fotoliul Emsella

❤️ Viața după Fotoliul Emsella

❤️ Părerea mea este că dacă ai ceva care te frustrează și acel lucru poate fi schimbat/îmbunătățit, fă schimbarea! Altfel te vei gândi mereu la acel lucru, te va limita, îți va crea complexe (de multe ori mai mari față de ce există în realitate). După cele două nașteri naturale, pentru mine, lucrurile nu au mai fost la fel. Am căutat soluții și am descoperit Fotoliul Emsella la Ladies Excellence Clinic, un aparat revoluționar pe care pacienta se așază îmbrăcată și care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determină stimularea musculaturii pelvine. Vă invit să citiți despre toată experiența mea și concluziile personale după 10 ședințe. 

fotoliul Emsella

❤️ Dacă după prima naștere naturală lucrurile și-au revenit la normal, după cea de-a doua naștere naturală nu a fost chiar așa. Cordonul ombilical a fost înfășurat de două ori în jurul gâtului copilului, lucru care nu s-a văzut la ecografie, copilul a rămas blocat în timpul nașterii și epiziotomia mea a fost pe măsură. Pe parcursul vizitelor la medicul cu care am născut îmi tot spunea că lucrurile vor sta mai bine pe măsură ce va trece timpul. Timpul trecea și îmi dădeam seama că ne mințeam singure. Lucrurile nu stăteau chiar bine în sensul că nu îmi revenisem 100% nici după 2 ani. Așa că am căutat soluții. Dr. Dana Bratu, un medic în care am mare încredere, de la Dermabeauty Clinique (unde am fost la epilarea definitivă cu laserul Alexandrite, la Onda CoolWaves și unde merg la câteva luni pentru diferite tratamente faciale) mi-a recomandat-o pe Dr. Diana Mihai. Un medic recunoscut internațional, foarte bine informat ce a adus aparate revoluționare și tehnologii de ultimă generație la noi în țară.

fotoliul Emsella
Cam asa se sta in timpul unei sedinte.

❤️ La prima mea vizită la Ladies Excellence Clinic (clinica este în București, în zona Piața Română) mi-a fost analizat în detaliu istoricul, am discutat, mi s-au recomandat o serie de analize (ce nu aveam recent făcute, ce aveam am adus la control), mi s-a efectuat un control și am stabilit planul de acțiune tratament. Dr. Diana Mihai este un medic empatic, care îți explică tot în detaliu și echipa dânsei este la fel. De fiecare dată când am venit la clinică am fost întâmpinată cu zâmbetul pe buze și mi s-a răspuns cu amabilitate la toate întrebările. Cred că v-am mai spus că eu pun multe întrebări. 

❤️ Am început cu Fotoliul EMSELLA, care este un aparat pe care te așezi îmbrăcată și care prin generarea de impulsuri electro-magnetice nedureroase determină stimularea musculaturii pelvine. Practic, într-o ședință de 28 de minute aparatul realizează pentru tine  aproximativ 11.000 contracții Kegel supramaximale (adică mult mai mari decât cele pe care le poate face corpul în mod voluntar). Te relaxezi, te uiți la TV sau citești o carte și aparatul lucrează pentru tine. Impulsurile nu dor, nu gâdilă, se simt fix așa cum se numesc, ca un impuls.

fotoliul Emsella
Acum stiti cum am reusit sa citesc 4 carti in luna decembrie

❤️Ce tratează fotoliul Emsella?

 • Incontinență urinară
 • Prolaps genital
 • Disconfort în timpul contactului sexual – senzații neplăcute sau durere vaginală sau lipsa plăcerii
 • Preventiv, după nașteri (naturale sau cezariene), pentru tonifierea musculaturii pelvine (prevenirea apariției în timp a prolapsului genital sau a pierderilor involuntare de urină)
 • Laxitate vaginală (senzația de “lărgire” vaginală ce apare odată cu înaintarea în vârstă sau după nașteri) ce poate determina afectarea relației intime, senzațiile și calitatea contactului sexual
 • Dureri pelvine cronice
 • Imperiozitate mictionala – nevoia urgentă de a urina
 • Polakiurie – urinare prea frecventă
 • Senzația de golire vezicala incompletă după mictiune
 • Cistite repetate datorate unei modificări a planșeului pelvin

❤️ Eu am fost la 10 ședințe, de 2 ori pe săptămână cu o pauză de 2-3 zile între ele. În principal, am dorit să tratez laxitatea vaginală, dar au venit și alte bonusuri la pachet. Numărul de ședințe se recomandă fiecărei paciente după control.

fotoliul Emsella

❤️ Cum mi s-a schimbat viața după fotoliul Emsella? 

❤️Voi fi sinceră cu voi: lucrurile s-au îmbunătățit considerabil. După 2 ședințe deja am simțit zona mult mai tonifiată. Nu cred că mi-am revenit 100% ca înainte de nașteri, dar 70% sunt “recuperată” după cele 10 ședințe. Pentru restul de 30% mai sunt și alte tratamente pe care le-am început și despre care urmează să vă povestesc. 🙂

❤️ Încă din timpul celei de-a doua sarcini am început să fac cistite destul de des (până atunci nu avusesem deloc). De două luni de când am început ședințele cu fotoliul Emsella nu am mai avut, sper să fi  scăpat și de ele.

❤️Am primit și bonus, după cum vă spuneam. Eu beau peste 2 litri de apă pe zi așa că mergeam foarte des la toaletă. Acum drumurile către baie s-au scurtat, nu mai trebuie să opresc la toate benzinăriile în drumurile mai lungi cu mașina. Sunt convinsă că dacă aș fi stat și așteptat ca lucrurile să revină la normal de la sine, clar nu s-ar fi întâmplat. Sunt convinsă că am prevenit și alte neplăceri.

fotoliul Emsella

❤️Fotoliul Emsella este sport pentru zona pelvină. Cum faci sport să îți revii după naștere, așa poți face și exerciții Kegel sau fotoliu Emsella. Cât faci sport și întreții zona, lucrurile sunt minunate și rezultatele se mențin. De aceea, de obicei este necesară repetarea tratamentului la aproximativ 1 an.

❤️ Nu se recomandă pacientelor cu: pacemaker cardiac, implanturi metalice (de exemplu, sterilet), tumori, în perioada de menstruație sau gravide. În timpul ședinței nu este recomandat să avem metale în zona pelvină și nici să ținem telefonul în mână deoarece să poate demagnetiza.

❤️ Dacă aveți întrebări despre fotoliul Emsella, vă aștept aici sau în privat. La ce nu știu să răspund transfer către doamna doctor Diana Mihai. Sper că am reușit să acopăr un subiect încă tabu la noi, dar care sunt convinsă că este frustrant pentru multe persoane și multe se gândesc că “asta e viața, nu se mai poate face nimic”. Ei bine, se poate! Viața după bebe poate fi mai bună!

2 thoughts on “❤️ Viața după Fotoliul Emsella”

 1. Super! Chiar nu știam despre acest fotoliu!
  Mi-ai stârnit interesul, sincer. Mîine deja mă ocup de programare.
  Mulțumesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.