Timur și lăpticul

📖 “Timur și lăpticul” de Ștefania Shaydarov

📖 “Timur și lăpticul” de Ștefania Shaydarov este o carte frumoasă din toate punctele de vedere. Este o carte despre dragoste, bebelușeală și lăptic care le-a plăcut mult copiilor. Bebelușul de 9 luni este încântat de ilustrațiile frumoase din carte, iar Ana de 5 ani cred că m-a întrebat la fiecare pagină câte ceva și apoi a concluzionat că dorește să fie, din nou, alăptată :))

Timur și lăpticul

📖 Le citesc copiilor cât de des pot pentru că îmi place. Acum încerc să aleg cărți care i-ar putea încânta pe amândoi. Pe bebe îl încântă imaginile, iar pe Ana textul.Timur și lăpticul” de Ștefania Shaydarov îndeplinește aceste cerințe. Cartea este o poveste adevărată, fiind prima dintr-un șir de 4 volume reunite în seria ”Omulețul de Fier” ilustrate de Mirela Pete.

Timur și lăpticul

📖 Cartea de 44 de pagini are coperta cartonată și cum spuneam mai sus, ilustrații deosebite cu bebelușul Timur, cu familia lui și cu prietenul lui, Lăpticul. Nu știu cât înțelege bebelușul meu din poveste, dar imaginile cu un alt bebeluș la fel de simpatic ca el l-au încântat mult. Gângurește la el și pare să îi spună ceva secrete bebelușești.

Timur și lăpticul

📖 Cartea este recomandată copiilor de 0-5 ani, dar eu le-aș recomanda-o și copiilor mai mari. Ana a fost foarte curioasă pe tot parcursul poveștii, mi-a adresat o mulțime de întrebări și atunci când a descoperit beneficiile laptelui matern, a insistat să o alăptez și pe ea. :))  Până la final a aflat că este rezervat doar bebelușilor.

📖 Ana îi mai “citește” și singură frățiorului cartea din ce își mai amintește și folosindu-se de imaginile frumos pictate. Îi spune povestea frumoasă despre alăptare, despre iubire și despre generozitate. Dacă vreți să aflați povestea lui Timur, vă invit să urmăriți seria.

13 thoughts on “📖 “Timur și lăpticul” de Ștefania Shaydarov”

  1. Ce frumos arata! Cartile pentru copii sunt un factor foarte bun de dezvoltare al imaginatiei, mai ales cele pline de ilustratii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.