Viata inainte de bebe

➤ Viața înainte de bebe: Săptămâna 31 de sarcină

Anul acesta nu mi-am serbat ziua alături de prieteni ci mi-am dorit o escapadă romantică alături de soț. În saptamana 31 de sarcina ne-am rezervat de ceva timp un weekend la un retreat lângă București, părinții mei au venit la noi și au stat cu Ana. Ce nu putea funcționa?

Ei bine, multe se puteau întâmpla. Dar s-a întâmplat să îmi iasă fix acum măseaua de minte și să mă doară cumplit și să se combine și cu o viroză de care nu scap de aproape o lună. Așa că mi-am petrecut weekendul “romantic”, în saptamana 31 de sarcina, văicărindu-mă de măsea și umplând un coș plin de șervețele nazale și soțul dormind pentru a se odihni. Dacă tot am dat un ban, am profitat de cameră la “maxim”.

Luni am fost iarăși la medicul de familie pentru un nou tratament cu ceai, paracetamol, Vitamina C și NIMIC, dar era atât de aglomerat încât după o oră de așteptat pe hol în îmbulzeală, am cedat. De obicei am prioritate, dar atunci era muuuult prea aglomerat.

eu in saptamana 31 de sarcina

Mi-am dat seama că mai mult mă deranjează măseaua de minte pentru că nici nu puteam mânca și mă durea cumplit, așa că mi-am sunat medicul ginecolog și mi-a zis ce pastile pot lua. După ce le-am luat, situația s-a mai ameliorat. Măseaua încă “crește” deci probabil că vor mai fi zile bune și zile rele din cauza ei. Încerc să beau cât mai multe freshuri de fructe și de legume. Alături de ceaiuri, bineînțeles.

În rest, răceala m-a terminat atât fizic cât și psihic în saptamana 31 de sarcina. Pentru că pur și simplu nu mai știu ce să fac să îmi treacă. Sunt zile în care mă simt bine (îmi mai curge puțin nasul) și zic că gata, mi-a trecut, ca peste o altă zi să revină la “normal”. Ne este greu și cu Ana pentru că eu sunt destul de epuizată mai tot timpul, iar soțul a trebuit să preia foarte multe sarcini legate de ea. Ceea ce este destul de epuizant. Plus că pentru mine este foarte deranjant că nu mă pot implica în viața ei atât de mult pe cât mi-aș dori. Aveam planuri să mă joc mult cu ea și să facem multe lucruri împreună până va veni bebele.

insarcinata in 31 de saptamani

Eu sunt o persoană foarte activă, iar faptul că trebuie să stau în casă majoritatea timpului și tot nu îmi revin, mă termină pur și simplu. Aveam tot felul de planuri până vine bebe, nici măcar cumpărături esențiale nu am făcut.

Când dorm nu îmi curge nasul, nici nu tușesc. Dacă aș putea să dorm încontinuu până îmi revin, cred că ar fi perfect. Și pur și simplu să mă trezesc și să fiu ok, fără urmă de răceală. Partea bună este că nu am mare poftă de mâncare, de fapt nu am avut toată sarcina, așa că am luat doar 5 kilograme până acum.

2 thoughts on “➤ Viața înainte de bebe: Săptămâna 31 de sarcină”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.