Gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher

💚 Gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher – yay or nay?

💚 Când primesc produse spre testare care necesită o anumită perioadă (unele și luni de zile) doresc să utilizez acea perioadă pentru a emite opinii pertinente. Okay, sunt produse care au efecte wow de la prima utilizare, dar sunt și produse pe care trebuie să le folosești de mai multe ori pentru a vedea rezultate. Apreciez la Buzzstore faptul că la ei durează campaniile un timp rezonabil și îți poți face o idee clară despre produse. Am testat gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher și vă pot spune sincer dacă funcționează și dacă mie mi se potrivesc sau nu.

Gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher

💚 Gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher combină formule bogate în ingrediente de origine naturală, provenite din plante recoltate și cultivate în câmpurile proprii din Franța, conform principiilor agroecologiei, oferind astfel un sprijin natural pentru îngrijirea părului. Mai mult, flacoanele produselor sunt realizate din plastic 100% reciclat și reciclabil, cu grijă pentru mediul înconjurător. Folosesc de ani buni produse Yves Rocher și sunt mulțumită de calitatea ingredientelor lor și de grija pentru mediu pe care o are compania.

💚 La vreo opt luni de la nașterea băiețelului a început să îmi cadă părul MASIV. Am alternat diferite tratamente pentru păr. Unele au dat rezultate, altele nu. Sincer, nici nu m-am ținut de ele. Încă îmi cade părul în această perioadă (Bogdan are acum 1 an și jumătate), dar se și regenerează. Fiecare știe cât păr este “normal” să îi cadă, că sunt perioade mai stresante când cade mai mult, că se regenerează… dar dacă apar semnale de alarmă, eu iau atitudine. Încerc cu produse speciale de îngrijire și dacă situația se agravează, apelez la medic. 

Gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher

💚 Am primit spre testare  un tratament complet pentru un păr frumos și scalp rezistent: șampon, balsam și fiole pentru o cură intensivă anti-căderea părului. Menționez de la început că eu am un păr uscat și degradat de la blond (îl îngrijesc, dar nu prea există blond sănătos) care consumă muuuulte produse.

💚 Șamponul stimulator și Balsamul fortifiant împotriva căderii părului sunt îmbogățite cu extract de Lupin alb, curăță cu delicatețe, fortifică și încetinesc mecanismul de cădere a părului. Extractul de Agave dublează microcirculația de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai frumos. Șamponul are o textură de gel, nu face foarte multă spumă și lasă părul tare. Adică simți la final cum ți-l întărește și înăsprește puțin. Aici intervine balsamul de păr care hidratează părul. După prima spălare, părul meu era destul de aspru. La următoarele am adăugat o cantitate mai mare de balsam pe care l-am lăsat să acționeze mai mult. Tot puțin aspru era. Tratamentul acesta trebuie suplimentat cu o mască reparatoare și hidratantă în cazul părului meu și apoi cu un ulei de păr nutritiv.

Gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher

💚 Cura intensivă anti-căderea părului acționează asupra celor 3 cauze ale căderii părului:

# Înmulțește numărul de fire de păr în faza de creștere.

# Sporește creșterea părului.

# Încetinește mecanismul de cădere a părului.

Am mai folosit produse similare sub formă de spray. Fiolele acestea sunt mai ușor de utilizat. Se aplică imediat pe scalp după baie și apoi se masează. Nu te ustură scalpul, nu rămâne uleios. Îmi plac foarte mult, se absorb imediat.

💚 Concluziile mele despre gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher – YAY! Adică DA! După multiple utilizări, părul tot îmi pică pentru că este normal să mai cadă, dar nu mai cade atât de mult. Firul de păr se simte mai tare și rădăcina mai bine ancorată. Având un păr cu nevoi speciale (blond și uscat) folosesc complementar o mască pentru hidratare și ulei de păr și la final arată bine. Dar produsele fac ceea ce promit că fac și sunt naturale.

9 thoughts on “💚 Gama de produse expert împotriva căderii părului de la Yves Rocher – yay or nay?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.