De ce îmi place mai mult să folosesc săpun lichid. Ce mi-a plăcut la săpunul-cremă lichid de la Dove

De când stau acasă cu bebe, mă spăl pe mâini aproape încontinuu. Schimbă scutece. Spală-te înainte şi după. Hrăneşte copilul. Spală-te înainte, după şi în timp ce… Astea doar aşa, preventiv. Cred că mă spăl de zeci de ori pe zi pe mâini. Iar săpunul se consumă foarte des. Am acasă şi săpunuri lichide şi săpunuri solide şi le folosesc alternativ. Dacă tot le am, trebuie să le consum pe toate. 🙂

săpun-cremă lichid Dove

Unele săpunuri solide au anumite proprietăți pe care nu le găseşti la săpunurile lichide. De exemplu, exfoliază pielea. Sau sunt benefice în anumite afecțiuni ale pielii.

 Deşi uneori este mai scump decât un săpun solid, de ce îmi place să folosesc mai mult săpunul lichid:

  • Este mai igienic. Nu pui mâna după nimeni. Şi musafirii dacă au de ales, vor alege săpunul lichid.
  • Durează mai mult. O fi săpunul solid mai ieftin (unele dintre ele) dar se consumă foarte repede.
  • Nu îți usucă mâinile. Majoritatea săpunurilor solide îmi usucă mâinile.
  • Nu îți rămâne pe inele, brățări. Eu am problema asta.
  • Se clăteşte mai repede. Şi parcă te speli şi mai repede cu el.
  • Scapi de cojița enervantă de săpun pe care îți este greu să o mai foloseşti. Săpunul lichid este folosit până la ultima picătură.

Din toate motivele menționate mai sus, cumpăr săpun lichid. Iar când Buzzstore mi-a oferit oportunitatea de a testa noul săpun-cremă lichid Dove, am fost foarte încântată. Îmi plac produsele Dove pentru pătrimea de cremă hidratantă pe care o conțin. Şi care chiar se simte pe piele!

Kitul de BUZZ DOVE a conținut:

  • Un săpun-cremă lichid Dove Original 250 ml şi o rezervă Dove Original 500 ml
  • Două săpunuri-cremă lichid Dove Original pentru două prietene
  • 5 Broşuri informative
  • 1 prosop de mâini (care şi-a găsit repede locul lui în bucătărie)
  • 1 ghid de BUZZ

Îmi place că după ce folosesc săpunul-cremă lichid Dove, pielea îmi rămâne fină şi nu mai simt nevoia de cremă de mâini. Pentru că după ce te speli de zeci de ori pe zi, chiar trebuie să te dai cu cremă. Iar de multe ori nu o ai la îndemână. Sau nu ai timp. Uiți şi stai cu mâinile aspre şi uscate.

săpun-cremă lichid Dove

Pe lângă băi, eu am săpun lichid şi în bucătărie. Pentru că acolo mă spăl foarte des pe mâini. De când am început diversificarea bebeluşului, petrec foarte mult timp în bucătărie. Şi mi se pare normal să mă spăl acolo. Am musafiri cărora li se pare ciudat că țin săpun şi în bucătarie. Totuşi, cremă de mâini nu țin.

Pe lângă senzația de piele catifelată, mirosul săpunului-cremă lichid Dove este demențial. Acum îl am pe cel de vanilie şi unt de shea. Este puțin dulce, dar nu dulcele neplăcut. Fix atât cât trebuie.  Pielea îmi este curățată eficient datorită spumei bogate şi cremoase iar mâinile îmi sunt mai fine. Săpunul-cremă lichid de la Dove este un săpun pe care îl recomand. Până acum, nu i-am găsit niciun defect. Iar faptul că poți cumpăra rezervă să reumpli săpunul, te ajută să economiseşti.

Am mai primit produse spre testare de la Buzzstore şi în trecut. Poți citi despre cum zâmbesc mai des cu IWHITE2 INSTANT. Dacă doreşti să te înscrii să testezi cele mai noi produse, o poți face cu un click aici.

5 thoughts on “De ce îmi place mai mult să folosesc săpun lichid. Ce mi-a plăcut la săpunul-cremă lichid de la Dove”

  1. Cel mai mult la sapunurile Dove apreciez faptul ca imi lasa pielea catifelata si nu o usuca. Le folosesc de multi ani. Mi se par mult mai convenabile decat cele solide, din motivele amintite de tine mai sus. Mai ales la partea cu invitatii, ca si eu patesc asa. Ma feresc sa folosesc sapun lichid cand sunt intr-o casa straina. Nici nu ma ating de el :)) Sa le folosesti cu placere! Pupici si spor la testat 🙂

  2. #BUZZStore mi-a dat ocazia sa testez si eu acest minunat produs. Sunt foarte multumita de el. Piticul meu de 2 ani si 7 luni s-ar spala non-stop pe maini, iar sapunul lichid ii place foarte tare. Il recomand cu mare incredere. #buzzdove

  3. Folosesc acest sapun de aproximativ 2 saptamani si pot spune ca am observat diferenta fata de modul in care “se simteau” mainile mele inainte. Mai exact, inainte nu puteam rezista mai mult de 2 zile fara a folosi o crema de maini. De cand am inceput sa folosesc sapunul lichid Dove am omis intentionat folosirea cremei hidratante, dar sincer nici nu mai exte nevoie.
    Eu personal nu sunt adepta sapunurilor solide, consider ca prin folosirea acestuia de mai multe persoane ajunge sa devina un cuib de bacterii, insa varianta lichida este perfecta atat acasa unde este folosit de intreaga familie, cat si la serviciu, de exemplu, unde mult mai multe persoane folosesc toaleta si chiuveta.
    Mirosul este unul fresh care persista iar senzatia de curat si catifelat de asemenea.
    Recomand!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.