aniversare 13 ani de casatorie

Ôץ Nunta de dantela – 10 idei de cadouri

 • 3 min read

Nunta de dantela reprezint─â aniversarea a 13 ani de c─âs─âtorie. Dup─â 13 ani de c─âsnicie s-a ajuns la un rezultat deosebit a╚Öa cum se ob╚Ťine ╚Öi dantela, dup─â o munc─â mig─âloas─â, de durat─â. Un material care exprim─â elegan╚Ť─â ╚Öi delicate╚Ťe, la fel ca rela╚Ťia voastr─â, care este o rela╚Ťie matur─â ce a trecut de-a lungul timpului ╚Öi prin momente grele ╚Öi momente frumoase. Piatra simbolic─â a acestei anivers─âri e╚Öti citrinul. Am preg─âtit o lista cu idei de cadouri pentru aceast─â aniversare.

Idei de cadouri pentru nunta de dantel─â

 • Lenjerie intim─â din dantel─â. Un cadou perfect pe care s─â ├«l face╚Ťi partenerei, cu ocazia aceast─â vei beneficia ╚Öi tu de el. Aten╚Ťie la m─ârime ╚Öi culoare.
 • Perdele/draperii cu dantel─â. Dac─â a╚Öteptai un motiv pentru a schimba draperiile sau perdeaua, nunta de dantel─â este un bun prilej. Po╚Ťi s─â alegi perdele integral din dantel─â sau unele ornamentate cu dantel─â. Pentru draperii r─âm├óne varianta ornamentat─â cu dantel─â.
 • M─ânu╚Öi din dantel─â. Un simbol al elegan╚Ťei din trecut, ├«n momentul de fa╚Ť─â sunt folosite fie la ocazii foarte speciale fie ca un accesoriu pentru dormitor.
 • Rochie de dantel─â. Nunta de dantel─â este momentul potrivit pentru a purta o rochie de ocazie din dantel─â sau cu accesorii din acest material.
 • City break ├«n Bruges, ora╚Öul dantelei. Fiindc─â este aniversarea voastr─â, un concediu petrecut ├«n 2 este un cadou ideal cu aceast─â ocazie. Dac─â nu ╚Ötiai ce destina╚Ťie s─â alegi, po╚Ťi ├«ncerca Bruges, un ora╚Ö cunoscut ├«n secolul 19 pentru fabricarea dantelei.
 • Pern─â decorativ─â de dantel─â. Un element decorativ u╚Öor accesibil care poate s─â ├«╚Öi g─âseasc─â locul ├«n dormitorul vostru.
 • Bijuterie cu piatr─â de citrin. Citrinul este o piatr─â pre╚Ťioas─â pe care o g─âsim ├«n nuan╚Ťe de galben, este piatra simbolic─â a acestei anivers─âri ╚Öi este folosit─â foarte des ca piatr─â ornamental─â pentru bijuterii.
 • Un buchet de crizanteme. Un element care nu trebuie s─â lipseasc─â din orice aniversare, cu aceast─â ocazie se recomand─â un buchet de crizanteme, florile simbolice pentru aniversarea a 13 ani de c─âs─âtorie.
 • Fa╚Ť─â de mas─â din dantel─â. Un cadou clasic ce poate fi folosit pentru a ├«mpodobi masa la ocazii speciale. Fiind un cadou clasic g─âsim ╚Öi foarte multe oferte pe pia╚Ť─â.
 • Obiecte vestimentare din dantel─â. Dac─â ave╚Ťi deja ├«n minte un cadou, dar nu respect─â tema acestei anivers─âri atunci pute╚Ťi s─â-l ‘asortati’ cu un obiect care s─â respecte ╚Öi tema tradi╚Ťional─â. ├Än cazul de fa╚Ť─â pute╚Ťi ├«ncerca orice obiect vestimentar mic din dantel─â : e╚Öarf─â, cravat─â, batist─â etc..

Acestea au fost propunerile noastre de cadouri pentru nunta de dantel─â. Voi ce cadouri a╚Ťi oferit pentru aniversarea a 13 ani de c─âs─âtorie ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.