iepentrutine

👗 Ia – piesa vestimentară pe care o port cu mândrie

👗 Ia este un simbol nemuritor al nostru, al românilor. Este o piesă vestimentară ce nu se va demoda niciodată, care avantajează cam toate tipurile de siluetă și poate fi purtată în foarte multe combinații și cam în orice anotimp. Dacă o poartă vedete de la Hollywood, clar este o mândrie pentru noi.

👗 Am acasă câteva ii moștenire de la mama, mi-am mai luat și de la târguri, dar o ie în plus nu strică niciodată. Mai ales când găsești și un set superb mamă-fiică de la o afacere românească de familie.

👗 Iepentrutine a venit din dorința de a purta tradițional și accesibil. Famila avea un engross de ceva ani buni și vara, aducând produse din India (care este recunoscută pentru materialele naturale), au zis de ce să nu le dea să lucreze ii cu broderie. S-au insiprat din ii cumpărate brodate manual sau doar văzute care le-au atras atenția. Apoi a fost feed back-ul clienților engross și de aici s-au generat modele diverse și minunate pe care le găsiți pe site. Credeți-mă, eu am stat ceva până m-am decis.

👗 Iar Ana a fost cea mai încântată că avem haine asortate. Profit cât de mult pot de această încântare a ei de a fi “la fel”. Ne simțim bine în ii, corpul respiră, materialele sunt calitative și mânecile ajustabile. După spălat și uscat la uscător materialul și broderia arată impecabil. Eu am stat ceva să aleg modelul potrivit pentru că sunt multe broderii deosebite din care poți alege.

iepentrutine

👗 Iile de pe site au ca bază portul național și oferă o alternativă accesibilă iilor cusute manual. Eu ador modelele lor pentru familii și îmi place când văd o familie îmbrăcată la fel. De sărbători să vezi o Biserică plină de oameni îmbrăcați în ie este emoționant… Saul la un botez tradițional sau invitații îmbrăcați tradițional la un eveniment sunt momente deosebite și pline de emoții. Ii este o piesă vestimentară ce trebuie purtată cu mândrie.

👗 Tu ai o ie (preferată)? Îți place să porți ie?

10 thoughts on “👗 Ia – piesa vestimentară pe care o port cu mândrie”

  1. Ordine Sau DeZoRdine

    Nu am cumparat pana acum o ie pentru ca am vazut numai scumpe. Insa, intr-o cutie de zestre sau de depozitare am gasit de la stabunica o ie. NU stiu daca era in lucru sau despramata si era pus la pastrat pentru reparat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.