Fairy Platinum Plus Deep Clean

❤️ Moduri inedite de a utiliza tabletele pentru mașina de spălat vase

❤️ Fairy este un detergent cunoscut pentru eficiența sa. Iar fiecare nouă formulă vine cu o inovație. Noul detergent automat Fairy Platinum Plus Deep Clean curăță și cele mai dificile urme de mâncare fără pre-clătire, chiar și în ciclurile de spălare eco sau scurte și se dizolvă repede. Dar să vă spun cum mai puteți folosi acest detergent premium la voi în gospodărie.

❤️ Moduri inedite de a utiliza tabletele pentru mașina de spălat vase

Fairy Platinum Plus Deep Clean
  • Curăță ușa cuptorului: pur și simplu înmuiați o tabletă Fairy Platinum Deep Clean în apă călduță și curățați geamul cu ea. Datorită ingredientelor pe care le conține, curăță grăsimea și murdăria acumulată de-a lungul timpului. Apoi ștergeți cu o lavetă umedă.
  • Curăță mașina de spălat rufe: puneți o tabletă în mașina de spălat rufe și utilizați un ciclu de spălare la temperaturi ridicate. Va dizolva murdăria din mașina de spălat. 
  • Curăță chiuveta de calcar: puneți dopul chiuvetei, umpleți-o cu apă și adăugați o tabletă de Fairy Platinum Deep Clean. Lăsați așa peste noapte. Ziua curățați cu o lavetă.
Fairy Platinum Plus Deep Clean
  • Curăță toaleta: dacă lăsați o tabletă de detergent de vase să se dizolve complet în toaletă (iar Fairy Platinum Deep Clean se dizolvă foarte repede) puteți curăța toaleta mai rapid și mai bine.
  • Dizolvați o tabletă într-o sticlă cu pulverizator și curățați cu soluția obținută aragazul. Cum am zis și mai sus, dizolvă murdăria și grăsimea rapid. Cu aceeași soluție puteți curăța și cuptorul cu microunde.

❤️ Voi ce trucuri cu tablete pentru mașina de spălat vase mai cunoașteți? Eu le-am adunat pe acestea de pe TikTok. Mai ca și truc, de exemplu, să speli de mână rufele cu ea. Dar nu mi se pare cine știe ce inovație din moment ce există mașină de spălat rufe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.