Tom si Jerry

🐀 Momente de Tom și Jerry

🐀 A venit momentul să ne mai amuzăm puțin cu ce mai fac piticii altora. Pentru că atunci când nu sunt ai tăi, parcă poznele sunt și mai hazlii, nu? Cu ocazia lansării de episoade noi din Tom și Jerry la New York  de la ora 17:00 la #BoomerangTV, am lansat și eu un concurs simpatic pe instagram. Am rugat mămicile să îmi scrie într-un comentariu care a fost cea mai simpatică activitate cu care a trebuit cel mic să se “descurce”. Am adunat cele mai haioase comentarii aici și vi le las să vă amuzați.

🐀 Momente de Tom și Jerry

 •  La noi un moment demn de Tom și Jerry este când Bogdan (1 an și 9 luni) se spală “singur” pe dinți. Adică ia periuța și fuge cu ea prin casă, iar eu după el. Mai periază un dinte, mai râde, mai fuge. Iar eu încerc să îl prind și să îl spăl corect.
 • Momentul nostru…fugind prin casă cu mâncarea după noi, fiica-mea fugind de zor ca să nu mănânce, invers Tom&Jerry.
 • Când încerc să o îmbrac în pijamale și pe ea o apucă dansatul și cântatul.
 • Un moment gen Tom&Jerry e atunci când trebuie să o îmbrac pe cea mică sa ieșim afară 😆 fug prin toată casa după ea.
 •  După ce ne pregătim de somn îl apucă toate… nevoia de a merge la baie, setea, câteodată chiar și foamea.
 • Un moment demn de Tom și Jerry a fost în jurul vârstei de 1 an când a început sa meargă și să își smulgă și pampersul . Ma lăsa sa îl pun și după fugea de lângă mine și îl smulgea, îl arunca și râdea.
 • Cea mai simpatică activitate a fost în momentul când bunica pregătea mâncare, bebelina mea de 4 lunițe a luat lingura, a început sa bată cu ea în masă și sa o ducă la guriță! Lucrul acesta l-a făcut pentru prima dată și ne-a surprins dar și amuzat în același timp!
 • La noi, după ce face baie nu vrea să se îmbrace, vrea să îi punem muzică și să danseze, dintr-o cameră în alta.
 • Când a folosit pentru prima dată lingura. Am ajutat-o pe cea mică să ia mâncare în lingură, doar că nu o băga în gură, ci alerga cu ea prin casă și bineînțeles că eu dupa ea.
 • Momentul de Tom și Jerry a fost când a adus pisoiul plin de noroi de afară și voia sa îl bage în ghiuveta de la bucătărie sa îl spele cu detergent de vase și eu îl alergam să salvez pisoiul. 
 • Băiețelului meu ii place sa se “descurce” cu pieptănatul, mai mereu soția își găsește periile prin casă.
 • Pentru că din cauza pandemiei nu reușeam deloc să ajungem la tuns cu băiețelul cel mic, surioara lui s-a gândit să ne ajute, l-a invitat în cortul lor de joacă și l-a frezat și aranjat într-un mare fel. 
 • Mănâncă ciorbiță numai dacă se plimbă cu mașinuța (are o mașinuță vintage cu care se plimbă prin casă). De cele mai multe ori alerg cu lingurița după ea. Trebuie să umplu farfuria bine că de cele mai multe ori o mănâncă doar pe jumătate.
Tom si Jerry
 • Azi dimineață la ora 6:00 A(2 ani) s-a rostogolit până a căzut din pat. Între pat și perete mai avem un dulap. Ea a căzut acolo și nu putea să se mai ridice, trăgea de cearșaf, cădea la loc. Pe moment m-am speriat apoi am început să râdem amândouă. Părea o mică maimuță ce caută ajutor. 
 • Momentul în care încearcă să se încalțe și să se îmbrace singură este foarte amuzant, uneori își pune căciula și spune că e gata să ieșim afară deși e in pamperși.
 • La noi sunt multe momente am 2 băieței super super energici ,dar momentul cel mai tare este când ieșim de la băiță și trebuie să fug cu pijamalele în mână prin toată casa ,ori se ascund în pat sub pătură și nu reușesc nici cum să-i îmbrac ❤️❤️eu le bag un picior ei îl scot iar, eu avansez un pic ei strică tot.
 • Când iese afară fetița mea mare iubitoare de animale 😁 ia la rând toate animăluțele din curte… pisica o trage de coadă, cățelul îl trage de urechi, găina o trage de coadă și rămâne cu penele în mână 😂 iar eu permanent mă plimb după ea să salvez animalele.
 • Cred că cea mai haioasă activitate a fetiței mele (haioasă acum, pentru că atunci nu prea era de râs 😬) a fost “adaptarea” la oliță.. Cum am o fetiță tare cochetă “am avut mult de furcă”…în primul rând trebuia să fie “roz de titițe” (roz de fetițe 😀), apoi nu era cu prințese (rezolvat- am cumpărat autocolante cu prințese 👸 )… apoi ” e lece olița!”, trebuia să o încălzesc mereu cu apă fierbinte că să îi fie olița caldă 🙉, apoi tot nu era ok, îmi zice “mami cad, e plea male nu vezi și tu!”, îi era teamă că îi v-a rămâne fundulețul înțepenit în ea 😂… Râdem noi acum dar nu a fost deloc ușor atunci.
 • Un moment tare amuzant s-a întâmplat astă vară când, nepoțica noastră de 3 anișori a ascuns pisica în portbagajul mașinii pentru a o lua la București. Complice a fost sora ei mai mare. Ne-am amuzant teribil când am vrut să punem bagajele în portbagaj și pisica mai să ne sară în cap.

🐀 Mie, Tom și Jerry mi-au făcut copilăria mai frumoasă. Ei au învățat să se descurce oriunde ar ajunge, la fel cum facem și noi, oamenii – la început cu ajutorul părinților apoi pe cont propriu. Noile episoade de la ora 17:00 pe Boomerang TV sunt foarte amuzante. Ați reușit să vedeți vreunul dintre ele? Cum vi se par? 

4 thoughts on “🐀 Momente de Tom și Jerry”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.