Viorica Nordica

❄ Răsfăț de iarnă cu gama Nordica

❄ Iarna aceasta tenul meu este cu adevărat răsfățat cu noua gamă de produse Nordica de la Viorica-Cosmetic România. Înainte de sărbători am primit cadou această gamă și de atunci folosesc produsele  minunate pentru iarnă. Nu sunt eu blogger de beauty să analizez toate ingredientele produselor, dar sunt o consumatoare a cremelor și a produselor de înfrumusețare și pot emite o opinie pertinentă și personală despre ele.

Viorica Nordica

❄ Este pentru prima dată când folosesc produse Viorica-Cosmetic România, le-am văzut online, dar nu avusesem ocazia să le testez până acum. Știam că sunt un brand cu tradiție din Republica Moldova (activează din 1989), iar setul pentru ten Nordica m-a convins de calitatea produselor lor. În primul rând, setul a venit într-o cutie cadou absolut superbă. Cutie ce îți “spune” că produsele sunt naturale, create din plante, elaborate de dermatologi, eficiente și sigure. Totul într-un mod creativ.

Viorica Nordica

Iarna, pielea mea că a multora dintre noi se usucă. Și are nevoie de hidratare suplimentară. Gama Nordica este concepută pentru îngrijirea tenului în sezonul rece. Uleiurile vegetale naturale, care întrunesc proprietăți unice, în combinație cu vitamine și alte componente deosebite îngrijesc eficient pielea, susțîn procesele regenerative, suplinesc aportul de nutrienți și o protejează împotriva temperaturilor scăzute.

Viorica Nordica

Dacă ar fi să fac un top 3 al motivelor pentru care îmi place gama Nordica aestea ar fi următoarele: primul lucru pe care l-am remarcat la produse a fost textura ușoară. Nu sunt produse grase, ce rămân lipicioase pe piele, ci produse ce se absorb foarte repede în piele, dar o hidratează intens. Cel de-al doilea lucru care mi-a plăcut a fost mirosul lor delicat de cocos. Iar cel de-al treilea motiv este ambalajul care contează foarte mult. Cremele de zi și de noapte au un ambalaj cu pompiță și se dozează extrem de ușor, iar exfoliantul și masca de față au ambalaj sunt formă de tub, dar la fel, iese cantitatea ideală de produs din ambalaj. 

❄ CREMĂ DE ZI PROTECTOARE, NORDICA, 50 ML

Viorica Nordica

❄ Acestă cremă special conceput pentru îngrijirea de iarnă este formulată cu ulei de cocos și lecitină vegetală, ingrediente active ce hidratează și emoliază intens pielea, oferind tenului un aspect îngrijit, sănătos și rejuvenat. Uleiul de cocos, bogat în vitamina Е, contribuie la regenerarea rapidă a celulelor pielii, asigură elasticitate pielii și previne descuamarea. Lecitina, un ingredient eficient de origine vegetală, reface filmul hidrolipidic al pielii, necesar în lupta cu factorii externi nocivi, dar și cu efectele temperaturilor joase. Și se absoarbe imediat în piele.

❄ CREMĂ DE NOAPTE REPARATOARE, NORDICA, 50 ML

❄ Pielea atinge apogeul regenerator în timpul repaosului nocturn. În timpul rece al anului aceasta are nevoie de o îngrijire specială, iar această cremă de noapte a fost special concepută pentru a reface filmul hidrolipidic al pielii și a susține procesul reparator de la nivelul dermei. Combinația optimă de acid hialuronic vegetal și ulei de cocos susțin procesele reparatoare prin aportul de elemente nutritive pentru a asigura tenului un aspect sănătos și îngrijit în fiecare dimineață. Și se absoarbe imediat în piele. Sunt unele creme de noapte pentru iarnă foarte grase și dimineața te trezești cu tenul încărcat. Aici nu este cazul, te trezești cu tenul proaspăt. 

❄ EXFOLIANT DELICAT, NORDICA, 75 ML

Viorica Nordica

❄ Iarna pielea se usucă și descuamează mult mai rapid din cauza aerului rece de afară, aerului uscat din încăperi, dar și a vântului. În consecință pe piele se formează un strat de celule moarte care nu permit penetrarea stratului viu al pielii de către produselor cosmetice. Iată de ce exfolierea săptămânală este esențială în programul de îngrijire facială. Acest produs are o bază cremoasă, emoliantă și particule abrazive de ulei de jojoba care lucrează sinergic, emoliind și îndepărtând reziduul de celule moarte. Iar numele de exfoliant DELICAT nu este ales întâmplător. Deși exfoliază pielea, produsul nu o irită, chiar este delicat.

❄ MASCĂ FACIALĂ EXTRANUTRITIVĂ, NORDICA, 75 ML

O mască facială super cremoasă, cu o textură bogată, aceasta se topește pe piele, aducând un aport considerabil de ingrediente nutritive și emoliente atât de importante în perioada rece a anului. Pentru a dezvălui un ten radiant, elastic și uniform se recomandă utilizarea acestui produs o dată pe săptămână, sau de fiecare dată când pielea are nevoie de de extraîngrijire. Pur și simplu las masca să acționeze apoi o clătesc cu apă și tenul rămâne fin. Mai ales dacă folosesc exfoliantul înainte.

Mie chiar îmi place gama Nordica, iar Viorica Cosmetic este clar un brand pe care îl voi folosi în viitor. Mai ales că filosofia brandului este “Creat din plante, elaborat de dermatologi” și produsele sunt doar din plante medicinale crescute la propria lor ecofermă și nu sunt testate pe animale. Voi aveți produse de la Viorica Cosmetic? Ce îmi mai recomandați să încerc?

11 thoughts on “❄ Răsfăț de iarnă cu gama Nordica”

  1. Îmi place să am grijă de mine și tenul & corpul meu mai ales iarna, cu produse de calitate. Pe acestea nu le-am folosit, dar mi-ar plăcea mult să le încerc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.