:1 zi
    Durata vizita: intre 3-6 h
    Remuneratie intre 110-160 lei

    CRITERII PRINCIPALE :
    – nu ati mai participat la studii cu cosmetice
    – locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare
    – cetatenie romana,carte de identitate romana valabila
    – femei si barbati
    – varsta intre 18-70 ani
    – cu pigmentul pielii usor masliniu la culoare sau deschis
    – nu sunteti alergic/a
    – nu ati fost la solar sau plaja in ultimele 3 luni
    – nu sunteti insarcinata
    – nu sunteti in perioada de alaptare
    – nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2
    – sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate
    – pe spate nu aveti iritatii,acnee,alunite sau foarte multe pete pigmentare
    – luati sau ati luat medicamente ?

    Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,varsta,nr.tel.pe inscriere.voluntar@yahoo.com .

    Pentru mai multe informatii :
    Grup facebook:
    https://www.facebook.com/groups/792033824205285/?fref=ts
    Pagina facebook:
    fb.me/Recrutarepersonal17

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.