Viața înainte de bebe: Săptămâna 15 de sarcină

Categories Viata inainte de bebe
Atena cu copii

Majoritatea săptămânii 15 de sarcină am petrecut-o în Atena. Am povestit, în detaliu, despre cum a fost în articolul 3 zile în Atena cu un copil de (aproape) 4 ani și însărcinată.

View de pe Acropole in Noiembrie

Înainte de a zbura cu avionul, am fost la medicul ginecolog pentru a-mi da o adeverință de călătorie din care să reiasă că pot zbura cu avionul și că nu am voie să trec prin scanerele cu raze x. Ești controlat destul de în detaliu în aeroport, dar pentru sănătatea viitorului bebeluș, se merită. Am folosit foaia și înainte de a intra în Muzeul Acropolei din Atena pentru că și acolo aveau scanere.

Childred museum in Athens
Muzeul Hellenic pentru copii

Mie îmi place să călătoresc cu avionul, am călătorit des, am călătorit de câteva ori și cu Ana când eram însărcinată tot în cel de-al doilea trimestru. Sarcina nu îmi produce niciun disconfort în timpul zborului și viceversa, zbroul nu i-a produs niciun disconfort sarcinii mele. Din contră, în concediu mă relaxez.

Lemuri in Gradina zoologica Atena

Eu “schimb” săptămâna de sarcină vinerea, deci vineri după-amiază am plecat în Atena și ne-am întors luni noapte. Fără să exagerez, dar cred că în Atena am recuperat toate kilogramele pierdute până acum în sarcină. 🙂 M-am simțit foarte bine în această săptămână, am fost la un control la medic pentru o trimitere la ecografie de sarcină de trimestrul 2 și cam atât.

Acropole seara
Priveliste seara din balcon

Ana își continuă acomodarea la noua grădiniță. Totul decurge destul de bine. Săptămâna aceasta am lăsat-o și la somnul de prânz inclusiv și am luat-o după. Au fost zile în care a dormit și zile în care nu a dormit. Și la mine au fost seri în care eram atât de epuizată încât am adormit împreună de la 8 seara și ne-am trezit amândouă la ora 7 30. 🙂

Mama, expert contabil si blogger in devenire. Imi place culoarea verde si broscutele pentru ca sunt verzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.