Topshop

De ce s-a supărat Ana în magazinul Topshop Topman

În București Mall-Vitan s-a deschis un nou magazin TOPSHOP TOPMAN, care te conectează cu tot ce înseamnă avangardă în materie de fashion, stil și cultură. Peste 300 de noi modele must have, din colecțiile mainline și cele de accesorii sunt lansate săptămânal.

După un weekend petrecut la Olănești alături de familie, am zis să trecem puțin prin magazin să vedem ce au și să consum voucherul de 150 lei primit de la Buzzstore. Am propus un buget de 250 lei, din care eu să îmi iau produse de 100 lei, soțul la fel și copilul de 50 lei. Fără să știu ce se găsește în magazinul Topshop.

Spre dezamăgirea copilului, nu au haine pentru copii. Așa că și-a ales o geantă pentru a-și plimba poneii în ea, la prețul de 275 lei. După multe negocieri lăsate cu supăriri din partea ei, am “decis” că nu o luăm acum. Poate la reduceri. În semn de protest nu a vrut să stea la poză.

Eu nu eram foarte decisă ce să îmi cumpăr, așa că soțul a profitat de voucher. Și-a ales o cămașă simplă albă și o pereche de adidași care au
depăşit bugetul familiei de 250 lei. Am avut și eu puțin noroc că am primit o pereche de ochelari de soare cadou într-un etui și o sacoșă de plajă.

Topshop

Am mai primit, în trecut, un voucher de la Buzzstore pentru cumpărături din Massimo Dutti de care a profitat tot soțul. În acel moment, nu puteam spune că îmi făcea nimic cu ochiul. Uite așa își adaugă piese noi în garderobă fără să facă niciun efort (nici măcar să îmi dea o idee de titlu pentru articol).

După ce am dat copilul în caruselul gratuit de la subsolul Mall-ului și la final a primit și un balon în formă de pisică, i-a trecut supărarea.

Topshop

În următorul weekend am revenit în magazinul Topshop pentru că mă gândeam la o pereche de cercei. Eu am plecat cu două perechi (să recuperez) iar soțul cu un tricou.

Prețurile nu sunt foarte accesibile, dar au mereu diferite oferte, iar dacă profiți de ele pot fi chiar bune. Calitatea materialelor și faptul că piesele vestimentare sunt chiar deosebite compensează acest lucru.

În magazin poți găsi salopete din denim, rochii tricotate, din jerseu sau de tip cămașă cu imprimeu de piele de șarpe, pantaloni lejeri cu animal-print, trenciuri și jachete din vinilin, botine și sandale, curele cu cataramă supradimensionată sau detalii aurii.


Pentru bărbați sunt disponibile, printre altele, jachete bomber, tricouri și pantaloni în dungi alb-bleumarin, bluze cu modele geometrice, pantaloni sport cu bandă laterală sau stretch slim sau spray fit jeans.

Topshop

De la o săptămână la alta am văzut produse noi și oferte noi. Voi mai reveni în magazin, poate va intra la reducere de 90% gentuța pentru copil. :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.