produse consumate februarie

🛀 Produse consumate de copii în luna februarie

🛀 În luna februarie, Bogdan (1 an și 10 luni) și-a continuat acomodarea la grădiniță. L-am lăsat și la masa de prânz și i-a plăcut. Copiii au mers mai des în vizite la bunici, chiar au rămas câteva zile cât noi am plecat într-un city break în Praga, au fost la Sinaia la zăpadă și s-au consumat ceva produse luna aceasta. Am schimbat scutecele și șervețelele umede, avem produse pe care le cumpărăm des, dar ne place să mai și schimbăm și să testăm și alte variante. Despre ele și despre cum ni s-au părut, vă invit să citiți în articol.

🛀 Produse consumate de Bogdan (1 an și 10 luni) în luna februarie

produse consumate februarie
 • 4 pachete scutece Huggies Ultra Comfort for boys nr. 4 66 bucăți/pachetul. Am schimbat scutecele din considerente financiare. La Huggies am găsit un preț mai bun pe bucată. Absorb foarte bine, au modele simpatice cu Mickey și nu am avut nicio neplăcere cu ele luna aceasta (să curgă pe lângă, să se rupă sau să îl irite pe Bogdan). A consumat 9 scutece pe zi.
 • 7 pachete șervețele umede Huggies 56 bucăți/pachetul. Șervețelele umede Huggies sunt mai îmbibate în apă și par mai naturale, mai fine cu pielea copilului. Nu sunt la fel de rezistente ca cele de la Pampers, în sensul că mi se pare că trebuie consumate mai multe în anumite momente, dar îmi plac. 
 • 3 pachete șervețele umede Pampers fresh clean 52 bucăți/pachetul. Consumate de ambii copii.
 • 2 pachete saci de gunoi Aluxfix 10 l 40 bucăți/pachetulAceștia sunt preferații mei. Sunt mici și rezistenți.
 • O mostră ulei de curățare corp Cerave 15 ml – am primit-o într-o campanie de testare a produselor Cerave. Consider că sunt produse hidratante, utile pentru întreaga familie. Curăță bine pielea și o hidratează. A fost foarte utilă în călătorii.
 • 2 mostre balsam Cicaplast La Roche-Posay 3 ml – l-am folosit ca și cremă de scutec în deplasări. Hidratează bine pielea și zona sensibilă.
 • O spumă de curățare Sanosan 250 ml – curăță bine pielea, produsul iese din recipient sub formă de spumă deci poate fi aplicat direct pe pielea sau pe părul bebelușului. Are un miros plăcut.
Sanosan
 • O loțiune de corp Mustela Hydra bebe 500 ml continuăm kinetoterapia cu Bogdan și masajul suplimentar acasă. Așa că se consumă destul de des loțiunile de corp. Îmi place această loțiune pentru că este hidratantă, se absoarbe repede în piele și nu lasă senzația aceea de gras. 
produse consumate
 • O periuță de dinți Dentalux – le-am luat amandurora din Lild un set de periuțe. Are ventuză, un model simpatic, dar capătul periuței mi se pare cam mare pentru Bogdan.
 • O periuță de dinți Aquafresh milk teeth – are un capăt mic, potrivit pentru bebeluși, perii foarte moi și este micuță și ușor de manevrat. Nu are ventuză, nici capac.
 • Un burete de baie în formă de pară – l-am luat din MAM Bricolaj unde sunt multe modele simpatice de bureți de baie. Buretele este moale și a fost o jucărie în sine pentru Bogdan.

🛀 Produse consumate de Ana (6 ani și 2 luni) în luna februarie

 • O pastă de dinți Colgate 6-9 ani 50 ml – A avut-o și luna trecută și i-a plăcut, așa că i-am luat-o din nou.
 • O pastă de dinți Aquafresh Big Teeth 6-8 ani 50 ml – și aceasta tot mentolată este așa că a fost pe placul ei.
 • Un spray pentru descurcarea părului Frozen Avon 200 ml – miroase frumos, descurcă părul și îl lasă neted și proaspăt.
produse avon fronzen ii
 • Un burete de baie curcubeu – Și pe acesta tot din MAM Bricolaj l-am luat. A fost pe gustul Anei. Este moale, are un model potrivit pentru o prințesă, succes total.

🛀 Aceasta este lista produselor terminate de copii în luna februarie și părerea noastră sinceră și la obiect despre ele. Luna aceasta am schimbat scutecele și șervețelele umede și consider că am făcut o alegere bună. Avem produse pe care le cumpărăm des, dar ne place să mai și schimbăm și să testăm și alte variante. Despre produsele consumate de copii în luna ianuarie, puteți citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.