Eau Thermale Jonzac

Eau Thermale Jonzac – cosmetice Bio noi în rutina mea de îngrijire

Bebelușul crește mare și frumos, Ana la fel. Așa că a venit momentul să îmi acord și mie timp. Am început să mănânc mai sănătos (fac asta în mod normal, dar după nopțile nedormite organismul meu cere zahăr mult), să fac puțină mișcare, să merg la masaj, m-am tuns și vopsit și am început să urmez o nouă rutină pentru ten.

Am primit de curând un kit de cosmetice Eau Thermale Jonzac. Sunt dermatocosmetice bio, realizate în așa fel încât să respecte echilibrul tenului, nu conțin alcool și nu au fost testate pe animale. Apa termală Jonzac este hipermineralizată si izotonică, adică compoziția sa minerală este foarte apropiată de cea a celulelor pielii.

Produsele cosmetice bio :

– au minim 95% din ingrediente naturale sau de origine naturală;
– 95% din ingredientele vegetale sunt de origine biologică;
– au un minim de 20% ingrediente bio din produsul finit.

Ingredientele  vegetale de origine biologică:  sunt  ingrediente care provin din culturi tratate fără pesticide, fără derivați petrochimici, fără modificări genetice, pe soluri curate unde nu au fost folosite pesticide minim 5 ani.

Eau Thermale Jonzac

Am descoperit Serul concentrat intens hidratant Rehydrate. Este un ser intens hidratant cu o concentrație foarte mare (50%) de apă termală Jonzac și de asemenea de activi naturali reprogramatori de hidratare. L-am aplicat dimineața și seara și chiar am simțit o senzație imediată de prospețime și hidratare. Are o pompiță dozatoare excelentă astfel încât nu am aplicat o cantitate prea mare de produs.

Eau Thermale Jonzac

Rehydrate-Cremă hidratantă ten normal-mixt Jonzac – este îmbogățită cu apă termală Jonzac, glicerină vegetală și acid hialuronic de origine naturală și activează imediat hidratarea naturală a pielii. Este vorba de o hidratare intensă care este menținută în epidermă timp de 24 de ore și care ajută la întărirea barierei celulare pentru a preveni imbătrânirea prematură. Formulată cu: 15% apă termală Jonzac calmantă și hidratantă, acid hialuronic de origine naturală și glicerină vegetală, cunoscută pentru efectele sale hidratante. Crema se absoarebe imediat și este necesară o cantitate mică de produs.

Eau Thermale Jonzac

Partea bună este că această cremă poate fi folosită de toată familia. Inclusiv de copii și bebeluși deoarece are o textură lejeră care nu încarcă pielea, are 0% ingrediente cu potențial iritant și este bio.

Am mai primit mostre din diferite produse, inclusiv pentru tratament de noapte așa că am putut urma o rutină completă pentru a-mi face o idee despre eficiența cremelor Jonzac.

Eau Thermale Jonzac

După o săptămână de utilizare, pielea este fină și catifelată, foarte hidratată și vizibil strălucitoare. Produsele folosite au primit ok-ul meu, mai ales că sunt bio. Eau Thermale Jonzac au peste 70 de produse împărțite în diferite game, inclusiv game speciale destinate bebelușilor. Cu siguranță va urma să testez și ceva pentru bebe.

2 thoughts on “Eau Thermale Jonzac – cosmetice Bio noi în rutina mea de îngrijire”

  1. In prezent folosesc apa termala de la Jonzac care imi place tare mult. Mi s-a terminat crema de la ei care era ceva rehidratant si care mi-a placut mult. Chiar au niste super produse

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.