MAM Bricolaj

❤️ De la un atelier pentru copii, la soluții simpatice de organizare

 ❤️ Săptămâna trecută am fost cu fetița mea în vârstă de 6 ani la un atelier de bricolaj la MAM Bricolaj. Cât timp ea meșterea și se distra (și eu încercam să o ajut și nu mă lăsa), m-am plimbat prin magazin. În weekend, am revenit la cumpărături și mi-am luat câteva produse simpatice care m-au ajutat să îmi organizez mai bine casa. În special bucătăria. 

MAM Bricolaj

 ❤️ Dar să vă povestesc despre workshop. Cei mici au bricolat un joc de X și 0 din lemn sub îndrumarea lui Gabi Ralea. Atelierul a fost foarte relaxant și distractiv, iar mie îmi părea rău că nu pot participa la el. Anei (6 ani) îi place foarte mult să picteze și să decoreze și când a văzut o placă “goală” de lemn, a privit-o ca pe o planșă de desen. Cei mici au folosit șmirghel, șurubelniță, vopsea (toate sub supravegherea adulților) și au creat jocuri chiar deosebite. Vă las mai jos un video.

 ❤️ Sper să se mai organizeze astfel de ateliere, copiilor le-a plăcut mult. Iar Gabi Ralea are foarte multă răbdare, o energie pozitivă și le explică foarte frumos copiilor. Cât eram prin magazin, am văzut o mulțime de produse de organizare. Dar Ana venea dintr-o excursie de o zi și avea un ghiozdănel la ea, mai aveam și jocul de lemn de cărat și luam metroul până acasă. M-am uitat cu ea prin magazin (a ales și ea ceva) și apoi am revenit singură, la cumpărături.

MAM Bricolaj

 ❤️ Soluții simpatice de organizare

 ❤️ Tot îmi organizez și reorganizez condimentele în moduri cât mai utile nouă. Ultima variantă a fost să cumpăr un dulap mic de pus pe colț și să pun acolo condimentele. Am reciclat borcane cu mâncare pentru bebeluși și am pus condimentele în ele, dar tot nu arăta prea bine colțul de condimente. Până am găsit setul suport 8 sticle condimente. Suportul se prinde de perete sau de mobilă și condimentele arată mult mai elegant pe suport. 

MAM Bricolaj

❤️ Anei i-a plăcut foarte mult un set de 7 caserole pătrate cu capace colorate, în culorile curcubeului. Și mie mi se par foarte utile de avut în casă. Caserolele au mărimi diferite, se pot introduce una în alta și sunt ușor de depozitat. Se pot utiliza în cuptorul cu microunde și mașina de spălat vase așa că au fost varianta câștigătoare.

MAM Bricolaj

❤️ Ventuze pentru a pune bureții de vase pe ele. Am văzut trucul acesta pe internet. Să nu mai fie ținuți bureții de vase lângă chiuvetă, ci atârnați de ventuze. Adevărul este că pare mai practic.

MAM Bricolaj

❤️ Organizatorul de ușa pentru dulap cu două coșuri poate fi folosit în multiple scopuri. Inițial m-am gândit să pun în el pernuțele de detergent de vase și lavetele umede pentru că le folosesc mai des. Să deschid ușa dulapului din bucătărie și să le iau direct. Apoi l-am pus pe balcon și am pus în el ghivece mici de flori. Cred că îmi voi mai cumpăra câteva pentru toată casa.

MAM Bricolaj

❤️ După ce a acumulat o experiență de 26 de ani în producția de mobilă, Cristian Găvan a venit, în 2011, cu un concept nou de magazin, situat la granița dintre bricolaj și fabricarea de mobilă, permițând publicului larg să participe la contrucția propriei mobile, într-un mod similar procurării mobilei la comandă, dar la un preț mult mai avantajos. Astfel, cu ajutorul unui consultant MAM Bricolaj, clienții au posibilitatea de a-și proiecta mobila pe are și-o doresc și de a participa efectiv la asamblarea ei, având la dispoziție în magazine o gamă largă de materiale, accesorii și culori.

❤️ Primul magazin MAM Bricolaj din București, cu o suprafață de 800 mp, a fost deschis în aprilie 2011, pe Blv. Burebista. Unitatea a fost mutată în 2019 pe Șos. Morarilor, iar suprafața a fost mărită la 1.100 mp. Al doilea magazin MAM Bricolaj, cu o suprafață de 1.500 mp, a fost inaugurat, în 2014, în Str. Luica, iar cel de-al treilea a fost deschis în martie 2021, în Prelungirea Ghencea, pe o suprafață totală de 1.500 mp. Din 2014, MAM Bricolaj are și magazin online.

❤️ MAM Bricolaj este un magazin de unde plec mereu încărcată (de preferat cu mașina) de tot felul de lucruri folositoare pentru casă. În iarnă, mi-am luat spray-uri de vopsea și am făcut cu ajutorul lor decorațiuni drăguțe. În magazin se găsesc foarte multe soluții pentru o organizare mai bună a locuinței. 

1 thought on “❤️ De la un atelier pentru copii, la soluții simpatice de organizare”

  1. Acel organizator de condimente este genial. Imi place enorm de mult. Trebuie sa ajung neaparat sa mi-l iau si eu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.