Viata inainte de bebe

➤ Viața înainte de bebe: Săptămâna 11 de sarcină

M-am văitat săptămânile trecute că mă simțeam rău, ei bine, in saptamana 11 de sarcina am atins APOGEUL. Mă urc în metrou, miroase cineva mai ciudat -> mi se face rău, merg cu mașina -> mi se face rău, văd mâncare -> mi se face rău , vorbește cineva despre mâncare pe lângă mine -> mi se face rău… mai continui?

În mod normal, eu beau cam 2 litri de apă pe zi. In saptamana 11 de sarcina beau maxim 500 ml de limonadă și aia cu greu. Pe lângă cele două kilograme date jos până acum în sarcină, mă îngrijorează că m-aș putea deshidrata. Dacă următoarele săptămâni vor fi la fel, probabil voi ajunge la spital. :((

Am ajuns la medic cu văicărelile mele. Și la o ecografie să îl văd pe bebe. Arată ca în imaginea de profil. Bebelușul pare foarte activ, este bine iar eu simt că starea de rău are un sens.

Am primit o reducere a programului de muncă la 6 ore de la medicul ginecolog. În starea în care sunt și în cele 6 ore abia trag de mine, dar este o perioadă, îmi voi reveni (SPER).

Din punct de vedere social a trebuit să anulez toate ieșirile și toate evenimentele la care eram invitată. Pur și simplu nu sunt capabilă de mare lucru. Soțul a stat în cea mai mare parte a timpului cu Ana. Eu seara pur și simplu zac în pat… 🙁

Soțul a ales să plece în team-building două zile și zilele acestea mi-au pus cumva capac. În prima zi (duminică) a fost ok, inițial. Am fost cu Ana prin parc, după aceea am mâncat la un restaurant cu un loc de joacă iar seara am fost la Olandia Play Cafe unde îi place foarte mult Anei. Nici nu am ajuns bine acasă că am început să vărs. Mi-am aruncat geaca pe jos, m-am descălțat pe hol în fuga spre baie. Săracul copil era super speriat, mi-a luat geaca și adidașii și mi le-a dus la cuier. Ea crede că tușesc în baie… i-am spus că sunt răcită. 🙁 Tot mă întreabă dacă sunt bine….

Cu o zi înainte m-am simțit bine. Am alergat în parc, m-am relaxat, seara am fost la ziua unei prietene unde am mâncat ok. Când am ajuns acasă, din senin, am început să vărs…

Chiar nu îmi pot face niciun plan pentru că nu pot ști cum va fi următoarea zi. Voi vărsa de dimineață până noaptea? Va fi ok?

Băutura mea de bază este limonada, mănânc tot ce este acru sau foarte sărat. Și sper la o săptămână viitoare mai bună.

2 thoughts on “➤ Viața înainte de bebe: Săptămâna 11 de sarcină”

    1. In prima sarcina mi-a fost foarte rau in primul trimestru, in al doilea m-am simtit bine iar in ultimul ma simteam rau, dar era mai mult o greata cauzata de faptul ca imi simteam stomacul aproape in gat si orice mancam ma simteam full :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.