Fiterman Pharma

💚 Pentru a da mai mult, tu trebuie să fii bine

💚 Astăzi ai făcut tot ce ai putut face? Ai dat maxim din ce poți da? Poți mai mult? Sigur că da. Pentru că nu ai de ales. Se schimbă “regulile” după care trăim de la o zi la alta.  Săptămâna asta ai planuri să bifezi o grămadă de lucruri de pe lista aia rămasă de mult nebifată, dar surpriză, copiii au rămas acasă pentru (minim) 2 săptămâni. Ce să faci? Te adaptezi situației. Și dai și mai mult! Îți depășeșți limitele. Doar forțându-ți limitele și trecând peste ele devii mai puternic. Și mai mândru de tine. 

💚 La primul copil, când eram acasă cu ea îi dedicam tot timpul. Făceam treburi casnice doar când ea dormea. Să îndrăznesc să îmi fac unghiile cu ea în cameră? Nici vorbă! Acum gătesc cu ambii pe lângă mine, îmi fac tratemente faciale în timp ce se joacă cu apa în baie, m-am adaptat. Pentru că nu am avut de ales. Este mai obositor? Cu siguranță. Dar la finalul zilei sunt fericită că am reușit să fac ceva și pentru mine pe lângă toooooot ce este de făcut într-o casă cu 2 copii mici. 

💚 Pentru a funcționa la capacitate maximă trebuie să fiu sănătoasă. Dacă nu sunt bine, nu am cum să am grijă nici de cei din jur. De când a început pandemia, nu cred că am mai răcit. Adică de un an și jumătate. După ce am avut o viroză oribilă în sarcină care m-a ținut vreo 3 luni, am decis să fac diferite cure cu vitamine. Și bine mi-a făcut. Asta pe lângă sportul de 3 ori pe săptămână, minim 2 litri de apă băuți, alimentația echilibrată și timpul pentru mine pe care mi-l ofer.

Fiterman Pharma

💚 Fiterman Pharma a dezvoltat o gamă completă de vitamine și minerale, special concepute pentru susținerea sănătății sistemului imunitar și pentru a te ajută să treci mai ușor peste provocările specifice sezonului rece.

Fiterman Pharma

💚 Vitamina C 1000 mg – ​​ Comprimate masticabile, cu un conținut ridicat de vitamina C. Aceasta ajută la funcționarea optimă a sistemului imunitar, reducerea oboselii și extenuării, îmbunătățirea absorbției fierului, funcționarea normală a metabolismului și protejarea împotriva stresului oxidativ. Este important de știut că această vitamină esențială pentru buna funcționare a organismului nu este sintetizată de corpul uman și nici nu poate fi stocată de acesta. Necesarul zilnic de vitamina C poate fi acoperit doar printr-o alimentație adecvată și prin suplimente nutritive.

Fiterman Pharma

💚 Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000 UI – Un complex de vitamine și zinc, cu acțiune sinergică în susținerea sistemului imunitar. Acesta crește rezistența organismului la infecții, stimulează sinteza de anticorpi și ajută organismul să se refacă după perioadele de boală.

Fiterman Pharma

💚 Ostart D3 4000 UI spray – Un produs inovativ, conceput pentru a elibera, într-un singur puf, doza optimă de vitamina D3, vitamină esențială pentru menținerea sănătății organismului. Aceasta favorizează absorbția intestinală a calciului și fosforului, are rol esențial în formarea și consolidarea oaselor, a dinților și are un rol important în susținerea sistemului imunitar. Acest produs asigură o absorbție rapidă și are aromă plăcută de portocale.

Fiterman Pharma

💚 Ostart D3 2000 UI comprimate – Asigură doza optimă de vitamina D3, vitamină esențială pentru menținerea sănătății organismului. Favorizează absorbția intestinală a calciului și fosforului. Are rol esențial în formarea și consolidarea oaselor și a dinților și întărește sistemul imunitar.

💚 Iar la final îți lansez o provocare. Tu unde crezi că poți da mai mult? În ce domeniu? La muncă, în familie, în privința sănătății tale? Eu mi-am propus să gătesc mai des acasă și mai sănătos, feluri de mâncare potrivite pentru toată familia. Adică fără zahăr că bebe nu are voie, fără prăjeli, fără cărnuri grase etc. Și să nu mai ronțăi seara la filme diferite prostioare.

4 thoughts on “💚 Pentru a da mai mult, tu trebuie să fii bine”

  1. Pfuu, unde sa dai mai mult! Sunt in urma cu toate😔. Sunt pe survival mode for the moment. Dar vor fi zile mai bune😁. Ff buna selectia de suplimente, si eu iau pt imunitate si bust de energie.

  2. Vitaminele C, D si zinc sunt extrem de importante in perioada asta. Toti cei care pe care ii cunosc si s-au imbolnavit de COVID (chiar si eu) le-au avut incluse in schema de tratament.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.