Sanosan Kids

Arome dulci de la Sanosan Kids

Ați văzut noile hăinuțe ale produselor Sanosan Kids? Sunt la fel de colorate pe cât sunt de aromate. Noile ambalaje se asortează cu aromele dulci și delicioase de zmeură și de banană. Noi le-am testat și vă vom spune părerea despre ele.

Săptămâna trecută am primit de la Sanosan un pachet pentru cei mici. Noi folosim produsele Sanonsan de când era Ana mică așa că le cunoaștem. Dar ne place să descoperim mereu tot ce apare nou.

Sanosan Kids

Cu o experiență de peste patru decenii în producția de formule sigure pentru bebeluși și copii, Sanosan este mereu în proces de inovație și îmbunătățire, astfel că de curând, a relansat gama Kids.

Produsele își mențin binecunoscutele ingrediente de bază, atât de benefice pentru pielea sensibilă a micuților – extract de ulei de măsline bio și proteine din lapte – și bineînțeles, le evită pe cele atât de des criticate și pe care mamele au început să le ocolească tot mai atent. Așadar, gama NU conține microplastice, SLS/SLES, parabeni, siliconi sau ulei de parafină.

Sanosan Kids

Ce a apărut nou de la Sanosan Kids?

Sanosan Kids

🍌🍓 Gelul de curățare 2 în 1 pentru păr și corp ce poate fi găsit în ambele arome, într-un dozaj mare, de 400 ml. Gelul curăță foarte bine și miroase delicios. Noi îl avem pe cel cu zmeură. L-am testat și pe părul Anei. A făcut spumă și apoi părul i-a rămas mătăsos și frumos mirositor. De obicei, folosim produsele 2 în 1 doar pentru corp, dar acesta este bun și ca și șampon. Pompița dozatoare este foare bună.

Sanosan Kids


🍌🍌Loțiunea de îngrijire cu aromă de banane face hidratarea mai plăcută pentru Ana. Este necesară o cantitate mică de produs, pompița, de asemenea, fiind foarte utilă. Intră repede în piele, miroase frumos și hidratează. De când o avem, îi place să o folosească singură. Yupiii! Loțiunea are 200 ml.


🍓🍓 Din noua colecție mai face parte și Spray-ul de păr cu aromă de zmeură, să nu mai fie o problemă părul lung și încâlcit. Pe acesta cred că îl vom folosi împreună.

Sanosan Kids

Bebe a primit un Gel de duș pentru păr și corp și un săpunel. Urmează să plecăm în concediu așa că le vom lua la noi. După ce vom consuma produsele, vom reveni cu detalii suplimentare în rubrica noastră lunară Produse consumate de bebe și de Ana.

Sanosan Kids

Puteți achiziționa SANOSAN în farmaciile, magazinele specializate pentru copii, precum și supermarketurile  sau hypermarketurile din întreaga țară. Ele pot fi gasite și online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

Sanosan Kids

12 thoughts on “Arome dulci de la Sanosan Kids”

  1. Interesante produse! Trebuie sa avem grija la produsele de ingrijire pe care le folosim, mai ales in cazul micutilor. Multumim pentru recomandari!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.