Viața înainte de bebe: Săptămâna 39 de sarcină

Categories Viata inainte de bebe
Viata inainte de bebe

Mă simt și mă mișc ca un pepene. Cam atât ar fi bebelușul acum. Nu prea mai am energie de nimic și obosesc instant. Vreau doar să stau degeaba în pat. Dar nu prea am opțiunea asta cu încă un copil de 4 ani acasă și cu soțul care lucrează.

Aș putea lăsa copilul la TV/telefon și să mă odihnesc. O parte din mine ar face asta. Dar pe de altă parte mă gândesc că sunt ultimile noastre zile doar noi două și vreau să o învăț cât mai multe lucruri noi, să mă joc mai mult cu ea, să petrecem clipe frumoase împreună. Sunt convinsă că vom mai avea momente doar noi două, dar nu la fel de multe ca acum. Așa că trag de mine, mai bag o cafea și continui ziua ACASĂ.

Ana era foarte nerăbdătoare să vină bebelușul și mă întreba mereu dacă am născut. Îi tot spuneam că dacă nu vede sau nu aude niciun bebeluș prin casă, înseamnă că nu.

Înainte de naștere m-am mai plimbat prin jurul blocului, am făcut puțin sport, am dansat. Orice pentru a declanșa nașterea. Cel de-al doilea copil a sosit mai devreme față de primul. Cu o zi. 🙂

Nu este o săptămână întreagă de povestit, pentru că la 39 de săptămâni și 4 zile a sosit Bogdan-Ionuț. Bebelușul nostru frumos 🙂

Acesta este ultimul articol din seria mea “Viața înainte de bebe”. Acum ne putem continua viața după bebe. Vă mulțumesc că mi-ați citit articolele și mă bucur dacă aventura mea în sarcină vi s-a părut interesantă. Graviduțelor vă doresc sarcină ușoară în continuarea.

Mama, expert contabil si blogger in devenire. Imi place culoarea verde si broscutele pentru ca sunt verzi.

4 thoughts on “Viața înainte de bebe: Săptămâna 39 de sarcină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.