Bonprix

Haine călduroase pentru toată familia…mă rog…aproape toată

Toamna și-a intrat în drepturi. Redescoperim jucăriile, am scos păturile și pilotele din dulap și parcă nu am mai ieși din ele dimineața. La ce întuneric este afară, cu siguranță nu ne-am mai da jos din pat. Dar trebuie. Viața trebuie să își urmeze cursul chiar și toamna, în pandemie. Și dacă tot ne-am trezit, cu sunetul ploii pe fundal, ce bine merge un cappuccino cu spumă, un ceai cald, o omletă pufoasă și haine călduroase și pufoase pentru toată familia.

Eu comand des de la Bonprix și la comanda trecută am avut ceva discuții cu Ana că lor nu le iau nimic și că pică șifonierul pe mine… true… așa că am decis să remediez situația. În comanda de acum am luat haine pentru mine și pentru copii. Aș fi luat pentru toată familia, dar soțului nu îi plac pozele și ca să o citez tot pe Ana: “Nu stai la poze, nu primești nimic!” Deci da… acesta este unul dintre motivele pentru care soțul nu prea apare aici. We are happily married. :))

Bonprix

Bebelușul este destul de mare și de dezvoltat pentru cele 5 luni ale lui. Măsoară peste 70 de centimetri și cântărește peste 7.5 kilograme. Așa că m-am orientat către mărimea 80/86 pentru hăinuțele lui. I-am luat o jachetă tricotată de la hăinuțe pentru nou-născuți culoarea gri melanj. Jacheta are glugă, se îmbracă foarte ușor și este îmblănită pe interior. Mai puțin în zona mânecilor. Este genul de jachetă de luat peste hăinuțe și ieșit cu ea afară pe vremea aceasta. Tot lui i-am mai luat o bluză bebe din fleece, crem, care este foarte călduroasă, simpatică și pufoasă. Am spălat și călcat ambele haine și s-au menținut la fel de pufoase după aceste operațiuni.

Ana (4 ani și 9 luni) este și ea destul de înaltă pentru vârsta ei. Depășește 110 centrimetri. Cu greutatea nu stă la fel de bine. Mănâncă ok, dar cum nu stă locului 5 minute, se ard imediat caloriile. 🙂 Pentru Ana am ales mărimea 116/122. Fiind mai mare, și-a ales singură hainele din aplicația bonprix. Comanda am dat-o din mașină (nu conduceam eu). Drumul era puțin aglomerat așa că am zis să ne folosim util timpul împreună. 🙂 Și-a ales o bluză fete fleece cu glugă la fel de pufoasă ca a bebelușului, doar că roz pudră. Este moale, are o broderie drăguță și urechiușe la fel ca cea a bebelușului. Sunt două pufoșenii amândoi!

Bonprix

Ana poartă în majoritatea timpului rochii. La fel și toamna. Acum avem 2 variante: o bluză mai subțire cu mânecă lungă luată pe sub rochie sau un blaizer peste. Mi-a zis că vrea ceva cu paiete și cu fluturi… Noroc că am găsit o jachetă tricotată fete, cu paiete gri deschis melanj. Este din bumbac, merge și de ocazie și de zi cu zi la cât de elegante sunt fetițele, în general.

Acum că i-am făcut pe cei mici pufoșenii, nu puteam eu să lipsesc-pufoșenia-mamă. Eu am optat pentru un hanorac fleece, cu manecă lungă, gri închis/argintiu. Are gulerul bicolor, buzunar tip marsupiu cu fermoare și orificii pentru degetul mare. Mărimea potrivită pentru mine este 36/38. Mă simt incredibil de comod în el, este senzația de atingere catifelată, caldă, fix ce îmi trebuie când temperatura scade.

Bonprix

Mie îmi plac foarte mult hanoracele Bonprix. Într-o comandă trecută, mi-am luat un hanorac pentru sarcină și alăptare care acum îmi este foarte util pentru zilele în care aleg să îl port pe bebe în marsupiu. Îmi iau un tricou pe mine, îl pun pe bebe în marsupiu, hanoracul peste și suntem gata de drum. El stă la căldură și adoarme în majoritatea cazurilor. 🙂

Bonprix

11 thoughts on “Haine călduroase pentru toată familia…mă rog…aproape toată”

  1. Ce draguta este hainuta tricotata pentru bebelus. Cred ca o sa caut si pe site pentru baietelul meu. Sper sa gasesc avand in vedere ca are aproape 5 ani.
    Imi place si hanoracul tau, mai ales ca este foarte util. Fetita este o mica printesa cu rochitele ei frumoase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.