Locuri de mers cu copiii în zona Tineretului-Timpuri Noi

👫 10+ Locuri de mers cu copiii în zilele ploioase în zona Tineretului-Timpuri Noi București

👫 Noi locuim în zona Tineretului-Timpuri Noi din București și ne place să ieșim afară des. Chiar și pe ploaie și mai ales după ploaie când sunt bălțile proaspete. Dar ne-am gândit să facem și o selecție a locurilor TESTATE DE NOI și unde copiilor le-a plăcut. Poate locuiți și voi prin zonă sau poate aveți drum pe aici.

  1. Olandia Play Cafe este o cafenea cu loc de joacă în curte și un loc de joacă generos în interior- întins pe un etaj. Accesul la locul de joacă se face pe baza consumației. Dacă aveți copii mai mari, puteți sta liniștiți la o cafea și îi puteți privi pe cei mici pe cameră cum se joacă. Aici au loc piese de teatru, se organizează, cursuri, ateliere și evenimente.
    Adresă: Strada Cărămidarii de Jos nr.4, Sector 4, București 

2. Yummy Mummy Salon: un salon destinat mămicilor cu loc de joacă interior și exterior unde mămicile se relaxează și cei mici se joacă. Personalul salonului este foarte amabil și child friendly. Nu vei vedea sprâncene ridicate dacă vii cu bebe în marsupiu la unghii și chiar cineva calificat va avea grijă de el cât mergi la masaj.
Adresă: Lânăriei 84, Sector 4, Bucuresti (Zona Metrou Tineretului)

Locuri de mers cu copiii în zona Tineretului-Timpuri Noi

3. Terra SalinO salină artificială formată din două camere: una pentru adulți și una pentru copii. Camerele sunt pline de sare de la Tg Ocna, jucării, cărți, fotolii, scaune. Mediul perfect de joacă pentru copii și de relaxare pentru părinți. Și în timp ce se distrează cu “nisipul alb sărat”, cei mici își cresc imunitatea printr-o cale 100% naturală. Și aici au loc ateliere, evenimente si multe altele.
Adresă: Gramont Center, Str. Gramont nr. 38, parter, sector 4, București

4. Casa Experimentelorare multe activități pe care cei mici le pot face. Este o încăpere dedicată electricității și lui Tesla. Noi am văzut muzeul lui Tesla din Belgrad și aș putea spune că experimentele de aici sunt similare. Copiii pot să cânte la pian cu picioarele, să pedaleleze o bicicletă pentru a produce energie și multe altele.
Adresă: Calea Vitan nr. 242, sector 3, București

5. Hop Garden – Terasa are loc de joacă exterior frumos. Am pus-o aici pentru că au mâncare bună care vine repede.
Adresă: Splaiul Unirii 225, București 

6. Pizzeria Volare 2 O nouă locație cu loc de joacă interior. Locul de joacă este potrivit pentru copiii mai mici, dar este o cameră  destul de mare. Iar mâncarea este deliciosă, vine rapid și personalul amabil. Delicioasă e puțin spus. Cea mai bună mâncare cu specific italian ar fi corect de spus.
Adresă: Calea Văcărești 278, București

Locuri de mers cu copiii în zona Tineretului-Timpuri Noi
Sursa foto: Pizzeria Volare

7. Muzeul National Tehinic “Dimitrie Leonida” – Primul muzeu tehnic din România, a fost fondat în anul 1909 de inginerul Dimitrie Leonida, după modelul Muzeului Transportului din Berlin. În muzeu pot fi văzute piese de mare valoare documentară ilustrând spiritul inventiv al poporului român.
Adresă: Str. General Candiano Popescu 2, Sector 4, București
8. Biserica Cărămidarii de Jos – În Biserica este o zonă dedicată celor mici, cu jucării. 
Adresă: Strada Piscului, nr. 3, sectorul 4, București
9. Daimon club Noi am fost doar vara la piscină și la locul de joacă exterior. Dar au o mulțime de activități pentru copii la care sperăm să ajungem: înot, karate, dans.
Adresă: Calea Piscului nr. 10, București
10. Casa Diham Aici am fost ultima oară înainte de pandemie. Mâncarea era ok și aveau un loc de joacă interior.
Adresă: Bulevardul Tineretului, nr. 8-10 București

11. Casa Memorială Tudor Arghezi- Mărțișor – Casa este mare și domeniul la fel. Pentru o casă de oraș din București, mă refer. Este o oază de liniște în mijlocul agitației urbane. Se vizitează etajul 1, curtea și tipografia din curte. Dacă aveți bebeluș, vă recomand un sistem de purtare pentru el.

Adresă: Strada Mărțișor 26, sector 4, București

👫 Acestea sunt propunerile noastre. Dacă mai știți vreun loc fain prin zonă, așteptăm sugestiile voastre să mergem să îl vizităm. Poate reușim să facem un mic ghid împreună.

9 thoughts on “👫 10+ Locuri de mers cu copiii în zilele ploioase în zona Tineretului-Timpuri Noi București”

  1. Foarte interesante locuri de petrecere a timpului împreună cu cei mici.
    Mulțumesc pentru recomandări, le voi da mai departe.

  2. Ar trebui sa fie astfel de locuri amenajate si pentru adulți, ma refer in afara de cafenelele sau restaurantele clasice. Locuri de petrecut timpul liber, fara sa fii nevoit sa comanzi ceva, pur si simplu sa socializezi, sa te distrezi si sa te relaxezi intr-un mediu diferit de propria casa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.