bonprix

👟 Achiziții bonprix de primăvară ce se lasă așteptată

👟 Sezonul acesta de iarnă, le-am luat copiiilor câte 3 geci. Nu mă puteam decide, mereu apărea câte ceva pentru ei, așa că au primit câte 3. Iar eu am umblat cu geaca mea de zi cu zi pe care o am dinainte de a rămâne însărcinată cu Ana. Adică de peste 7 ani. Bani am să îmi cumpăr haine, dar nu știu de ce nu acționez în beneficiul meu.

👟 Am fost în Mall, dar variantele găsite erau ori suuuper scumpe, ori nu erau pe gustul meu, ori și scumpe și urâte. Așa că am apelat tot la magazinul meu online preferat unde găsesc haine calitative la prețuri corecte: bonprix. Mi-am luat o geacă de iarnă de zi cu zi și o pereche de adidași. Că și ăia mi se rupseseră și tot de 7 ani îi aveam.🤣

👟 Nu știu de unde vine delăsarea aceasta și spiritul de sacrificiu pe care nu ni-l cere nimeni, al nostru, al mamelor. Vorbeam cu o mămică și îi spuneam că am căptușeala ruptă la geaca de iarnă și că trebuie să am grijă cum o așez când ajung pe undeva. Și ghici ce, mi-a zis că și a ei este ruptă de ceva timp și la fel, se gândește dacă să înlocuiască sau nu geaca. 😁 Ambele avem venituri decente, așadar nu era o chestiune financiară.

👟 Așa că mi-am luat o canadiană frumoasă, suuuper comodă, cu care mă pot urca pe tobogane după Bogdan, pot alerga după copii prin parc și care îmi ține de cald. Canadiana este neagră deci clar de zi cu zi, are buzunare mari și este lejeră. Deși la bonprix eu port mărimea 36, am optat pentru mărimea 38 din categoria geci și paltoane bonprix, în ideea în care îmi iau haine mai pufoase pe dedesubt. Are un șnur cu ajutorul căruia îi pot regla lărgimea si glugă cu blăniță detașabilă.

👟 Tot pentru plimbările mele de zi cu zi mi-am luat și o pereche de pantofi sport alb-roz sidefat la un preț redus. Sunt comozi deși au talpa puțin groasă. Merge să alerg după copii prin parc. Am testat. :)) Sper să reziste bine albul la toate purtările mele. La pantofi port 36, mi-am comandat încălțăminte sportivă bonprix 36 și sunt perfecți.

👟 Ca de obicei, nu am dat greș cu produsele bonprix comandate. Eu mă simt foarte bine în hainele pe care mi le aleg. Nu știu dacă am eu noroc sau fac alegeri bune sau așa sunt toate de la ei, dar îmi plac mult.

👟 La voi cum este? Vă cumpărați mereu ce vă doriți sau puneți în balanță nevoile familiei? Vă luați geci/haine de iarnă în fiecare an sau purtați același obiect vestimentar mai mulți ani?

Tags:

5 thoughts on “👟 Achiziții bonprix de primăvară ce se lasă așteptată”

  1. Imi plac alegerile facute. Mereu am gasit produse de calitate pe Bonprix si nu ma surprinde sa vad ca si tu esti incantata

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.