vitamix.ro

🍝 2 rețete rapide: spaghete cu creveți și ovăz la rece

🍝 Vă propun 2 rețete rapide și gustoase, ușor de asamblat: spaghete cu creveți și ovăz la rece. Ne-am aprovizionat cu multe alimente sănătoase de la vitamix.ro așa că o să vă scriu în articol și puțin despre beneficiile acestora.

🍝 Spaghete cu creveți

vitamix.ro

🍝 Am fiert spaghete eco din Grâu integral Springmarkt, am pregătit un sos de roșii (nu e musai) și separat am preparat creveții. 

🍤 Am pus în tigatie 50 de grame de unt cu un cățel de usturoi pisat. După ce s-a topit untul am adăugat creveții decongelati pe care i-am lăsat 2 minute pe fiecare parte. Peste am pus 50 ml de lapte și am mai lăsat 3 minute în tigaie.

🍝 Am montant totul, am încercat să fac inimioare din ridichii, dar soțul a zis că arătau ca niște “V”-uri și gata. 😁

🍝 Spaghetele eco din Grâu integral Springmarkt sunt mult mai sățioase față de cele din grâu alb. Aceste paste sunt bogate în fibre, în vitamine B și minerale (cupru, zinc, magneziu).

🍨 Ovăz la rece

vitamix.ro

🍨 Am amestecat 50 grame fulgi de ovăz Springmarkt cu 250 ml de lapte vegetal și 2 stropi de sirop de agave Dark ecologic și am lăsat câteva ore la frigider. Apoi am decorat cu fructe confiate de merișor și migdale mărunțite. Un deliciu.

🍨 Ovăzul e o sursă de fier, reduce nivelul de colesterol, întărește sistemul imunitar, reglează nivelul tensiunii arteriale și are multiple beneficii.

🍨 Migdalele abundă de vitamina E, conțin tot complexul de vitamina B și sunt bogate în minerale ca magneziu, potasiu, calciu, fier, mangan, zinc, seleniu.

🍨 Fructele confiate de Merișor sunt printre cele mai sănătoase fructe de pădure, deoarece conțin proteine, minerale și vitaminele A, B1, B2, B3, C și E. Ele curăță rinichii, protejează inima, tratează infecțiile urinare, normalizează tranzitul intestinal.

🍝 Care e rețeta cea mai rapidă la care apelezi des?

5 thoughts on “🍝 2 rețete rapide: spaghete cu creveți și ovăz la rece”

  1. Mulțumesc pentru reâete!
    Le voi încerca cu siguranță, deoarece arată foarte bine iar ingredientele de la Vitamix sunt de calitate, ecologice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.