- Schimbi bebelușul de haine. Este o activitate care poate dura între un minut și 30 de minute. Depinde de anotimp și de dispoziția bebelușului. Poate conține parte cardio, dar și parte de fitness. Se lucrează cu greutatea bebelușului.
- Plimbi bebelușul prin casă. Acesta ține de fitness. Se lucrează cu greutatea bebelușului. Mers cu el în brațe, eventual mici ridicări pentru triceps, bicesps și deltoizi.
- Ridicat bebelușul de pe jos. Neapărat spatele drept. Faci genoflexiuni și îți lucrezi coapsele.
- Plimbarea bebelușului în sistem de purtare. Aici se antrenează mușchii spatelui și cei ai picioarelor. Este parte de cardio, dacă mergi alert transpiri și arzi calorii.
- Plimbarea bebelușului cu căruțul. Pe lângă arsul caloriilor prin mers, aici poți avea o componentă majoră de fitness. Se lucrează cu greutatea bebelușului + greutatea căruciorului atunci când ai de urcat și de coborât scări. Iar dacă adăugăm bagaje sau cumpărături, antrenamentul devine mai intens.
- Jogging după bebe când începe să meargă. Sau după pe bebe pe motocicletă, trotinetă, bicicletă când mai crește.
- Sprint când simți că bebe este în pericol. Vezi că este la ceva metri distanță de tine și se poate împiedica, atingi viteze nebănuite până atunci de tine.
- Mișcare în apă. Nu o faci tu, dar băița bebelușului este consumatoare de calorii de ambele părți.
- Dacă ai extra energie, după ce adoarme bebe poți suplimenta arderea caloriilor cu puține treburi casnice.
- Când bebe scapă ceva pe jos, fă o genoflexiune. Neapărat cu spatele drept!
Aceste mișcări simple, executate de oricine are un bebeluș pot avea rezultate fabuloase combinate cu un meniu adecvat. Resturile bebelușului de la diversificare, de exemplu. Antrenamentele se pot face și chiar sunt recomandate și pentru tătici. Pentru rezultate ȘI MAI BUNE, puteți ține tot timpul abdomenul încordat.
Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cam acestea sunt sugestiile mele după cel de-al doilea copil. Glumesc și eu. După primul copil am scris un articol serios despre cum am slăbit după naștere.
Sursa foto: pixabay.com
Idei foarte bune si pentru noi, restul cu copiii mai mari, adaptate, evident: alergat dupa copilul ce merge pe troti in parc etc.
Pot scrie și despre cum poți slăbi cu doi: alegi cu unul în cărucior după celălalt :))
Bune idei, de cand avem bebe am pus cateva kilograme in plus. Acum ca a mai crescut, am reusit sa mai slabesc, dar la inceput am pus 10-15 kilograme. Banuiesc ca e si datorita stresului..
Și lipsa unui somn normal afectează 🙁 Pe mine mă afectează 🙁