Produse consumate de bebe în luna august

🛀 Produse consumate de bebe în luna august

🛀 Jurnalul lunar este jurnal lunar, chiar dacă ajunge mai târziu. Plănuiam să scriu despre produsele consumate în luna august în vacanța din  Grecia. Dar a fost atât de intensă, încât nu am avut timp să termin de citit nici măcar o carte de poezii. Apoi s-a îmbolnăvit Bogdan și a fost bolnav o săptămână. Se îmbolnăvește, în medie, cam o săptămână pe lună. Viroze mai urâte sau mai ușoare. Oricum, în săptămâna aceea nu sunt în stare de nimic. Acum este bine, așa că am revenit și eu pe blog. 🙂

🛀 Produse consumate de bebe (1 an și 4 luni) în luna august

 • 2 pachete de scutece Pampers Premium care nr. 4 56 bucăți/pachetul. Acestea sunt preferatele mele momentan.
 • 3 pachete de scutece Pampers active baby nr. 4 58 bucăți/pachetul. Un total de 286 de scutece luna aceasta, adică în jur de 9 scutece pe zi.
 • 7 pachete șervețele umede Pampers fresh clean 52 bucăți/pachetul. Șervețele sunt consumate de ambii copii.
 • Un pachet șervețele umede Pampers 80 bucăți/pachetul.
 • Un pachet șervețele umede antibacteriene Septona cu aromă de măr verde  15 bucăți/pachetul.
Septona
 • Un pachet saci de gunoi Fino 10 l  50 bucăți/pachetul. Aceștia îmi plac cel mai mult.
 • Un pachet saci de gunoi Folistar 15 l  30 bucăți/pachetul. Sunt ok și aceștia.
 • O mostră Cicaplast La Roche Posay 3 ml – Am fost la medicul lui pediatru fix a doua zi după ce se lovise la bucătăria de lemn și își făcuse o zgârietură. Medicul i-a dat câteva mostre de Cicaplast care și-au făcut efectul. Zgârietura a trecut și nu a rămas nicio urmă. Era în barbă.
 • O cremă Bepanthen 100 gr – Am folosit-o pentru zona scutecului. Se absoarbe bine și nu a avut nicio iritație până acum.
februarie
 • 2 cutii de Camilia Boiron de 10 unidoze fiecare – ne-au tot amenințat în luna august 3-4 măsele că vor ieși. Dar nu au ieșit. I-au ieșit toate în septembrie. În aceeași perioadă.
produse consumate de bebe

🛀 Ce produse a consumat Ana (5 ani și 8 luni) în august

 • Un gel calmant pentru înțepături Parasites 30 ml – Când uităm să dăm copiii cu repelent, sunt ciupiți. Iar amândurora li se fac bube destul de mari care îi deranjează rău. Gelul Parasites își face treaba, adică ajută vindecarea și elimină disconfortul cauzat de mâncărime. Poate fi utilizat de copiii cu vârstă mai mare de 3 ani.
 • O pastă de dinți Aquafresh little teeth 50 ml – aleasă de ea din magazin. ÎI place că este în 3 culori și a atras-o cu siguranță și personajul din Patrula Cățelușilor de pe ambalaj.
produse avon fronzen ii
 • Un spray de păr Avon Frozen 200 ml – este din aceeași gamă cu șamponul de mai sus. Miroase bine și descurcă părul. Ana nu are părul foarte încurcat oricum. Are genul de fir drept, moale și mătăsos. Sper să rămână așa și în viitor.
 • Un spray de păr Avon naturals kids cu mango 200 ml – Nouă ne plac produsele Avon. Și acest spray de păr miroase frumos și lasă părul și mai mătăsos după baie. Eu o dau cu spray de păr după baie și apoi o usuc și o pieptăn.  Momentan Ana folosește doar șampon de copii și spray de păr.

🛀 Acestea au fost produsele consumate în luna august. În această lună am fost într-o mini vacanță la Potcoava și în rest am stat cu Bogdan bolnav acasă. Nu am pus foarte multe poze pentru că am avut mici probleme cu spațiul pe site. Pe care le-am rezolvat. Dacă sunteți curioși ce produse s-au consumat în luna iulie, vă aștept cu un click aici. 

1 thought on “🛀 Produse consumate de bebe în luna august”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.