Lentiamo

👓Lentiamo – ochelari de designer la prețuri accesibile

👓”Mami, iar ți s-au spart ochii!” Era a doua oară într-o săptămână când Bogdan, băiețelul meu în vârstă de 3 ani, îmi spunea asta. Ce pot să zic, după 9+ ore de stat concentrată în fața a două ecrane, fără să îmi pot lua pauze de multe ori…se mai întâmplă să îmi apară vinișoare roșii pe albul ochilor. Deși nu mai am nevoie de ochelari de vedere de ani buni, am realizat că am nevoie de ochelari de protecție, dacă vreau să îmi păstrez vederea. Așa că mi-am luat o pereche de ochelari de protecție calculator din colecția Lentiamo.

👓Jobul meu presupune multe ore de stat pe scaun și multe ore în fața calculatorului și încă un ecran “să analizez mai bine informația”. În trecut, purtam ochelari cu dioptrii 0,5 și aceștia aveau și protecție pentru calculator. În concediul de creștere copil, ochii mei s-au odihnit și mi-au scăzut dioptriile. Așa că nu a mai fost necesar să port ochelari. Mi-am făcut un control când am revenit la serviciu, îmi fac un control cam o dată pe an și totul este ok. Dar, după o zi de muncă, se simte oboseala. Din toate punctele de vedere.

Lentiamo

👓Așa că am ales o pereche de ochelari de protecție calculator cu lentile care blochează lumina albastră din colecția Lentiamo.  Consider că mi se potrivește forma ochelarilor Lentiamo Anna transparent și ce pot spune, chiar mă prinde look-ul. La final de zi, mă simt mult mai bine. Ochelarii sunt ușori, nu mă deranjează, văd mult mai clar la calculator cu ei și prețul este foarte accesibil.

Lentiamo

👓Ce mi-a plăcut la ochelarii pentru protecție calculator Lentiamo:

  • Designul original creat la Praga de către specialiștii oftalmologi,
  • Lentilele care oferă o protecție superioară mediei împotriva luminii albastre, datorită tehnologiei Lentiamo Blue420 – aceasta crește confortul vizual și protecția ochilor.
  • Lentilele sunt prevăzute cu un strat antireflex, hidrofob și antistatic rafinat care protejează ochelarii nu numai de amprente și apă, ci și de praf și murdărie,
  • Rama ochelarilor pentru protecție calculator este realizată dintr-un material ultra-ușor care transformă purtarea zilnică într-o plăcere pentru ochi, nas și tâmple.
  • Am primit ochelarii ambalați exemplar într-o cutie de carton tare, reciclabilă și reutilizabilă și am mai primit în plus o husă din piele vegană de înaltă calitate și o lavetă de curățare ultra-moale.

👓La câte probleme de sănătate apar, în general, vreau să le previn pe cele pe care pot. Iar ochelarii de protecție previn problemele de sănătate ale ochilor, precum încordarea digitală a ochilor, durerile de cap și degenerescența maculară. Ochelarii de protecție ecran oferă o protecție excelentă a ochilor împotriva luminii albastre dăunătoare a dispozitivelor digitale precum computerele, televizoarele, tabletele sau telefoanele mobile. 

Lentiamo

👓 Ce părere ai despre ochelarii de protecție? Obișnuiești să îi porți în fața dispozitivelor?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.