produse consumate

🛀 Produse consumate de copii în luna martie

🛀 Ne număram printre norocoșii care nu luaseră virusul Covid-19, până în luna martie. Când am avut noi, părinții, alături de Bogdan. Ana a scăpat. Am avut o formă ușoară, Bogdan doar a tușit și mie mi-a curs nasul. Așa că am petrecut destul timp, în casă, în luna martie. Iar când ne-am revenit, am profitat de primăvară. Luna aceasta copiii nu au cosumat foarte multe produse, dar am zis totuși să povestesc despre ele, de dragul jurnalului lunar.

🛀 Produse consumate de Bogdan (1 an și 11 luni) în luna martie

produse consumate
 • 2 pachete scutece Huggies Ultra Comfort for boys nr. 4 66 bucăți/pachetul. Absorb foarte bine, au modele simpatice cu Mickey și nu am avut nicio neplăcere cu ele luna aceasta (să curgă pe lângă, să se rupă sau să îl irite pe Bogdan).
 • 2 pachete scutece Pampers active baby nr. 4 60 bucăți/pachetul. Ambele variante de scutece mi se par la fel de eficiente. Niciunul dintre ele nu reține 100% umezeala din timpul nopții, așa că peste noapte Bogdan trebuie schimbat de oricare dintre ele. A consumat 8-9 scutece pe zi, ca de obicei.
 • 6 pachete șervețele umede Huggies 56 bucăți/pachetul. Șervețelele umede Huggies sunt mai îmbibate în apă și par mai naturale, mai fine cu pielea copilului. Nu sunt la fel de rezistente ca cele de la Pampers, în sensul că mi se pare că trebuie consumate mai multe în anumite momente, dar îmi plac. 
 • 1 pachet șervețele umede Igienol 15 bucăți/pachetul. Sunt șervețelele umede pe care le-am avut în geantă pentru ieșirile prin parc. Miros plăcut a măr și curăță bine.
 • 1 pachet saci de gunoi Aluxfix 10 l 40 bucăți/pachetulAceștia sunt preferații mei. Sunt mici și rezistenți.
 • 1 pachet saci de gunoi Folistar 15 l 30 bucăți/pachetul. Nu sunt foarte rezistenți, sunt gen pungi de plastic transparente. Dar erau singurii pe care i-am găsit la magazinele din jurul blocului.
produse consumate
 • O mostră cremă hidratantă Cerave 15 ml – am primit-o într-o campanie de testare a produselor Cerave. Consider că sunt produse hidratante, utile pentru întreaga familie. Am folosit-o pentru masajul lui Bogdan. Intră destul de repede în piele și o hidratează.
produse consumate
 • O pastă de dinți cu mentă Brush-baby 50 ml – am luat-o din Bebe Tei pentru că părea mai naturală. Bogdan nu a fost foarte încântat de aroma de mentă, am alergat puțin cu periuța după el prin casă pentru a-l spăla pe dinți.

🛀 Produse consumate de Ana (6 ani și 3 luni) în luna martie

produse consumate
 • Un gel de duș cu Paw Patrol Sinsay 250 ml –  a făcut parte dintr-un set cu burete de baie și stickere asortate, cumpărate din Sinsay. Miroase plăcut și curăță bine, a atras-o evident ambalajul.
produse consumate
 • Un șampon & balsam Barbie Naturaverde 300 ml  – îmi place că lasă părul mătăsos, cu un miros plăcut vanilie și flori de portocal. Nu are parabeni SLS/SLES.
produse consumate
 • O apă de gură Big Teeth Aquafresh cu fluor 300 ml –  i-am cumpărat-o pentru a-i împrospăta aparatul dentar pe care trebuie să îl poarte noaptea. Acesta se clătește cu apă, dar dacă adaug și puțină apă de gură, capătă un miros mai fresh. Dar Anei nu i-a plăcut deloc aroma acestei ape de gură, așa că am folosit-o eu. A preferat apa mea de gură de la Inaessentials cu scumpie sălbatică.

🛀 Aceasta a fost lista produselor terminate de copii în luna martie și părerea noastră sinceră și la obiect despre ele. Produsele au fost cumpărate de noi (am primit doar mostra Cerave spre testare) țin să menționez asta, deci nu este reclamă. Despre produsele consumate de copii în luna februarie, puteți citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.