februarie

🛀 Produse consumate de bebe în luna februarie

🛀 Luna februarie este pentru mulți dintre noi luna iubirii. Pentru mine este luna zilei mele de naștere. Dacă în anii anteriori în această lună îmi sărbătoream ziua alături de prieteni și ieșeam cam cu toți, anul acesta m-am concentrat pe familie. Dar am schimbat peisajul. Am sărbătorit ziua îndrăgostiților la un hotel, am fost la munte un weekend prelungit, am fost și la spa într-un alt weekend prelungit, am vizitat bunicii. Am fost plecați cam în toate weekendurile toți 4. Și a fost așa bine.

Ce produse a consumat bebe (10 luni) în februarie

 • 3 pachete scutece Pampers premium care nr. 3 68 bucăți/pachetul. Un total de 204 de scutece. Deci cam 7 scutece pe zi. Acasă îl schimb des, dar în deplasări trebuie să recunosc că nu l-am schimbat chiar la fiecare pipi. Noaptea nu prea îl schimb și în unele dimineți când se trezește este ud tot. Ce e drept, mănâncă mult și în timpul nopții.
 • 4 pachete șervețele umede Pampers sensitive 80 bucăți/pachetul. La fel s-au consumat și luna trecută. Șervețelele umede sunt consumate de ambii copii.
 • O bucată saci de gunoi epack 20 l 30 bucăți. Aceștia sunt printre preferații mei. Se închid simpatic în formă de iepuraș și țin un scutec plin de pipi fără să se rupă. Sunt mici, ușor de închis și ușor de transportat.
ianuarie
 • 2 bucăți saci de gunoi FINO 10 l 50 bucăți. Și acești saci de gunoi sunt albi și mai mici. Sunt rezistenți și calitativi.
 • SĂPUN PENTRU BEBELUȘI DR. C. TUNA BABY 100 de grame – are o textură moale, lasă pielea curată și este ușor de clătit. Conține ulei de boraga, ce aduce puțin cu mirosul de miere. Seara, la baie folosesc un gel de duș lichid pentru a spăla bebelușul, iar săpunul solid îl folosesc ziua atunci când îl spăl la chiuvetă. Ce apreciez la acest săpun este că se clătește repede. Atunci când ții într-o mână un bebeluș jucăuș și cu cealaltă îl speli, ai nevoie de rapiditate. Săpunul a fost primit spre testare.
DR. C. TUNA BABY FARMASI
 • Un unguent Bepanthen 100 g – Se absoarbe bine în piele și o protejează. Nu am avut probele cu iritația de scutec cu bebe.
februarie
 • Un gel de curățare păr și corp Mustela 500 ml-Curăță delicat pielea și părul bebelușului. După ce i-a crescut părul destul de mult, l-am folosit doar pentru corp.
februarie

Ce produse a consumat Ana (5 ani și 2 luni) în februarie

 • Un șampon Schwarzkopf Kids 250 ml – Acest șampon consider că este ideal pentru părul ei în momentul de față. Miroase frumos, este vegan, lasă părul moale și mătăsos, are și balsam. Orificiul prin care iese mi se pare cam mare, iese prea mult produs, dar încerc să apăs mai puțin pe el. Folosește șamponul de luni bune și rămâne în topul preferințelor noastre.
februarie
 • Spumant de baie Naturaverde kids Frozen II 250 ml-Spumantul de baie miroase minunat a mosk alb și face multă spumă. Ana l-a ales pentru că este cu Frozen.
februarie
 • 2 bile pentru baie Cien-erau colorate, una roz și una bleu. Colorează apa și fac baia mai distractivă. Îi mai luăm bombe/bile de baie, îi plac mult.
februarie
 • O cremă de mâini Barbie 30 ml – I-am luat o gentuță cu Barbie ce conținea mai multe produse (un inel cu balsam de buze, ceva dulce parcă). Cred că i le-am luat din aeroport în noiembrie 2019. Ea nu a folosit crema de mâini, o ținea de decor. Așa că am folosit-o eu. Miroase foarte frumos și se absoarbe bine în piele. Începe să îmi placă și mie Barbie. :))
februarie

Lunar, strâng ambalajele produselor consumate de copii și apoi fac o scurtă recenzie a acestora. Văd ce ne place, ce nu ni se potrivește și pot face și un buget estimativ. Nu am făcut niciodată, dar aș putea. Luna aceasta am observat că anumite produse și-au schimbat ambalajele. De exemplu, bepanthen, loțiunea de corp mustela și șamponul pentru fetițe Schwarzkopf. Anul 2021 vine cu noutăți. Despre produsele consumate de copii în luna ianuarie puteți citi aici.

Tags:

1 thought on “🛀 Produse consumate de bebe în luna februarie”

 1. Ne inspiram si noi din lista voastra la şampoane. Pe mine Loli nu ma lasa sa ii folosesc produsele ei. Nici macar alea care nu-i plac. Pe ascuns …aşa😅

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.