produse consumate iulie

🛀 Produse consumate de bebe în luna iulie

👩‍👧‍👦 Ultimul articol a fost publicat fix în prima zi de vacanță a Anei. Adică în urmă cu peste 3 săptămâni. De atunci, nu am mai publicat nimic 😂 Cu 2 copii mai mereu în jurul meu mi-a fost greu să îmi adun gândurile. Au fost zile în care nici coerentă nu cred că eram… dar am revenit. Și articolul potrivit pentru asta este cel cu produsele lunare consumate. Iată ce s-a terminat în luna iulie.

🛀 În luna iulie am fost o săptămână la mare. Unde am început vreo 3 produse de plajă pentru copii, dar nu am terminat niciunul. 😂 Bogdan pare să înțeleagă foarte mult din ce vorbim cu el. Chiar ne răspunde destul de des pe limba lui. Ne spune ce își dorește prin diferite sunete sau ne arată cu degetul. Dacă nu înțelegem, țipă. :)) Jocul lui preferat ar fi să împingă un cărucior de păpuși sau ceva asemănător. Mai avem un cățel cu lesă de pluș pe care îl trage după el prin casă, căști cu fir, un alt cățel cu băț. Îl amuză maxim acest lucru. Și mingiile. Dă cu piciorul în ele, fuge după ele. Pare ceva nativ.

Ce produse a consumat bebe (1 an și 3 luni) în iulie

 • 5 pachete de scutece Pampers Premium care nr. 4 56 bucăți/pachetul. Acestea sunt preferatele noastre.
 • 1 pachet scutece Dm baby love 4+ 38 bucăți/pachetul. Este pentru prima dată când folosim scutece dm baby love și sunt chiar bune. Au modele simpatice cu animăluțe, absorb tot, nu au niciun miros specific. Mi-au plăcut. Am primit scutecele acestea pentru Ana când eram însărcinată cu Bogdan, la un eveniment. Dar fix atunci Ana s-a decis să renunțe la scutece. Le-am păstrat și acum ne-au fost de folos.
 • 1 pachet scutece Pampers Splashers 12 bucăți/pachetul. Eu nu prea înțeleg rostul scutecelor de apă. Adică îl înțeleg, să nu iasă nimic din ele în apă, evident. Dar copilul stă mereu ud în ele, trebuie schimbat imediat altfel nimeni nu cred că se simte ok în ele. Cred că mai trebuie lucrat la formula lor. Cei mici nu știu cât de bine se simt în ele. Dar pentru siguranța noastră și a celor din jur, evident că le folosim. Luna aceasta, bebe a consumat cam 11 scutece pe zi. Mi se pare ok având în vedere că am fost la mare unde l-am schimbat des și este vară, bea multă apă pe care o elimină. 
 • 6 pachete șervețele umede Pampers sensitive 80 bucăți/pachetul. Șervețelele umede sunt consumate de ambii copii.
 • 6 pachete șervețele umede Pampers fresh clean 52 bucăți/pachetul. Eu nu văd nicio diferență din punct de vedere al calității între cele două tipuri de șervețele. Poate de miros. Ambele variante mi se par ok. Am consumat foarte multe șervețele în concediu. Ne-am spălat pe mâini des. Dar bebe tot a luat un virus. A împărțit jucării pe plajă cu alți copii, a înghițit (cred) apă și cam asta a fost. 
 • Un pachet șervețele umede Septona antibacterial cu aromă de măr verde 60 bucăți/pachetul. Ador mirosul lor de măr verde.  Eficacitatea lor antibacteriană și virucidă este testată și dovedită conform celor mai înalte standarde europene. 
 • Un pachet șervețele umede Septona antibacteriene cu aromă de flori de portocal. 15 bucăți/pachetul. Sunt șervețelele umede pe care le am în geantă. Miros așa frumos, curață bine și elimină bacteriile și virusurile H1N1, H3N2.
 • Un pachet șervețele umede Septona baby calm n care cu aloe vera. 20 bucăți/pachetul. Au un miros delicat, potrivit pentru bebeluși. Nu conțin alcool sau săpun. 
 • 4 pachete saci de gunoi Fino 10 l 50 bucăți/pachetul. Aceștia sunt sacii de gunoi ideali pentru mine.
 • 2 bureți de baie baby soft. I-am cumpărat din dm. Sunt moi, distribuie ideal produsul de curățare pe copil, îmi plac.
 • O mostră Cicaplast La Roche-Posay 3 ml – balsamul acesta reparator a fost folosit pe post de cremă de scutec în concediu și și-a făcut treaba bine.
 • O apă termală Avene 50 ml – cred că este produsul verii pentru noi. Ne răcorim cu apă termală des în parc, pe afară, în casă când nu mai putem. Toți 3. Bebelușului i-au apărut mici iritații pe piele de la căldura insuportabilă din București. L-am dat cu apă termală și și-a revenit.
 • O pastă de dinți cu degetar Nenedent baby 20 ml îl spăl pe dinți încă de la primii dinți. De două ori pe zi. Îi place degetarul și uneori se “spală” și singur. Adică roade degetarul. Dar produsul se distribuie pe suprafața dinților. :)) 
 • O cutie Camilia Boiron 10 recipiente unidoză – Nici luna aceasta nu i-a mai ieșit nimic. Dar cum se trezește des noaptea, uneori urlând, mă gândesc că și acesta ar fi un motiv. Le iau prin eliminare: este mâncat/schimbat/legănat… 

Ce produse a consumat Ana (5 ani și 7 luni) în iulie

produse consumate iulie
 • O pastă de dinți Pierrot Piwy cu căpșuni 75 ml. Curăță bine, are un gust plăcut, conține flour. Anei i-a plăcut.
 • O periuță de dinți Lol Surprise Naturaverde – Are capac care a fost util în călătorie, are perii moi și e cu LOL. Succes total!

🛀 Luna aceasta s-au consumat destul de multe produse. Am rupt norma cu șervețelele umede consumate și acum. Spre norocul nostru, am primit spre testare șervețelele umede Septona. Am mai primit și scutecele Dm baby în cadrul unui eveniment. Restul produselor au fost cumpărate de către noi. Evident, nu ne împiedică nimic să ne spunem părerea sinceră despre produse, în continuare. Dacă doriți să citiți despre produsele consumate în luna iunie, dați click aici. Mă bucur că am reușit să scriu acest articol, sper să pot scrie mai des aici.

1 thought on “🛀 Produse consumate de bebe în luna iulie”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.