iunie

🛀 Produse consumate de bebe în luna iunie

🛀 În luna iunie am fost o săptămână la munte unde a plouat aproape zilnic. Apoi am rămas în București unde trecerea de la caniculă la ploaie și frig dura câteva minute. Deja m-am obișnuit să ies cu bebe în parc, să fie soare și frumos și apoi să înceapă să picure. Bebe are 8 dinți și pare să îi iasă și prima măsea. Luna aceasta a atins punctul maxim al energiei și voioșiei, de până acum. Se cațără pe peste tot, sare de pe canapea, merge pe unde vrea. Mi-l imaginam un băiețel liniștit, dar se pare că va fi cel puțin la fel de energic ca Ana.

🛀 Bebe este destul de vorbăreț, spune multe lucruri. Și pare că înțelege foarte bine și ce spun eu. Adoră muzica și să danseze alături de sora lui pe diferite melodii de copii. Luna aceasta a fost un mâncăcios. Cred că mersul și toată mișcarea pe care o face îl obosesc și are nevoie de rezerve noi de energie. Nu dorește să renunțe la “țiți” deși acceptă și laptele praf. Este foarte atașat de mine, dacă sunt eu în preajmă, orice alt adult nu are nicio șansă. Ana rămâne tot pe primul loc pentru el.

Ce produse a consumat bebe (1 an și 2 luni) în iunie

 • 2 pachete scutece Pampers premium care nr. 3 68 bucăți/pachetul. Apreciez la aceste scutece că au dunga galbenă care se face albastră de la pipi.
 • Un pachet scutece Pampers premium care nr. 4 56 bucăți/pachetul.
 • 2 pachete scutece Pampers active baby nr. 4 58 bucăți/pachetul. Bebe are 10 kilograme, așa că facem trecerea la numărul 4. Bebe a consumat cam 10 scutece pe zi. Este vară, bea multă apă și am început să îl schimbăm, iar, inclusiv noaptea.
 • 4 pachete șervețele umede Pampers sensitive 80 bucăți/pachetul. Șervețelele umede sunt consumate de ambii copii.
Septona
 • 2 pachete șervețele umede Septona Baby cu mușețel 64 bucăți/pachetul. Șervețelele miros a musețel, foarte frumos. Mirosul acela de bebeluș. Capacul este util deoarece consider că șervețelele umede cu capac durează mai mult. Formula lor pură cu PH natural de 5.5. curăță cu blândețe pielea bebelușului, oferind în același timp o senzație plăcută de prospețime. Sunt testate dermatologic, hipoalergenice, fără parabeni, alergeni, alcool, propilen glicol și izotiazolinone. 
Septona
 • 2 pachete șervețele umede Septona Baby 99% pure water 64 bucăți/pachetul. Sunt fix șervețelele acelea umede îmbibate în apă. Naturale, fără alcool, fără săpun, fără miros. Sunt potrivite pentru pielea sensibilă. Foarte bune.
 • Un pachet șervețele umede Touch antibacterial 15 bucăți/pachetul -pe acestea le-am folosit în parc.
Septona
 • Un pachet șervețele umede Septona antibacterial cu aromă de flori de portocal 15 bucăți/pachetul – Tot în parc au fost consumate. Miros așa frumos a portocale. Nu conțin parabeni și alergeni.
Septona
 • Un pachet șervețele umede Septona cu aromă de măr verde 15 bucăți/pachetul. Acestea miros a măr verde. Le recomand după joaca la locul de joacă.  Eficacitatea lor antibacteriană și virucidă este testată și dovedită conform celor mai înalte standarde europene. 
 • Un pachet șervețele umede Septona  pentru copii în deplasare 15 bucăți/pachetul – Au o aromă delicioasă, conțin 20% Alcool ethilic și agent dezinfectant digluconat de clorhexidina cu ajutorul cărora elimină 99.9% dintre bacterii și 99.9% din virusuri, inclusiv H1N1, H3N2 sau Escheria Coli.
iunie
 • Un gel spray antibacterian Touch kids 59 ml –  Îmi place cum miroase varianta acesta de copii. Am mereu în geantă șervețele umede și spray antibacterian.
 • 2 pachete saci de gunoi Fino 20l 30 de bucăți -Îmi place mai mult varianta de 10 l, dar nu am mai găsit-o în magazin așa că am luat-o pe aceasta.
 • Un pachet saci de gunoi Folistar 15 l 30 de bucăți -Nu sunt foarte rezistenți. Se rup sub presiunea unui scutec plin. Ceea ce nu este deloc plăcut.
iunie
 • Un gel spumant Bioderma ABC Derm 1 l – Cu acesta i-am spălat pe ambii copii, dar în special pe bebe. Îmi plac produsele Bioderma. Gelul nu are miros, face puțină spumă și curăță bine. L-am folosit doar pentru corp.
produse consumate de bebe
 • 2 cutii de Camilia Boiron 10 recipiente unidoză – Luna aceasta nu i-a mai ieșit nimic. Tot mi se pare că îi iese prima măsea, dar nu a spart. Bebe a ajuns la o nouă performanță: ia o unidoză de Camilia și tot suge din ea, o mestecă, se joacă cu ea. Aceste unidoze sunt și jucării de dentiție pentru el.

Ce produse a consumat Ana (5 ani și 6 luni) în iunie

 • Un șampon Frozen II 200 ml-îi curăță bine părul și îl lasă strălucitor și ușor de pieptănat. Șamponul are un miros plăcut, fructat. Iar ambalajul cu Elsa este foarte atractiv pentru Ana.
iunie
 • O periuță de dinți Naturaverde cu buburuză-periuța are capătul mic, perii moi și capac. Și-a ales singură Ana acest set din magazin datorită personajului. Face obsesii din când în când pentru anumite personaje și vrea tot ce se găsește cu ele. Acum are costum de Buburuză și diferite jucării cu ea. Și-a luat pasta de dinți la grădiniță.

🛀 Luna aceasta s-au consumat destul de multe produse. Am rupt norma cu șervețelele umede consumate. Spre norocul nostru, am primit spre testare șervețelele umede Septona. Tot spre testare, am primit și Șamponul Avon Frozen. Restul produselor au fost cumpărate de către noi. Evident, nu ne împiedică nimic să ne spunem părerea sinceră despre produse, în continuare. Dacă doriți să citiți despre produsele consumate în luna mai, dați click aici.

Tags:

1 thought on “🛀 Produse consumate de bebe în luna iunie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.