aprilie

Produse consumate de Ana (4 ani și 4 luni) în luna aprilie 2020

Acesta este ultimul articol din seria de produse consumate de Ana. Ideea seriei a pornit de la cât de multe produse poate consuma un bebeluș în primele luni de viață și părerea noastră despre ele.

Ana are deja 4 ani și 4 luni și a apărut și un nou bebe în viața noastră. Așa că vom reveni la ideea inițială de a face acest articol lunar despre produsele consumate de bebe. Poate vom adăuga și câte ceva despre produsele consumate de Ana. 🙂

În luna aprilie am stat în casă, la fel ca voi. Am făcut tot felul de activități și ne-am spălat mai des pe mâini.

Ce produse a consumat Ana în luna aprilie

  • Un săpun lichid Touch Kids 500 ml – am avut noroc că aveam în casă câteva săpunuri antibacteriene înainte să înceapă pandemia. Acesta a fost primit la un eveniment. Partea bună este că omoară bacteriile, partea mai puțin bună este că după ce te speli pe mâini de zeci de ori pe zi, mâinile ți se usucă. Am alternat cu folosirea unui săpun natural cu unt de shea.
aprilie
  • Un spray de păr Toofruit Kapidoux natural (125 ml) – Spray-ul de păr împrospătează și descurcă părul, oferindu-i un miros plăcut de cireșe și căpșuni. L-am folosit și eu 🙂 Avea o consistență prea bogată pentru gustul meu, așa că l-am mai diluat cu apă și a devenit ideal de folosit. Am câștigat spray-ul la un concurs.
aprilie
  • Un șampon & balsam Schauma kids (250 ml) – acest șampon este printre preferatele mele. Lasă părul plăcut la atingere și ușor de pieptănat. Nu are sulfați și părul miroase frumos după utilizare.
aprilie
  • Un mini-unguent Bepanthen (3,5 g) – se absoarbe imediat în piele și tratează iritațiile rapid. Și acesta a fost primit la un eveniment.
aprilie
  • Un pachet de șervețele umede Touch antibacterial 70 bucăți – pe care le-am folosit prin casă după diverse activități, de exemplu pictat. Și acesta a fost primit la un eveniment.
  • Un pachet de șervețele umede Lupilu sensitive 80 de bucăți.
  • Un pachet de șervețele umede Pampers fresh clean 52 bucăți.
  • Un pachet de șervețele umede Pampers fresh clean 64 de bucăți.
  • O pastă de dinți Lacalut Baby (50 ml) – Noi folosim Lacalut așa că și-a dorit și Ana la fel. Pasta de dinți are un gust plăcut de zmeură și curăță bine dinții.
aprilie
  • O periuță Banat în formă de dinozaur. Și-a ales-o pentru forma ei. Periuța este simpatică, are capac, are capătul mic, dar mi se pare că are perii cam tari.
aprilie
  • O periuță Naturaverde cu unicorn. Și pe aceasta tot pentru formă a ales-o. Nu scria pe ea pentru ce grupă de vârstă este, dar capătul este destul de mare, deci clar este destinată copiilor mai mari. Și aceasta are capac.
aprilie
  • O periuță Oral B electrică cu Frozen. Și-a dorit-o încă de când a văzut-o la evenimentul Dm Bio & Family din luna noiembrie. Nu îi cumpăr chiar tot ce vrea imediat, așa că i-am zis că o vom pune pe listă pentru Moș Crăciun. Dacă se răzgândea până atunci, însemna că a uitat de ea. Ei bine, nu a uitat. Așa că Moș Crăciun ne-a adus tuturor periuțe electrice. La început a fost foarte încântată de ea și insista să se spele singură (sub supravegherea noastră) cu ea. Asta se întâmpla în luna ianuarie. Apoi în februarie-martie s-a spălat din ce în ce mai puțin și în luna aprilie deloc. Mi-a zis că nu îi mai place. Nu am insistat, nici mie nu îmi place foarte mult a mea. Tot varianta clasică de periuță de dinți consider că îmi curăță dinții mai eficient. Soțul o folosește pe a lui cu succes. 🙂 Am pus periuțele în dulap, când își va aminti de ea, îi voi schimba capătul și o va refolosi. Ca și puncte în plus, îi ținea foarte mult bateria după ce o încărcai și nu prea trebuia să faci mare lucru pentru a te spăla pe dinți 🙂
aprilie

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna martie puteti citi aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.