Plaja biz

👙 Dacă mi-am luat costum de baie, oare va veni vara mai repede?

👙 Primăvara pare că a sosit (cu o lună întârziere, dar ce mai contează) așa că acum plusez și vreau să vină vara mai rapid. Ședințele de remodelare corporală cu Onda Coolwaves și sportul pe care îl fac mi-au oferit ceva încredere în mine așa că mi-am comandat un costum de baie nou, cu tanga, de la Plaja biz.

Plaja biz

👙 Am luat și anul trecut un costum de baie colorat de la Plaja biz și am fost mulțumită de el, așa că am mers la sigur. Când am văzut un costum de baie verde turcoaz (mai au și pe mov același model), care avea și o bentiță în set, m-am îndrăgostit instant. Mie nu îmi stă părul bine niciodată la plajă. Am părul ondulat și trebuie prins sau îi mai puneam eu câte o bentiță. Dar să fie din același material ca și costumul, parcă dă foarte bine.

Plaja biz

👙 Mi-am luat costumul de baie la munte, în Sinaia, să îi fac testul, dar am alergat așa mult după copii prin piscină, încât a rămas nepozat. Apoi în Praga, la Beer Spa, de ziua mea, am beneficiat de toate pozele din lume. Fără comentarii din partea soțului. Costumul de anul trecut este L, acum am prins puțin curaj și mi-am luat un M. Și puțină speranță că poate voi mai slăbi până la vară. Dar M îmi vine bine.

Plaja biz

👙 Costumul de baie 3 piese cu slip brazilian Monte Carlo este din 82% poliamidă și 18% elastan. Are slipul brazilian reglabil în laterale, sutien cu pernițe de burete și bretele reglabile și o bentiță din același material. Planuri pentru mare încă nu ne-am făcut. Eu voi reîncepe serviciul luna viitoare și vom vedea care va fi situația concediului. Dar sper să ajungem pe o insulă grecească să asortez costumul de baie cu apa mării.

Plaja biz

👙 Voi ce planuri de vacanță aveți pentru vara aceasta? V-ați rezervat vacanța sau mai așteptați să vedeți care va fi situația în lume?

Tags:

11 thoughts on “👙 Dacă mi-am luat costum de baie, oare va veni vara mai repede?”

  1. Nu am planuri pentru vacanta anul acesta, bugetul este indreptat spre altceva, dar cu siguranta o sa trebuiasca sa imi iau un costum nou, intrucat merg des la mare, stau chiar in Constanta :). O sa ma uit si eu sa vad ce model imi place pe plaja.biz 🙂

  2. Frumoasa nuanta costumului de baie, chiar te duce cu gandul la vara, plaja, mare. 🙂 Anul acesta nu stiu daca vom ajunge la mare sau ne vom multumi cu mersul la piscina. In Iunie ne gandim sa mergem la Praga, prietenul me lucrand 2 zile acolo cu colegii lui iar in celalalte 5 zile sa avem timp sa ne bucuram de oras. Insa la cum e situatia in lume parca si luna iunie mi se pare departe si nu indraznesc sa ma apuc de facut liste cu ce merita vizitat.

  3. Preferatele mele sunt costumele de baie întregi. Cum abia aștept vacanța, planurile sunt gata, rezervările la fel, un costum de baie mi-ar mai trebui. Fug pe site să văd ce se ”lipește” de coșul meu. 🙂

  4. Eu mi-am luat deja doua costume de baie, daca vara nu vrea sa vina mai repede, eu tot fug la piscina ca sa le pot purta ca tare imi plac modelele alese de pe Plaja Biz.

  5. Pare foarte fain modelul! Imi place culoarea. Sper sa te bucuri la vara de el. Eu am cateva costume de baie…mereu simt nevoia sa iau altul! Din fericire am vreo 2 de care sunt multumita. Poate mai gasesc un model nou…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.