bonprix

Bonprix – hainele în care mă simt bine

Este pentru a nu știu câta oară când îmi comand ceva de la bonprix fix înainte să plec în concediu. Iar comanda sosește mereu în ziua în care îmi fac bagajele. Așa am făcut înainte să plec în Roma sau în Varșovia. De ce? Pentru că mă simt minunat în hainele de la bonprix. Sunt comode, sunt făcute din materiale calitative, îmi cresc încrederea în mine pentru că la ei port mărimea 36. Deși eu în mod normal port 38 :))

Ce mi-am comandat de concediul ăsta? Tot ce vedeți în fotografia de mai jos a costat aproximativ 300 lei (cu reducerea de membru bonprix de 10 %).

bonprix

Sandale bonprix sunt cele mai comode sandale încălțate vreodată. Eu am o problemă cu toate perechile de pantofi pe care mi le cumpăr. Îmi fac bătături groaznice. Mai întâi trebuie să îi port prin casă ore bune să se lase, apoi pot ieși  cu ei în lume. Ei bine, nici nu simt sandalele în picioare. Mai am o pereche de adidași (tot de la bonprix) care sunt la fel de comozi. Sandalele sunt din imitatie de piele intoarsa, le-am spalat cu succes la masina de spalat si nu s-au stricat ornamentele florare de pe ele.

bonprix

Se poartă denimul în acest sezon și îmi doream și eu o fustă la modă, potrivită și pentru ieșirile în oraș și pentru serviciu.

Fusta de blugi cu stretch și bluza neagră cu volănaș sunt mărimea 36 🙂 Îmi plac volanele așa că bluza nu mi-a scăpat. M-am uitat la fuste bonprix pentru o fustă de mărime medie (v-am spus că o voi purta și la serviciu). Este un item clasic de blugi cu efecte cool şi cusături interesante.

Topuri bonprix sunt o mulțime. Fiecare este frumos în felul lui. Asa ca am ales un maiou simplu cu croi cambrat pe trup, şic agrementat cu un volănaş în formă de V prins pe piept, care pică frumos pe umeri.

bonprix

Îmi doream o bentiță care să întregească ținuta, dar nu a fost să fie. Mi-am comandat un batic multicolor de la accesorii bonprix. Baticul este un accesoriu clasic cu formă pătrată ce poate fi purtat la gât sau poate fi folosit ca bentiţă de păr.

Iar piesa de rezistență a comenzii este costumul de baie modelator. Nu am avut niciodată un costum de baie modelator și după o naștere și mâncat aiurea, îmi prinde bine unul în șifonier. Pe sub costumul de baie este o porțiune de material gen plasă care îți modelează puțin abdomenul si trupul. Dacă vrei să ascunzi vreo 2 kg de la abdomen, poți face asta. Sunt foarte multe modele de costume de baie bonprix și cu siguranță îmi voi lua și altele. La iarnă cred că vom merge destul de des la Therme iar costumul acesta de baie mi se pare ideal.

Am comandat foarte rapid (după ce m-am decis în 2 ore) folosind aplicația bonprix pe care o am instalată pe telefon. Comanda mi-a sosit după o săptămână, fix înainte să plec în concediu în Turcia. 🙂

bonprix

30 thoughts on “Bonprix – hainele în care mă simt bine”

  1. Costum de baie modelator?!? Suna tentant, mi-ar trebui si mie unul.
    Iar fusta din denim, chiar mi-a scapat faptul ca e din nou in trend denimul, imi place foarte mult.
    Sa le porti cu drag!

  2. Imi place foarte mult ce ti-ai luat. Costum modelator am avut si eu pe lista, dar mi-a fost teama sa comand din cauza marimilor. Acum am comandat niste rochii tricotate, au venit azi si abia astept sa le probez.

  3. Toata lumea lauda bonprix, am si eu in wishlist cateva piese de cumpărăt imediat dupa nastere, sper sa le mai gasesc pana atunci :))
    Foarte dragute si recomandarile tale, multumim pt articol!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.