bebe 3 luni

Produse consumate de bebe la 3 luni

A treia lună cu bebe a fost foarte frumoasă. Am început să ieșim cu prietenii, am fost un weekend la bunici, am fost în primul concediu în 4 la Ferma Club apoi ne-am continuat vacanța în 4 la Hanul Bran unde castelul este minunat. Bebelușul s-a plimbat destul de mult și i-a plăcut. 🙂

Ce produse a consumat bebe la 3 luni?

  • 2 pachete * 78 bucăți scutece Happy nr 2. Îmi plac aceste scutece. Absorb foarte bine tot, nu irită și sunt ușor de folosit. Luna viitoare vom incerca si pampers bebelino.
  • 3 pachete * 74 bucăți scutece Pampers premium care nr. 2. Scutecele Pampers sunt foarte bune. Absorb tot, nu miros a chimicale, suntem mulțumiți.

Un total de 378 de scutece. Adică în jur de 12 scutece pe zi. La băieței se vede imediat cum au făcut pipi, se face albastră dungulița. La fetițe nu este chiar așa vizibilă în partea din față. Cum văd că a făcut pipi, cum l-am schimbat pe bebe.

  • 10 bucăți aleze Cora-foarte necesare în deplasare. Acasă avem un suport special pe care îl schimbăm pe bebe.
  • Un pachet 80 bucăți șervețele umede Lupilu Comfort
  • Un pachet 60 bucăți șervețele umede Bebelino
  • Un pachet 80 bucăți șervețele umede Lupilu Senitive
  • Un pachet 10 bucăți șervețele umede WaterWipes-am primit mostra aceasta la un eveniment. Îmi plac foarte mult. Sunt îmbibate în apă și curăță mult mai delicat față de alte șervețele umede. Le voi căuta în magazine.

De menționat că au folosit ambii copii șervețelele. Având în vedere că am fost plecați destul de mult, mi se pare o cantitate ok de șervețele umede consumate.

servetele bebelino folosite de bebe
  • Un pachet 60 bucăți dischete de bumbac BabyLove de la Dm-Acestea s-au consumat pe parcursul celor 3 luni. Sunt foarte utile. Le ud cu apă și curăț bebelușul cu ele când nu am posibilitatea să îl spăl. Sau pun apă termală pe ele și îl curăț. Mai ales vara.Îl șterg cu ele și când a regurgitează. Incredibil de utile! Noi le-am primit la evenimentul Dm Bio & Family.
  • O cutie 50 de bucăți comprese sterile Medicomp-Acestea s-au consumat pe parcursul celor 3 luni. Le-am folosit să îi curăț ochii cu ser fiziologic. Sau când a regurgitat. Îmi place că sunt ambalate câte 2. Materialul este calitativ.
  • 4 pachete * 20 bucăți saci menajerei Winny 18 litri
  • Un pachet * 50 bucăți saci menajeri Bee Smart 35 litri-l-am luat dintr-un magazin din Bran. Cei mai mici saci găsiți.
  • Un pachet * 50 bucăți saci menajeri Penny 20 litri

Cel mai mult îmi plac sacii menajeri Winny pentru că sunt cei mai mici și cei mai ieftini 🙂 Având în vedere deplasările noastre dese, am consumat și mai mulți saci de gunoi față de o lună normală.

bebe 3 luni
  • O mostră apă de curățare Mustela 50 ml– Îi curăț fața bebelușului cu ea. Îmi place foarte mult. Are un miros plăcut. Am primit-o de la maternitate. S-a consumat în 3 luni.
bebe 3 luni
  • Bepanten unguent 30 g– Îmi place că se absoarbe foarte bine în piele. O cantitate mică aplicată zilnic l-a protejat pe bebe până acum de orice iritație.
bebe 3 luni
  • Un lapte pentru copii SPF 50+ Avene 30 ml– L-am folosit pentru ambii copii de la începutul verii. Pediatrul bebelușului mi-a recomandat să îl dau și pe bebe cu loțiune pentru protecție solară având în vedere temperaturile de afară. Noi ieșim dimineața și seara cu bebe, la orele recomandate, dar tot sunt temperaturi incredibil de ridicate: 30-36 de grade. Laptele de corp se absoarbe bine în piele și i-a protejat pe cei mici. L-am primit la un eveniment.
bebe 3 luni

Produse consumate de Ana – 4 ani și 7 luni

  • Un mini gel pentru corp și păr de la Chicco 50 ml– Ana a fost o săptămână în vacanță la bunici și a folosit acest gel, doar pentru corp. Miroase bine și curăță bine. L-am primit pentru bebe la un eveniment.
bebe 3 luni
  • Un săpun lichid Clineo Classic 500 mlCurăță bine, nu are un miros specific și în contextul pandemiei este foarte util. În schimb ambalajul este dintr-un plastic foarte subțire. Dacă apăsam mai tare pe el, se îndoia. L-am primit la un eveniment.
bebe 3 luni
  • Un Gel antibacterian Touch Kids 59 ml-vital pentru ieșirile noastre în parc. Are un miros plăcut și curăță foarte bine. L-am primit la un eveniment.
  • Un gel dezinfectant Sense 35 ml– are un miros foarte plăcut. Are o consistență mai apoasă față de alte geluri dezinfectante. Curăță ok, dar rămâne lipicios pe mâini. Era în baie la Ferma Club. Un mare bonus că am avut un astfel de gel la unitatea de cazare.
Ferma Club
Elgydium
  • O periuță Aquafresh Little teeth cu tigru– capacul în formă de tigru a atras-o pe cea mică. Este utilă în călătorii pentru că are deja căpăcel și ventuze în partea de jos. Perii sunt moi și periuța are o formă simpatică.
bebe 3 luni
  • Un mini-parfum Masha și ursul-i-am comandat în decembrie un calendar Advent Masha și ursul. Avea câteva astfel de parfumele foarte dulci. Acesta miroase a vanilie. Am dat destul de mult pentru niște mini parfumele, pile de unghii și elastice de păr, dar copilul a fost fericit că avea în fiecare zi câte o surpriză în calendar.
bebe 3 luni
  • 2 mostre cremă Cicalfate Avene 2 ml-este o cremă foarte nutritivă. Nu are miros și se absoarbe bine în piele. O primisem tot pentru bebe, dar a dorit-o sora lui.

Luna aceasta (iulie 2020) s-au consumat foarte multe produse. Lunar, scriu un articol cu produsele consumate de bebe și părerea noastră scurtă și subiectivă despre ele. Despre produsele consumate de bebe la 2 luni puteti citi aici.

1 thought on “Produse consumate de bebe la 3 luni”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.