Produse consumate de Ana în luna noiembrie (XXVII)

Categories Produse consumate de bebe
noiembrie

În luna noiembrie Ana s-a acomodat foarte bine la noua grădiniță. Am luat-o treptat, prima săptămână a stat până la prânz, în cea de-a doua a rămas și la somn urmând ca în cea de-a treia săptămână să rămână la program prelungit până la maxim ora 18:00. Tot în luna noiembrie am fost într-un city break în Atena, am avut multe zile de naștere și multe evenimente printre care Bio & Family event by DM. Am mai ținut-o câte o zi pe săptămână acasă și ne-am distrat în familie. Am gătit împreună – o altă activitate care îi place Anei.

Ce produse a consumat Ana (în vârstă de 3 ani și 11 luni) în luna noiembrie:

  • 2 pachete de șervețele umede Pampers, un pachet fresh clean de 52 de bucăți și un pachet natural clean de 64 de bucăți. Nu am  sesizat nicio diferență între ele.
  • Un pachet de șervețele umede Touch antibacterial 15 bucăți.
noiembrie
  • Un gel de duș cu Elsa pe care Ana și l-a cumpărat din Serbia pentru că era cu Elsa. Avea și un burețel alb la pachet. Gelul de duș a spălat bine, făcea și o mică spumă.
noiembrie
  • Un șampon și balsam Schauma Kids. L-am ales pe acesta pentru că a fost lăudat pe un grup pentru îngrijirea părului pe care sunt eu că șamponul este vegan și conține ingrediente naturale. M-am spălat și eu cu el să văd cum este, chiar este un șampon bun. Îl vom mai cumpăra.
CeraVe
  • Un gel de spălare hidratant Cerave – l-am primit spre testare pentru mine, dar mi s-a părut mult mai potrivit pentru pielea uscată a Anei așa că l-a folosit ea până la urmă. Gelul de spălare curăță fără a perturba bariera de protecție a pielii. Are o formulă fără parfum potrivită pentru pielea sensibilă și nu face spumă.
noiembrie
  • O mini-apă de curățare Klorane Bebe – este bună pentru a-i curăța fața Anei cu ea, chiar ajută. Am primit-o spre testare la Baby Expo.

În fiecare lună realizez un jurnal al produselor care se termină fix în acea lună. Despre produsele terminate în luna octombrie puteți citi aici.

Mama, expert contabil si blogger in devenire. Imi place culoarea verde si broscutele pentru ca sunt verzi.

2 thoughts on “Produse consumate de Ana în luna noiembrie (XXVII)

  1. Noi folosim acum: periute si pasta colgate, un gel de dus de la palmolive care miroase suuuuper (are pompita verde si o oita pe eticheta, miroase a lacramioare), shampon johnson).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.