Bariéderm Cica Ulei

🤱 Bariéderm Cica Ulei pentru îngrijirea pielii înainte și după sarcină

🤱 De-a lungul vieții, corpul unei femei trece prin numeroase schimbări, iar fiecare experiență, dar și vârsta, își lasă amprenta asupra pielii. Pot spune asta din experiență, după două sarcini și numeroase fluctuații de greutate, trebuie intervenit pentru a avea pielea fină, elastică și cu un aspect plăcut.

🤱 Fac tot posibilul să mănânc sănătos (deși în ultima vreme aș mânca dulciuri constant de la nopțile nedormite), fac sport acasă de trei ori pe săptămână și mă “cremuiesc” după fiecare duș. Merg și la masaj când am timp, dar acela este de relaxare, așadar nu se pune. Mai mult nu pot interveni acum pentru că alăptez. Așa că îmi caut produse compatitibile cu alăptarea.

Bariéderm Cica Ulei

Uriage Bariéderm Cica Ulei combină expertiza medicală și beneficiile naturii pentru a ajuta corpul în diferitele sale etape: înainte și după sarcină, inclusiv alăptare, creștere în greutate, post-operații etc.

Bariéderm Cica Ulei

Cu 99.9% ingrediente naturale, Bariéderm Cica Ulei a fost conceput pentru estomparea și tratamentul vergeturilor și al cicatricilor recente de pe corp, fiind combinația perfectă între natural și dermatologic.

Bariéderm Cica Ulei

Bariéderm Cica Ulei are acțiune dublă & completă:

1. Acțiune de prevenție: îmbunătățește elasticitatea pielii, prin calitatea si beneficiile ingredientelor:

>Ulei organic de Jojoba: bogat în acizi grași, ce protejează și calmează pielea

>Ulei organic de avocado: bogat în acizi grași, caroteniozi, vitaminele C & E, ce catifelează pielea

>Ulei de floarea-soarelui: bogat în omega-6 și vitamina E, hrăneste  pielea

2. Acțiune corectoare: accelerează procesul de vindecare, prin:

>GF REPAIR, un ingredient patentat Uriage, ce regenerează și stimulează factorii de creștere

>Fitosqualani: cu acțiune regenerativa asupra filmului hidrolipidic

>Ulei Tamanu: bogat în polifenoli,cu acțiune reparatoare

>Bisabolol: cu acțiune calmantă.

Bariéderm Cica Ulei

Bariéderm Cica Ulei nu are miros și intră foarte rapid în piele. Pompița dozatoare consider că scoate cantitatea optimă de ulei. După masajul rapid, m-am îmbrăcat imediat și nu a ajuns pe haine. Pielea chiar se simte foarte plăcut, fină.

Bariéderm Cica Ulei face parte dintr-o gamă completă a îngrijirii pielii întregului corp, cu produse ce izolează, repară & stimulează vindecarea, pentru igienă (gel de curățare), pentru tratament (spray cu Zn și Cu, cremă cica-reparatoare) și produse specifice (cremă de mâini, cremă izolantă, unguent fisuri și crevase, balsam de buze). Produsele se găsesc atât în farmacii cât și online.

Bariéderm Cica Ulei

🤱 Să folosești un produs de îngrijire durează un minut, două. Îți poți lua acest timp pentru tine, chiar dacă ai un bebeluș. Este foarte important că mama să se simtă bine în pielea ei.

14 thoughts on “🤱 Bariéderm Cica Ulei pentru îngrijirea pielii înainte și după sarcină”

    1. Eu am tot așteptat soțul să testăm diferite uleiuri împreună și pană la urmă le-am folosit singură :)) Sper ca soțul tău să fie mai disponibil să testeze noutățile 😃🤗

  1. Cât de bune par aceste produse! Și eu cred că este foarte important ca o mămică sa fure măcar câteva clipe și pentru ea, pentru a se îngriji și relaxa.

  2. Am o multime de produse dermatocosmetice si printre ele se numara si cateva de la Uriage. Chair imi plac tare mult!

  3. Eu nu prea am folosit diverse uleiuri, am si avut noroc de o piele ok, daaaaar creed ca e fain sa îti acorzi acele cateva minute de grija pe zi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.