bonprix

👡 Noutăți de la bonprix

👡 Nu știu dacă ai vreun site sau vreo aplicație de cumpărături preferată. Unde intri, îți faci wishlist, pui produsele  în coș, lași produsele acolo, le ștergi, iar faci lista, iar o ștergi, îți mai vin notificări și reclame că sunt reduceri…dai o comandă până la urmă. La mine fix așa e cu bonprix. 

👡 Bonprix e aplicația în care intru cel mai des și îmi fac ținute. Majoritatea cuprind rochii sau salopete. Dar mereu când mă gândesc că mi-ar trebui ceva, pe bonprix caut. Acum, de exemplu, aveam nevoie de sandale joase, bej, comode. Să pot alerga după copii prin parc. Mi-am luat o pereche de sandale cu barete, din imitație de piele mărimea 36 bpc bonprix collection. Mie mi se potrivesc mereu mărimile și din momentul în care le-am încălțat am zis că voi face vara în ele. Și probabil și alte veri.

👡 Și dacă tot mi-am luat sandale comode, am zis să îmi mai iau unele la fel, dar cu toc. Că la evenimente îmi trebuie tocuri comode acum. Așa că mi-am mai luat o pereche de sandale crem, tot din imitație de piele, cu toc gros, de 9 centimetri. Tot mărimea 36, Bodyflirt. Ce nu îmi place la anumiți pantofi cu toc mărimea 36 este că sunt foarte strâmți. Dacă ai piciorul mic, trebuie să îl ai și subțire. Și aceastea îmi erau puțin fixe, dar le-am purtat o zi prin casă și s-au lăsat. 

👡 Și nu puteam să stau doar în sandale, așa că am zis să îmi fac o ținută. Tot au intrat pantalonii palazzo din wishlist la aproape 50% reducere. Mi-a plăcut mult printul leo. Sunt niște pantaloni foarte comozi. Eu am 1,63 m și cu tocuri, pantalonii mărimea 36/38 îmi vin bine. Cu sandale joase îmi sunt puțini lungi, dar dacă mi-i ridic mai sus, sunt ok. :)) 

bonprix

👡 Am plusat cu un top pe umăr negru, din bumbac bio tot mărimea 36/38. Topul are un material foarte bun, plin. Geanta din imagini tot de la bonprix este, dintr-o comandă anterioară.

👡 Tu ai un site sau o aplicație preferată?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.