mastrelle

💐 Mastrelle – produse pentru confortul intim

💐 La noi în țară, orice problemă de sănătate ai avea, este un subiect tabu. Iar de când a apărut virusul în viața noastră, lucrurile parcă s-au înrăutățit. Am aflat despre cunoscuți că au avut virusul abia după ce s-au vindecat. Până la urmă, nu este nicio rușine să ai anumite afecțiuni. Uneori, dacă vorbești deschis despre ele poate mai afli de la cineva că a trecut prinr-o experiență similară și găsiți împreună căi de a depăși situația.

💐 Un subiect despre care nu prea se vorbește sunt infecțiile intime. Infecțiile intime au o rată mare de recurență, iar printre motivele pentru care ele reapar se numără tratamentele cu antibiotice, fluctuațiile hormonale din timpul sarcinii și alăptării sau deficitul hormonal de la menopauză. Tocmai de aceea, atunci când te confrunți cu o infecție intimă, tratamentul trebuie urmat în mod serios.

💐 Primul lucru de făcut este să mergi la medic. Împreună cu el, decideți analizele de făcut și schema de tratament de urmat potrivită pentru fiecare. Pentru a scăpa de infecțiile intime repetate, trebuie să ai grijă că flora ta vaginală să fie sănătoasă, adică să aibă suficienți lactobacili care să o protejeze de bacteriile rele. Gama Mastrelle conține produse special create care previn și tratează infecțiile intime.

mastrelle

💐 Mastrelle Flora Plus capsule vaginale este un produs bazat pe un complex prebiotic activ, vitamine şi acid hialuronic. Capsulele inhibă în mod selectiv tulpinile patogene precum Candida albicans, Trichomonas vaginalis şi Gardnerelle vaginalis. Produsul restabilește pH-ul vaginal și reface flora vaginală constituită din lactobacilli, calmează pruritul, iritațiile, usturimile vaginale și combate scurgerile anormale. Poate fi administrat în timpul sarcinii și alăptării.

mastrelle

💐 Conform datelor din literatura de specialitate, creșterea frecvenței infecțiilor vaginale este strâns legată de perturbarea florei vaginale normale și modificarea pH-ului vaginal.

mastrelle

💐 Mastrelle Symbio este un produs bazat pe componente probiotice și prebiotice. Datorită asocierii probiotic-prebiotic, este eficient atât în tratarea și prevenirea candidozei și vaginitei bacteriene, cât și în restabilirea echilibrului florei și pH-ului vaginal, în toate situațiile în care numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut, scade recurențele vaginitelor bacteriene și crește eficacitatea terapiei clasice. Poate fi utilizat în condiţii de siguranță în timpul sarcinii și alăptării.

💐 O bună igienă personală este un prim pas pentru sănătate. Din gamă face parte şi Mastrelle Toujours Intimate Wash, ce curăță delicat şi protejează zonă intimă, menține echilibrul natural al zonei intime externe, calmează iritațiile și reface mucoasa genitală, reducând senzația de disconfort și mirosul neplăcut. Are un miros, plăcut, floral.

💐 Eu încerc să tratez orice afecțiune aș avea de la primele simptome. Merg la medic, mă informez, aplic tratamente clasice, dar și complementare, totul pentru a-mi reveni. Știu că sunt persoane cărora încă le este rușine să meargă la medic sau să vorbească cu cineva despre anumite afecțiuni pe care le au și așteaptă poate afecțiunea va trece de la sine. Nu va trece. Se va agrava. Aveți grijă de voi.

Tags:

17 thoughts on “💐 Mastrelle – produse pentru confortul intim”

 1. Așa este, încă este un subiect tabu și chiar mă uitam pe tiktok unde mulți(bărbați și femei) spuneau în comentarii că e ok să te speli cu săpun normal ca femeie :))))))) și că ele așa fac…

 2. Chiar dacă este un subiect aparte, cred că o bună prezentare poate face lumea sa fie mai deschisa.
  O sa caut să văd cum sunt produsele din această gama. Mulțumesc pentru recomandare

 3. Elena Chedică Mateică

  Mersi de recomandare, o sa tin cont de ea.
  Pentru sanatatea mea, merg o data pe an la medic pentru un control de rutina.

 4. Foarte util articolul, mai ales că ai punctat perfect.
  Recomandările sunt extrem de utile iar problemele intime trebuie discutate, de asemenea de vizitat cabinetele de specialitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.