Produse consumate

🛀 Produse consumate de copii în lunile mai și iunie

🛀 La final de luna mai nu m-am organizat pentru a scrie articolul, din luna iunie nu mai e mult, așa că vă voi prezenta produsele consumate din ambele luni aici. Ultima perioadă a fost destul de dificilă pentru noi (adică este, că nu s-a încheiat). Bogdan a intrat în perioada “formării imunității” când pescuiește toți virușii și apoi se luptă cu ei. E deja a cincea săptămână când are ceva. Acum se pare că are o răceală. Dar a avut o enterocolită oribilă, un virus la stomac în altă săptămâna (când schimbam scutecele din 5 în 5 minute) și altele. Știu că așa este în colectivitate, a avut și Ana o perioadă similară când era de vârsta lui, dar este la fel de dureros și de solicitant pentru toți.

🛀 Produse consumate de Bogdan (2 an și 2 luni) în lunile mai și iunie

Produse consumate
 • 6 pachete scutece Pampers active baby nr. 4 60 bucăți/pachetul. Scutecele mi se par ok. Nu am avut accidente cu ele în timpul episoadelor “explozive”. Rețin foarte bine tot. S-au consumat cam 7 scutece pe zi. Mi se par puține, tind să cred că am mai aruncat din ambalaje.
 • 15 pachete șervețele umede Huggies 56 bucăți/pachetul. Aici clar nu am aruncat nimic. Sunt destul de îmbibate cu apă și curăță delicat pielea.
 • 1 pachet șervețele umede Huggies Pure 56 bucăți/pachetul. Nu am văzut mare diferență între acestea și cele clasice. Au 99% apă și chiar sunt delicate cu pielea. 
 • 1 pachet șervețele umede Pampers sensitive 52 bucăți/pachetul. Sunt mai rezistente față de cele de la Huggies. Mi se par mai ok de avut în parc.
 • 4 pachete saci de gunoi epack 20 l 30 bucăți/pachetul. Sunt mici, ușor de închis și de transportat și au un model simpatic de iepuraș pe ei.
 • O loțiune de corp Mustela 500 ml – Bogdan face în continuare kinetoterapie de două ori pe săptămână, iar noi îl masăm în rest. Loțiunea se absoarbe rapid și hidratează pielea.
 • Un set mostre Bioderma Atoderm 8 ml/mostră – am primit setul la o vizită la medic, cred. Am luat mostra de balsam intensiv într-o vizită la bunici pentru masaj. Estre un pic prea hidratantă pentru ce avem noi nevoie, dar pare potrivită pentru pielea atopică. 
 • Un set mostre La Roche-Posay Lipicar 15 ml/mostră – și pe acestea le-am avut într-o vizită la bunici. Gelul de duș spală bine și crema hidratează, dar nu pot spune că sunt preferatele nostre, tot pentru pielea atopică le-aș recomanda.
 • O periuță de dinți Aquafresh milk teeth – are capătul mic și moale și curăță bine. Ne-a plăcut.
 • O periuță de dinți Sunstar cu lumini – a fost atracția spălatului pe dinți. Are o buton pe care apeși și luminează cât te speli pe dinți. Lui Bogdan i-a plăcut mult. 

🛀 Produse consumate de Ana (6 ani și 6 luni) în lunile mai și iunie

 • Un capăt de periuță electrică Oral B – Ana folosește periuța electrică Oral B și îi place. Cred că îi curăță mai bine dinții.
 • Un burete de baie cu Patrula Cățelușilor dintr-un set de la Sinsay – a fost un burete mic, moale și în formă de inimă. Exact ce trebuie.

🛀 Acestea au fost produsele consumate de copii în lunile mai și iunie. Totul a fost cumpărat de noi, iar opiniile sunt pur subiective. Despre produsele consumate de copii în luna aprilie puteți citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.