Bodrum

Am mers de la începutul verii, în Paradis. Apa caldă și superbă, peisajul de vis, mâncarea genială, personalul amabil… ce putea să meargă rău, nu e așa? Despre părțile bune ale sejurului nostru la Armonia Holiday Village & Spa din Bodrum, Turcia, am scris aici. Iar acum, unde mă pot descărca mai bine de energiile…Continue Reading “Vacanța într-un resort din Bodrum, cu bune și rele. Părțile rele (II)”

Resort

Pentru că vara aceasta este plină de evenimente fericite pentru noi (nunți, botezuri și altele), am ales să mergem în concediu încă de la începutul ei. Să știm o treabă. Nu mai așteptăm toată vara concediul. Mergem la începutul verii și după aceea, vedem noi ce mai facem. Este pentru prima dată când mergem la…Continue Reading “Vacanța în resort, cu bune și rele. Părțile bune (I)”

Dacia Plant

Anul trecut, după o experiență la mare nu tocmai fericită cu bebe, am decis să facem mini-turul țării. După concediul de la mare cu bebe, ne-am întors mult mai obosiți decât am plecat. Așa că ne pregătisem moral să ne întoarcem obosiți și după cel de-al doilea concediu. Ei bine, aerul curat, oamenii calzi și…Continue Reading “Brașov, Dacia Plant și un concert Phoenix”

Ce nu ne-a plăcut cu bebe în Londra

Dacă tot am zis ce ne-a plăcut cu bebe prin Londra, cred că ar fi cazul să povestesc și ce nu ne-a plăcut cu bebe în Londra. Pentru că fiecare lucru are părțile lui pozitive și negative, chiar dacă pe Facebook toată lumea postează “vai cât de frumos este în concediu”, “totul e perfect” bla bla,…Continue Reading “Cu bebe prin Londra. Ce nu ne-a plăcut (II)”

Londra

Anul acesta ne plimbăm cu bebe prin lume. Atât mie cât și soțului ne place să călătorim, așa că profităm de timpul meu rămas în “concediu” să mai răzuim o țară de pe harta lumii pe care o avem pe hol. Eu îmi doream de mult timp să ajung în Londra.  Poate a fost influența…Continue Reading “Cu bebe în Londra. Ce am făcut cu bebe și ne-a plăcut (I)”

vei fi acolo

Am descoperit de curând un nou autor care îmi place foarte mult. Guillaume Musso se numeşte. Am citit pe nerăsuflate “Central Park” şi am continuat cu “Mâine” şi cu “Chemarea îngerului“. Cărțile lui se citesc foarte repede şi te prind imediat. Sunt pline de răsturnări de situație şi pe măsură ce le citeşti ajungi să îți…Continue Reading “Dacă te-ai putea întoarce în timp, ai schimba ceva?”

Digital Parents Talks - scoala de blogging

Sâmbătă am fost la cea de-a şasea ediție Digital Parents Talks – şcoala de blogging pentru părinți. În orice domeniu ai lucra, trebuie să ai o pregătire profesională continuă. Dacă vrei să evoluezi, trebuie să dai şi tu mai mult. Trebuie să înveți ceva nou, trebuie să îți dezvolți o abilitate. După cum am mai…Continue Reading “Digital Parents Talks – şcoala de blogging”

săpun-cremă lichid Dove

Cui îi plac lucrurile gratuite? Ştiu că, în principiu, trebuie să munceşti pentru a avea ce îți doreşti. Dar mai sunt şi câteva metode, simple, prin care poți primi diverse produse gratuit. Cu un minim de efort din partea ta. Te-am făcut curioasă? Atunci să îți spun care sunt acelea. 1. Poți testa produse noi…Continue Reading “6 metode prin care poți primi produse gratuit”

MAMA FEST

Dacă vreți să cumpărați un cadou deosebit pentru familie cu ocazia Paştelui, atunci MAMA FEST este locul potrivit. Acolo veți descoperi un târg cu produse şi servicii de soi, create de SUPER MAME (jucării, haine, home & deco). La MAMA FEST veți mai avea parte de sesiuni de răsfăț, joacă, joacă şi iar joacă pentru pici,…Continue Reading “Cadouri inedite, ateliere inițiate de mame şi multe altele la MAMA FEST – ediția de Paşte”

istanbul

Am plecat în city break la Istanbul fără nicio aşteptare clară. Nu prea ştiam exact ce vrem să facem pe acolo. Am cumpărat un ghid turistic cu câteva zile înainte şi l-am citit. Ne întorsesem de curând din city break-ul din Roma şi am văzut o promoție la bilete de avion la Tarom. Nu erau…Continue Reading “Istanbul – oraşul în care copiii sunt iubiți dar unde vezi semnul de “fără cărucior” prin prea multe locuri”