decembrie

Produse consumate de Ana în luna decembrie (XXVIII)

Luna decembrie a fost destinată relaxării: am fost într-un weekend la munte, 5 zile de Craciun în Bucovina, alt weekend la bunici și am luat toate mostrele cu noi să le testăm și să le consumăm. 🙂

  • Un pachet de scutece Pampers pants 44 de bucăți – acesta este ULTIMUL pachet de scutece consumat. Ana doarme fără scutec, până la urmă. În medie, o dată pe săptămână mai face pe ea, dar sper să se diminueze numărul de astfel de incidente, în timp.
  • Un pachet de șervețele umede Pampers fresh clean 52 de bucăți.
Dmbio
  • Un pachet de șervețele umede Bambo Nature 50 de bucăți. Sunt șervețele umede ecologice, fără miros, parfum sau înălbitori, sunt delicate pentru pielea bebelușilor și prietenoase cu mediul. Le-am primit la evenimentul Dm bio & Family.
decembrie
  • O cremă cu oxid de zinc și extract de musețel de la Cien (150 ml) – am luat-o pentru posibilele iritații. Nu o folosim zilnic, doar la nevoie. Crema nu s-a terminat dar a început să prindă un miros de putred deși nu a expirat și nici nu era deschisă de foarte mult timp, așa că o arunc.
decembrie
  • Un mini unguent pentru bebeluși Bepanthen (3.5 g) – este o cremă cu care Ana s-a înțeles foarte bine când era bebeluș, o folosim și acum, la nevoie. Se absoarbe rapid în piele și calmează iritația de scutec. Am primit mostra la evenimentul Părinți de 10 organizat de magazinul Chicco.
decembrie
decembrie
  • O cremă Hydra bebe de la Mustela pentru față (40 ml) – este foarte utilă în sezonul rece. Anei îi apar mici iritații pe față de la frig, iar crema o ajută mult.
decembrie
  • Un săpun lichid My Little Pony (250 ml) – pentru că Frozen și My Little Pony sunt preferații ei acum, i-am cumpărat acest săpun să o motivez să se spele mai des pe mâini. A funcționat, acum continuă obiceiul cu un săpun solid bio în formă de măgar cumpărat din Atena.
decembrie
  • Un mini gel de duș Dove baby sensitive (50 ml) primit la evenimentul de 1 iunie organizat de Itsy Bitsy.
decembrie
decembrie
  • Un mini gel de duș Lipikar La Roche Posay (15 ml)– este recomandat tot pentru pielea sensibilă și uscată, nu are miros, reduce iritațiile și mâncărimea pielii. Am primit mostra în cadrul târgului Baby Boom.
Elgydium Kids
  • O pastă de dinți Elgydium Kids cu fructe de pădure (50 ml)– am scris în nenumărate rânduri că aceasta este pasta de dinți preferată a Anei. O cumpărăm mereu din farmacie.
decembrie
  • Un set pastă de dinți (25 ml) și periuță Naturaverde cu un personaj de desene animate necunoscut mie, dar care i-a plăcut Anei. Așa că a insistat să o cumpărăm. Pasta de dinți miroase foarte frumos a căpșuni și caramel iar periuța este bună, are capătul mic și are un capac care ne-a fost util în călătorii.
decembrie
  • O periuță Oral B cu Mica Sirenă – periuța are capătul mic și perii moi.

S-au terminat ceva produse în luna decembrie, majoritatea dintre ele fiind mostre. Dintre toate produsele testate pentru pielea uscată a Anei, în sezonul rece, cel mai potrivit gel de duș a fost gelul de duș Atoderm de la Bioderma iar cea mai potrivită cremă de corp este crema Hydra bebe de la Mustela. Unguentul Bepanthen mi-a plăcut mai mult pentru că se absoarbe imediat în piele, pasta de dinți Elgydium este preferata Anei iar periuța Oral B a fost mai apreciată de ea. Aceasta este părerea noastră pur subiectivă.

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna noiembrie puteți citi aici.

2 thoughts on “Produse consumate de Ana în luna decembrie (XXVIII)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.