cadouri ziua indragostitilor

🥰 Idei de cadouri pentru ziua îndrăgostiților

🥰 Pentru mine, toată luna februarie este LUNA DRAGOSTEI. Noi sărbătorim ambele zile dedicate dragostei (Valentine’s Day și Dragobetele), eu sunt născută în luna februarie, tatăl meu la fel. Chiar dacă nu ar fi fost motive pentru a sărbători iubirea, ni le facem. Dar după muuuulte sărbători petrecute împreună parcă nu prea mai ai idei de cadouri. Așa că vă las câteva propuneri drăguțe de cadouri potrivite pentru ziua îndrăgostiților și nu numai. 

🥰 Idei de cadouri unisex

🥰 O carte personalizată în care voi sunteți personajele principale. Se aleg două personaje care seamănă cu voi și apoi vă creați povestea și cartea unică. Cartea personalizată poate avea 20 sau 40 de pagini pline de iubire 💚 Dacă și voi vreți să oferiți un cadou special, folosind codul “viatadupabebe10” pe www.lovenote.ro beneficiați de 10% reducere 😊

🥰 Un album personalizat cu pozele voastre. Îți alegi pozele de pe telefon sau din rețelele sociale, le încarci în aplicația YoloBook și în câteva minute este gata fotocartea voastră.

🥰 Un tablou pe numere. Pictura pe numere a prins un mare avânt în ultimul timp pentru că este relaxantă și la final ai o operă de artă creată de tine. Sau de voi. Poate fi o activitate pe care să o faceți împreună. Primești o pânză numerotată, culori și pensule doar să ai timp să pictezi.

🥰 O felicitare personalizează și mai mult cadoul. 

🥰 Un set cadou de îngrijire ambalat frumos– este un cadou practic și cu care nu dai greș. Chiar dacă nu va folosi toate produsele din setul respectiv, sigur multe îi vor fi utile. Iar produsele naturale, create din plante sunt și mai apreciate.

🥰 O carte este mereu o idee bună. Dacă nu știi ce să alegi, poți vedea ce mai e pe raftul cărților premiate.

🥰 De când a venit pandemia, petrecem mai mult timp în casă și vrem să fie mai frumoasă. Kiturie pentru plante ne ajută să avem o casă mai verde.

🥰 Un parfum arăbesc UNISEX cu un miros romantic și elegant ce rămâne pregnant și inconfundabil chiar și după duș. Este vorba de Tobacco Vanilla la care vă pot oferi 10% reducere utilizând codul “CARMEN10”

🥰 Un ulei de masaj

🥰 Voi ați luat deja cadourile pentru zilele îndrăgostiților? Ce v-ar plăcea să primiți? Poate vede cine trebuie comentariul. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.