Onda Coolwaves

💚 Onda Coolwaves – aliatul meu în lupta cu celulita

💚 Vă anunț de la început că urmează un articol lung, onest și cu poze despre un aparat revoluționar de remodelare corporală testat de mine la clinica DermaBeauty, aparat ce se numește Onda Coolwaves. Ca majoritatea femeilor, am celulită. Și am trăit destul de mult timp cu ea, de prin liceu, până când a devenit cu adevărat deranjantă. Vara trecută picioarele mele arătau îngrozitor. După 2 sarcini, nopți nedormite, mâncat haotic și la ore târzii, efectele neplăcute asupra pielii mele au apărut.

💚 Eu sunt o persoană care mănâncă destul de sănătos, care bea apă și care încearcă să facă mișcare de 3 ori pe săptămână. Dar rup dulciurile. :)) Aș putea mânca salată toată ziua dacă este asezonată cu ciocolată. :)) Rup dulciurile pentru că nu dorm, pentru că ziua am mare nevoie de energie alături de copii, pentru că îmi găsesc mereu scuze. Dar am început să fac mici schimbări, să mănânc și mai sănătos, să renunț la dulciuri, să fac și mai mult sport și rezultatele dorite nu au sosit. Atunci când nimic nu funcționează, trebuie încercat ceva nou care să schimbe cursul lucrurilor. Și așa am ajuns la clinica DermaBeauty la tratamentul cu Onda Coolwaves.

💚 De ce am ales clinica DermaBeauty?

💚 DermaBeauty este o clinică modernă, cu aparatură de ultimă generație și cu medici foarte bine pregătiți și implicați. Spun asta pentru că am mai fost și în trecut pentru alte proceduri estetice. Apoi am urmărit online (cât eram însărcinată și apoi alăptam și nu puteam să îmi fac mai nimic) activitatea clinicii. Medicii merg des la conferințe și cursuri pentru a se documenta despre cele mai noi și eficiente terapii estetice și dermatologice, personalul este bine pregătit. Dar mă abat de la subiect.

💚 Eu am fost la clinica DermaBeauty din București, de pe strada Zăgazului nr. 13-19 (mai este o clinică în București și încă una în Buzău). Clinica arată minunat. Este un loc primitor, decorat cu mult bun gust și care îți dă o stare de bine și de siguranță. Medicii, terapeuții, personalul de la recepție te întâmpină cu zâmbetul pe buze, zâmbet care se observă și cu mască. Iar un lucru care mi-a plăcut foarte mult este că mi s-a răspuns la toate întrebările. Eu sunt genul de pacient care merge la medic cu lista de întrebări pregătită. Și mi s-a răspuns la tot cu calm și detaliat.

💚 Ce este Onda Coolwaves și cum acționează

💚 Onda Coolwaves este un aparat de remodelare corporală, recomandat pentru slăbire localizată, eliminarea celulitei și reducerea laxității pielii. Este singurul sistem ce folosește microundele Coolwaves, microunde speciale care vizează selectiv celulele adipoase, pentru a reduce depozitele de grăsimi localizate, într-un mod sigur, eficient și non-invaziv. Practic, aparatul are un capăt și cu el se masează zona tratată timp de zece minute. Microundele Coolwaves pătrund adânc în piele distrugând membranele celulelor grase subcutanate. Aparatul are un sistem de răcire integrat în aplicator și eu nu am simțit niciun disconfort. Acelea erau momentele mele de relaxare. Simțeam doar o senzație de rece și la final una de cald. După tratament, ți se face un masaj de drenaj limfatic. În funcție de gradul de celulită, de sex și de zona tratată s-a ales intensitatea cu care s-a făcut tratamentul. Eu am gradul de celulită 2-3 ca și idee.

💚 Eu am fost la 4 ședințe (numărul maxim recomandat) la interval de 2-3 săptămâni între ele. Am ales zona feselor și a copselor posterior pentru că acolo era celulita care mă deranja maxim. Între ședințe, am făcut masaj anticelulitic alternativ cu masaj de drenaj limfatic pentru a drena grăsimea. 

💚 Ce rezultate am avut cu Onda Coolwaves

Onda Coolwaves
In timpul tratamentului

💚 Rezultatele au apărut după prima ședință. Am slăbit un kilogram și am dat jos 5 centimetri. Ceea ce a fost wow. Și până la final am slăbit 2 kilograme și am dat jos 9 centimetri din zona tratată. Adică 9 centimetri de la fiecare picior. Pielea mea arată vizibil mai bine, este mult mai fermă și mai fină. Menționez că nu am ținut niciun regim special în perioada aceasta, sunt convinsă că dacă țineam rezultatele erau spectaculoase. Dar știm cu toții cum este cu regimul, cât îl ții slăbești, dacă revii la stilul tău de viață te îngrași la loc. Eu încerc să am un stil de viață echilibrat și să apară rezultatele încet și sigur. Și rezultatele să se mențină. Deși rezultatele obținute sunt minunate pentru mine, acestea nu sunt cele finale. Prin masaj, celulita va dispărea. 

Onda Coolwaves

💚 Vă las și testimonialul acordat de mine la clinica DermaBeauty

💚 Concluziile mele în urma tratamentului cu Onda Coolwaves

💚 Acum dacă ați citit până aici o să vă întrebați dacă se merită sau nu un astfel de tratament? Dacă ești determinată să arăți mai bine, să slăbești, mănânci echilibrat și ai nevoie de un catalizator, de acel ceva cu rezultate wow, chiar se merită. Dacă tu crezi că mergi la tramente cu un aparat de ultimă generație și apoi ajungi acasă și mănânci cât vrei și la ce ore vrei și nu te miști de pe canapea și aparatul lucrează pentru tine… nu cred că va funcționa. Sau poate va funcționa dar cu rezultate prea puțin vizibile. 

Onda Coolwaves

💚 Eu mă bucur că am fost la procedurile de remodelare corporală cu Onda Coolwaves. Rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber de către mine pentru că pentru mine am fost. Eu vreau să îmi placă ce văd în oglindă. Să nu am frustrări că deja am pielea lăsată și plină de celulită deși am 2 copii. Dacă sunt lucruri pe care le pot face acum, cât încă sunt tânăra, le voi face. Mai am de lucru, voi continua cu un stil de viață sănătos, cu sportul și cu masajul.

💚 Mă bucur că am cunoscut-o pe doamna Dorina Barnea, terapeutul cu care am făcut procedurile. Este o doamnă mereu cu zâmbetul pe buze, răbdătoare cu mine și cu toate întrebările și neclaritățile mele și un profesionist în ceea ce face. 

💚 Eu voi reveni la clinica Dermabeauty cu singuranță pentru alte proceduri. Următoarea va fi în martie. Am o listă ce a rămas în stand by în toată perioada sarcinii și alăptării și insist, dacă sunt lucruri ce pot fi făcute pentru tine și pentru binele tău, de ce să nu le faci?

18 thoughts on “💚 Onda Coolwaves – aliatul meu în lupta cu celulita”

  1. E bine că apar din ce în ce mai multe opțiuni care să ne facă viața mai frumoasă. Mă bucur că ai avut parte de o experiență plăcută pe care ai împărtășit-o.
    Orice ar fi, trebuie să ne iubim zi de zi corpul, nimeni nu e perfect.

  2. Ma bucur sa aud ca ai avut parte de rezultate vizibile! Woow!! E important sa actionam atunci cand avem posibilitatea si sa mentinem un stil de viata cat mai sanatos.

  3. Te înțeleg foarte bine în ceea ce privește experiența.
    Apreciez tare mult inovația și tehnicile avansate care vin în ajutorul nostru, l femeilor.
    Și eu vreau să apelez la asemenea proceduri, motiv pentru care îți mulțumesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.