bebe 2 luni

Produse consumate de bebe la 2 luni

Bebelușul este cel mai simpatic și cel mai cuminte băiețel. Ne zâmbește mereu, gângurește des și este fascinat de sora lui mai mare. Despre cum a decurs a doua lună cu bebelușul, am scris mai devreme. Acum să facem inventarul produselor consumate de bebe la 2 luni. Sau produsele care s-au terminat în luna iunie 2020.

Ce produse a consumat bebe în a doua lună:

  • 8 pachete scutece Pampers premium care nr. 1 27 de bucăți/pachet. Scutecele sunt foarte bune. Nu miros a chimicale, absorb tot, le recomand.
  • Un pachet scutece Bella HAPPY nr. 2 78 de bucăți. Sunt mulțumită de scutece, nu irită, rețin tot, nu au miros, au și ele banda galbenă care se transformă în albastru de la pipi, la fel ca scutecele Pampers.

Un total de 294 de scutece luna aceasta. Deci cam 10 pe zi. Noaptea se trezește la 2-3 ore și nu îl schimb la fiecare alăptare. Dar ziua îl schimb cum văd dungulița albastră.

bebe 2 luni
  • 2 pachete șervețele umede Lupilu Comfort 80 bucăți/pachet. Un pachet a fost consumat de bebe, unul de către sora lui. 🙂
  • 2 * Saci menajeri Winny 18 l 20 bucăți/pachet. Mi se par chiar ok acești saci menajeri. Sunt mici, sunt ieftini, fix ce îmi trebuie. :)

Cam atât a terminat bebelușul luna aceasta. În principiu, doar scutece și saci de gunoi. Restul produselor sunt consumate de către sora lui.

Produse consumate de Ana (4 ani și 6 luni)

  • Un lapte hidratant Klorane 500 ml – îmi plac mult produsele Klorane. Îmi place mirosul lor de gălbenele, faptul că hidratează pielea și se absorb foarte bine în piele. Ana nu mai vrea masaj în fiecare seară. Dar când are chef, o masez. Avem de ceva timp loțiunea aceasta de corp.
bebe 2 luni
  • 2 mostre lapte hidratant Klorane 3 ml
  • 4 mostre gel de duș Klorane 25 ml/mostră. Luna aceasta am folosit pentru Ana produse Klorane 🙂 Gelul de duș este la fel de hidratant, miroase frumos, curăță bine. Iar mostrele au mărimea ideală pentru a fi gelul de duș pentru spălat păpușile 😛 Am primit mostrele la târgurile pentru bebeluși.
bebe 2 luni
  • O mostră Sanosan gel de duș și Șampon 50 ml – l-am folosit doar pentru corp. Curăță bine, are un miros plăcut, o combinație între lapte și ulei de măsline. I-a hidratat bine pielea celei mici. Și pe acesta l-am primit la un eveniment.
bebe 2 luni
  • Touch gel spray antibacterian hidroalcoolic violet 59 ml – acesta este dezinfectantul meu favorit. Prefer varianta de spray, nu plec de acasă fără un produs antibacterian și o dau pe Ana cât de des pot când suntem prin parc. Îmi place mirosul acestui spray și faptul că se dozează foarte bine când îl pulverizezi. Și pe el l-am primit la un eveniment înainte de pandemie.
bebe 2 luni
  • O periuță de dinți Lacalut Kids. Are un capăt micuț, peri moi și mâner non-alunecare. Este o periuță de dinți bună. Ar fi mers să aibă și un căpăcel pentru voiaj.
bebe 2 luni

Cam acestea sunt produsele pe care le-au terminat copiii în luna iunie 2020. Bebelușul are 2 luni și Ana 4 ani și 6 luni. Bebelușul nu a terminat foarte multe produse luna aceasta, dar a compensat sora lui. 🙂

Lunar, scriu un articol cu produsele consumate de bebe și părerea noastră subiectivă despre ele. Despre produsele consumate în prima lună de viață a lui bebe, puteți citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.